Georgio’s V και Aphrodite’s Inn: Τα Καλάβρυτα μας περιμένουν

Δύο υπέροχα καταλύματα, το κάθε ένα με τα δικά του, ξεχωριστά χαρακτηριστικά, μας περιμένουν στα χειμερινά Καλάβρυτα για να ξένοιαστο, προ-εορταστικό σαββατοκύριακο. Κερδίστε διαμονή από τις 17 έως τις 19/12 στα Georgios V και Aphrodite’s Inn.
Georgio’s V και Aphrodite’s Inn: Τα Καλάβρυτα μας περιμένουν
Οι τυχεροί που κερδίζουν διαμονή από τις 17 έως και τις 19/12 στα ξενοδοχεία στα Καλάβρυτα έχουν ως εξής:
Για το Georgio's V νικητής είναι ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Για το Aphrodite’s Inn νικήτρια είναι η ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΥ
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Georgio’s V Chalet

Γνήσια φιλοξενία σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με υψόμετρο 1.000 μέτρα και πνιγμένο κυριολεκτικά στο πράσινο: Το Georgio's V Chalet, απέχοντας μόνο λίγες ώρες από την βουή της πόλης και σε κοντινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, προσφέρει την πολυτέλεια της γαλήνης που απλόχερα μας δίνει η ελληνική Φύση.

Κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από φυσικά υλικά, όπως πέτρα και ξύλο, το συγκρότημα Georgio's V αποτελείται από το cafe- bar, την αίθουσα πρωινού, και φυσικά διαμερίσματα-σουίτες και δίκλινα διαμερίσματα, που δίνουν στον επισκέπτη μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς, σα να βρίσκεται στο δικό του εξοχικό στο βουνό.

Το φιλόξενο περιβάλλον του κάθε δωματίου έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα, και το δικό του όνομα. Η διακόσμηση χαρακτηρίζεται από τον σεβασμό στην παράδοση και την εντυπωσιακή αισθητική, που παντρεύει αρμονικά το παλιό με το νέο. Για την διαμονή σας εκεί, λοιπόν, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους δωματίων, τα δίκλινα σπίτια και τις δίκλινες σουίτες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν και περισσότερα άτομα, τα οποία στεγάζονται σε έξι αυτόνομα συγκροτήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στο Georgio's V Chalet προσφέρονται αξεσουάρ μπάνιου (παντόφλες, αφρόλουτρο, σεσουάρ μαλλιών, σαμπουάν, σαπούνι πολυτελείας και πετσέτες) ενώ το τζάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους επισκέπτες, χωρίς επιπλέον χρέωση για τα ξύλα. Η ποιότητα κατασκευής και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του chalet, καθώς και η απόλυτη εναρμόνιση με τη φύση δημιουργούν ένα παραμυθένιο περιβάλλον.

Georgios V Chalet: Καλάβρυτα Αχαΐας, τηλ. 26920 24600, φαξ 26920 24601, κιν. 6944 75.85.95.

Aphrodite’s Inn

Σε υψόμετρο 950 μ., ο ξενώνας Aphrodite’s Inn αποτελεί μια όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης από την καθημερινότητα. Πλαισιωμένος από πανέμορφα έλατα και πεύκα, με πανοραμική θέα στα Καλάβρυτα, ο ξενώνας αυτός θα σας δώσει μια μοναδική αίσθηση γαλήνης και ζεστασιάς.

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ενός σύγχρονου καταλύματος, ζεστασιά και φιλική ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν απόλυτα τον παραδοσιακό αυτόν ξενώνα. Για τη διαμονή σας εκεί έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 μεγάλα δωμάτια με σοφίτα στον πρώτο όροφο και 4 μεγάλα δίκλινα δωμάτια στο ισόγειο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, mini bar, μπαλκόνι και υπέροχη θέα στο κατάφυτο ελατόδασος και στα Καλάβρυτα. Επίσης, για να φιλοξενηθούν οικογένειες και παρέες, ο καναπές και η πολυθρόνα του καθιστικού μετατρέπονται εύκολα σε κρεβάτια.

Πέρα από τα δωμάτια, όμως, οι ώρες περνούν ευχάριστα στο καθιστικό, με το περίτεχνο τζάκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ ή το ποτό σας το βράδυ. Όμορφος είναι και ο παιδότοπος ο παιδότοπος όπου μπορούν να διασκεδάσουν τα μικρά παιδιά ενώ εσείς θα χαλαρώνετε. Το δε πρωινό γεύμα αποτελείται από διαλεχτά ντόπια προϊόντα, ολόφρεσκα υλικά που παρασκευάζονται με φροντίδα από τους ιδιοκτήτες.

Aphrodite’s Inn: Καλάβρυτα, Αχαΐα, Πελοπόννησος Τηλ: 26920 23600.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v