Δάσος Θέρετρον: Τζάκι και spa στην Ορεινή Ναυπακτία

Πέτρα, ξύλο, θέα σε καταπράσινα τοπία, Jacuzzi και παραδοσιακό πρωινό. Αυτά είναι τα συστατικά της συνταγής για το τέλειο ορεινό weekend. Το Δάσος Θέρετρον την εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία.
Καταπράσινες διαδρομές, ειδυλλιακά πεζοπορικά μονοπάτια, παραμυθένια δάση με τρεχούμενα νερά, γραφικά χωριουδάκια κρυμμένα πίσω από πυκνή βλάστηση και μία από τις ομορφότερες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας σε απόσταση αναπνοής, συνθέτουν μία από τις καλύτερες –και λιγότερο προβεβλημένες– αποδράσεις του φθινοπώρου: την Ορεινή Ναυπακτία. Εκεί, σε μία καταπράσινη πλαγιά του Τρίκορφου, σε υψόμετρο χιλίων μέτρων, ένα πετρόχτιστο ξενοδοχείο, το Δάσος Θέρετρον περιμένει να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα weekends μας.

Παραδοσιακά στοιχεία, όπως η πέτρα σε τμήματα των τοίχων και τα ξύλινα δοκάρια στα ταβάνια, ενσωματώνονται έξυπνα στην luxury chic διακόσμηση των δωματίων, που επιμελήθηκε η διακοσμήτρια Άρτεμις Μπαλόγλου. Κάθε δωμάτιο στο Δάσος Θέρετρον είναι ξεχωριστό: στο ένα κυριαρχεί το παραδοσιακό πέτρινο τζάκι, μπροστά από το ξύλινο κρεβάτι, το άλλο αποπνέει αύρα ρομαντισμού, με το σφυρήλατο σιδερένιο κρεβάτι, τα ρετρό πορτατίφ και τις α λα Laura Ashley πολυθρόνες, το τρίτο υιοθετεί μινιμαλιστική φιλοσοφία, με λεπτομέρειες που αναλαμβάνει να αναδείξει ο ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Όλα τα δωμάτια προσφέρουν πανοραμική θέα στα εκπληκτικά φυσικά τοπία από τα μπαλκόνια τους, διαθέτουν τζάκι, και εξοπλίζονται με παροχές όπως δορυφορική τηλεόραση, wi-fi δίκτυο, στρώματα Coco Mat και προϊόντα περιποίησης Apivita. Στα τετράκλινα δωμάτια μια ξύλινη εσωτερική σκάλα οδηγεί στην cozy σοφίτα.

Το απόλυτα ζεν spa του ξενοδοχείου προσφέρει προγράμματα περιποίησης και αναζωογόνησης, τα οποία, σε συνδυασμό με τις χαλαρωτικές ιδιότητες του φυσικού τοπίου που σας περιβάλλει, υπόσχονται θαύματα. Εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και υδρομασάζ ολοκληρώνουν την όαση χαλάρωσης εντός του ξενοδοχείου.

Η… άλλη όαση χαλάρωσης βρίσκεται εκτός του ξενοδοχείου, κι υπόσχεται να σας αναζωογονήσει με μαγευτικές πεζοπορικές διαδρομές σε εξαιρετικά σηματοδοτημένα δασικά μονοπάτια, περιπετειώδεις εξορμήσεις με mountain bike σε κατάφυτες βουνοπλαγιές και χαλαρές απογευματινές βόλτες σε γραφικά χωριουδάκια, όπως το Παλαιοξάρι, το Τείχιο και η Ποτιδάνεια.

Το Δάσος Θέρετρον λειτουργεί όλο τον χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο κυμαίνονται στα 115 ευρώ για το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και χρήση της εσωτερικής πισίνας και του Jacuzzi.

Η.Κ.

Δάσος Θέρετρον, Παλαιοξάρι Δωρίδας, Ορεινή Ναυπακτία, τηλ.: 22660 91000-2
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v