Zagori Suites: Παραμυθένια weekends στο βουνό

Ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στην παραδοσιακή ζαγοριανή αρχιτεκτονική και τα… σχέδια των παραμυθιών, ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο περιμένει να φιλοξενήσει τα πρώτα «βουνίσια» weekends μας, σε δελεαστικές τιμές.
Zagori Suites: Παραμυθένια weekends στο βουνό
Σε υψόμετρο που αγγίζει τα 960 μέτρα, σε ένα από τα ομορφότερα των Ζαγοροχωρίων, τη Βίτσα, άνοιξε πέρυσι τις πόρτες του ένα πανέμορφο, πέτρινο ξενοδοχείο που εξωτερικά θυμίζει κάστρο βγαλμένο από παιδικό παραμύθι.

Το παραμύθι συνεχίζεται στο εσωτερικό του Zagori Suites, με εντυπωσιακά χαλιά, κρυστάλλινους πολυελαίους και πολυτελή υφάσματα, τα οποία δένουν αρμονικά με τα ζεστά χρώματα στους τοίχους και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό που αναλαμβάνει να τα αναδείξει. Οι ευφάνταστοι συνδυασμοί χρωμάτων –φλογερό κόκκινο με γήινο πράσινο, φωτεινό ροδακινί με σκούρο μπλε ραφ– ολοκληρώνουν την εικόνα.

Πέντε διώροφες κατοικίες και δύο σουίτες, όλες με διαφορετικό στυλ και χαρακτήρα, συναποτελούν το Zagori Suites. Στον επάνω όροφο της κάθε κατοικίας βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, ενώ το ισόγειο καταλαμβάνει το μεγάλο σαλόνι, με την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και την τραπεζαρία. Κτισμένο σύμφωνα με τις αρχές της τοπικής, παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, το Zagori Suites έχει διακοσμηθεί με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Όλες οι σουίτες και οι κατοικίες είναι πλήρως εξοπλισμένες με air condition, δορυφορική τηλεόραση, μουσική και mini bar. Το ξενοδοχείο διαθέτει parking, room service, καθώς και γήπεδο τένις.

Η στρατηγική θέση του ξενοδοχείου προσφέρεται για να εξερευνήσετε… όσο Ζαγόρι αντέχετε. Σε απόσταση αναπνοής από την πόρτα του δωματίου σας βρίσκονται πανέμορφα παραδοσιακά χωριά, όπως το Μονοδέντρι και το Τσεπέλοβο, τα φημισμένα τοξωτά γεφύρια και ο καταπράσινος εθνικός δρυμός του Βίκου.

Όσο για δραστηριότητες; Όρεξη και χρόνο να έχετε, και μπορείτε να διοργανώσετε, με τη βοήθεια των ιδιοκτητών που γνωρίζουν καλά την περιοχή, από απλές πεζοπορικές διαδρομές στα πανέμορφα ορειβατικά μονοπάτια, μέχρι rafting στα ποτάμια, κανό στις λίμνες, διάσχιση της χαράδρας του Βίκου και πτήσεις παραπέντε από τη βάση αιωροπτερισμού στους Ασπραγγέλους.

Το Zagori Suites λειτουργεί όλο τον χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο ξεκινούν από τα 130 ευρώ για την διώροφη κατοικία των δύο ατόμων, από 99 ευρώ για την σουίτα των τριών ατόμων, η οποία διαθέτει και Jacuzzi, και από 190 ευρώ για την κατοικία που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πέντε άτομα σε δύο ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

Η.Κ.

Zagori Suites, Βίτσα, Ζαγόρι, τηλ.: 6944 342739
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v