Capsis Hotel Rhodes: Κερδίστε διαμονή στη Ρόδο

Το in2life, σε συνεργασία με το Capsis Hotel Rhodes, εξασφάλισε και προσφέρει πέντε διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο της Ιξιάς σε έναν τυχερό αναγνώστη. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό, για να κερδίσετε ονειρικές διακοπές στη Ρόδο.
Capsis Hotel Rhodes: Κερδίστε διαμονή στη Ρόδο
Η τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού του in2life και Capsis Hotel Rhodes & Convention Centre "Marika Capsis 2000" που κερδίζει πέντε διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και θέα στη θάλασσα είναι η κ. Μαρία Λόντου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Μπροστά από τη μαγευτική παραλία της Ιξιάς, στη δυτική ακτή του νησιού της Ρόδου, βρίσκεται το Capsis Hotel Rhodes & Convention Centre "Marika Capsis 2000", μόλις 4 χλμ. από τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου (παγκόσμια κληρονομιά που προστατεύεται από την UNESCO) και 15 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο Διαγόρας.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο σε σχήμα αστεριού το οποίο περιβάλλεται από μεγάλους κήπους, φοίνικες και μια λίμνη με κύκνους. Το συγκρότημα αυτό είναι το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχειο στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

Το συνεδριακό κέντρο "Marika Capsis 2000" βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο και έχει συνολική χωρητικότητα 8.000 συνέδρων, σε συνολικά 100 αίθουσες συσκέψεων διαφόρων μεγεθών. Διαθέτει τη μεγαλύτερη πολλαπλών χρήσεων αίθουσα με φυσικό φως στην Ελλάδα χωρητικότητας έως και 3.400 συνέδρων, ένα εκθεσιακό κέντρο 5.990 τμ, ένα πλήρως εξοπλισμένο business centre και μια εξειδικευμένη ομάδα για την διοργάνωση συνεδρίων. Η εταιρεία Capsis Hotels & Resorts, εξειδικεύεται στην οργάνωση συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων για τα τελευταία 30 χρόνια και προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, συστήματα μετάφρασης και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Το ξενοδοχειακό αυτό συνεδριακό συγκρότημα είναι γνωστό για την εξειδίκευσή του στη διοργάνωση διεθνών ιατρικών, φαρμακευτικών, τραπεζικών συνεδριών και συνεδρίων τεχνολογίας καθώς και στα ταξίδια κινήτρων. 

Όλη η μονάδα αντανακλά την ελληνική επιρροή και την φιλοξενία της οικογένειας Capsis με τα ζεστά του χρώματα, τα μαρμάρινα πατώματα, τα κομψά έπιπλα αντίκες, τα διακοσμητικά και τις πολυτελείς ανέσεις. Διαθέτει 691 δωμάτια και διαμερίσματα, συμπεριλαμβανομένων 10 δωματίων πλήρως εξοπλισμένων για άτομα με ειδικές ανάγκες και στον 9ο VIP όροφο προσφέρει 13 executive σουίτες, δύο προεδρικές σουίτες και την Royal Σουίτα με τρία υπνοδωμάτια, τρία καθιστικά, ένα σαλόνι με WC, τραπεζαρία, πιάνο , συσκευή φαξ, τρία λουτρά, Jacuzzi, γραφείο εργασίας και μαγευτική θέα στη θάλασσα. Πολλά από τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι όμορφα διακοσμημένα με έπιπλα αντίκες και όλα διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή τους κήπους.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ακόμα: τρεις πισίνες, τρία εστιατόρια, τέσσερα bars, τρεις επιπλέον χώρους για εξωτερικές εκδηλώσεις, μασάζ, γυμναστήριο, μίνι μάρκετ, χώρο στάθμευσης για 300 αυτοκίνητα, ψυχαγωγικά προγράμματα, υπόγειο πέρασμα που συνδέει άμεσα τους κήπους του ξενοδοχείου με την παραλία της Ιξιάς, γήπεδο μπάσκετ, beach volley στην παραλία της Ιξιάς, πινγκ-πονγκ, γήπεδο τένις, διαγωνισμούς πόλο, αεροβική γυμναστική, μπιλιάρδο και βελάκια, υπαίθριο αμφιθέατρο και ειδικά μενού (για τα παιδιά, διαβητικούς , Kosher, κ.λπ.).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v