Hotel Helmos: Εναλλακτικό καλοκαίρι στην φύση

Το ξενοδοχείο Helmos και το in2life σας χαρίζουν για αυτό το καλοκαίρι τρεις διανυκτερεύσεις στην μαγευτική φύση των Καλαβρύτων. Δηλώστε τώρα συμμετοχή και αποδράστε εγκαίρως από τον καύσωνα.
Hotel Helmos: Εναλλακτικό καλοκαίρι στην φύση
O τυχερός αναγνώστης που κερδίζει καλοκαιρινή διαμονή για τρεις νύχτες στο Hotel Helmos, στα Καλάβρυτα, είναι ο Νίκος Γρουμπός.

Ο κ. Γρουμπός έχει ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Το ξενοδοχείο HELMOS είναι 4 αστέρων και βρίσκεται σε μια πανέμορφη πλατεία των Καλαβρύτων, πλημμυρισμένη από πλατάνια και λουλούδια. Σε υψόμετρο 750 μέτρων και σε ένα ιδιαίτερα δροσερό και υγιεινό κλίμα, είναι ιδανικό για παραθερισμό και ξεκούραστες διακοπές.

Τα Καλάβρυτα βρίσκονται σε απόσταση μόνο 32 χιλιομέτρων από την όμορφη παραλία της Πούντας και έτσι το μπάνιο στη θάλασσα μπορεί να γίνει καθημερινή συνήθεια γιατί η περιοχή προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας σε πολύ κοντινή απόσταση.

Συνδυάστε τη διαμονή σας στο HOTEL HELMOS KALAVRITA, με extreme sports όπως mountain bike, trekking, rafting αλλά και εκδρομές στην περιοχή, όπως μια επίσκεψη στο μυστηριώδες Σπήλαιο των Λιμνών, πεζοπορία-ορειβασία σε ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Ελλάδας τον Χελμό, ή με το πέρασμα του Βουραϊκού, το γνωστό φαράγγι που "ακολουθεί" το τρένο των Καλαβρύτων.

Μην χάσετε τη μοναδική εμπειρία του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου με τα νέα βαγόνια, το ιστορικό τρένο που συνεχίζει τη λειτουργία του για τη διαδρομή από το Διακοπτό ως τα Καλάβρυτα και χαρίζει στον επιβάτη φαντασμαγορικές εικόνες της φύσης.

Μετά από τις δραστηριότητες που θα επιλέξετε, ξεκουραστείτε κάτω από τα πλατάνια και απολαύστε μια παγωμένη φρέσκια λεμονάδα που προσφέρει κάθε απόγευμα το ξενοδοχείο στους φιλοξενούμενους του.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην Φόρμα Διαγωνισμού και κερδίστε τρεις διανυκτερεύσεις στην «καρδιά» των Καλαβρύτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.hotelhelmos.gr  ή τηλεφωνήστε στο 26920 29222.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v