Helona Resort: Κώσ - μημα στα Καρδάμαινα

Φωλιασμένο σε μία μέτριας κλήσης πλαγιά στη νότια πλευρά της Κω, το πρώτο Doubletree by Hilton στην Ελλάδα είναι ακριβώς ο,τι θα περίμενε κανείς από ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας.
Helona Resort: Κώσ - μημα στα Καρδάμαινα
Λίγα λεπτά από την πιο κοσμική περιοχή της Κω, στα Καρδάμαινα, ξεκίνησε πριν ένα μήνα την λειτουργία του το συγκρότημα Doubletree by Hilton Helona Resort, το δεύτερο ξενοδοχείο της Hilton Worldwide και το πρώτο ξενοδοχείο Doubletree by Hilton στην Ελλάδα. Χτισμένο σε μια πλαγιά που καθώς κατηφορίζει γίνεται ένα με την παραλία Χελώνα, το Helona Resort αγναντεύει περήφανα τη Νίσυρο και το Αιγαίο, παρέχοντας στον επισκέπτη πολυτελές καταφύγιο... αυστηρά και μόνο σε εποχική βάση - θα λειτουργήσει από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο.

Τα πολυτελή και άνετα δωμάτια, οι 21 συνολικά πισίνες, τα δύο εστιατόρια, τα τρία μπαρ και το υπερσύγχρονο κέντρο περιποίησης Wellness and Longevity, συνθέτουν τις υποδομές του ξενοδοχέιου, το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους έχοντες που είναι διατεθειμένοι να δώσουν το κάτι παραπάνω προκειμένου να απολαύσουν την ποιότητα και την πολυτέλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η αρχιτεκτονική του είναι εμπνευσμένη από την ιταλική τεχνοτροπία των Δωδεκανήσων, αναδεικνύοντας παράλληλα στοιχεία από την Βυζαντινή και την νησιώτικη παράδοση με τρούλους και καλντερίμια που προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ούτως ή άλλως επιβλητικό οικοδόμημα. Τα απλά δωμάτια διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις (δορυφορική τηλεόραση, μπαλκόνι, κλιματισμό κτλ.), ενώ οι διώροφες βίλλες προσφέρουν επιπλέον μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και ξενοιασιάς με άνετους χώρους και ιδιωτική πισίνα.

Τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου, το κεντρικό Helona και το a la carte Thalassa θα φιλοξενήσουν τις γευστικές σας αναζητήσεις με μεσογειακή κουζίνα και διεθνείς γεύσεις, ενώ για ένα χαλαρωτικό cocktail μπορείτε να επισκεφθείτε είτε το κεντρικό μπαρ Ulysses, είτε το cocktail bar Almyra. Highlight στις παροχές είναι αδιαμφισβήτητα το Spa and Wellness Center, το οποίο έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου concept που συνδυάζει παραδοσιακές θεραπείες από την Ασία και την Ευρώπη. Από τις περιποιήσεις του spa ξεχωρίζουμε την Shirodara, την απολέπιση Lulur και την θεραπεία Magic Honey.

Το spa διαθέτει συνολικά τέσσερεις καμπίνες θεραπειών, δύο Vip Καμπίνες, ένα ειδικό δωμάτιο χρωματοθεραπείας και ένα διπλό δωμάτιο με άρωμα... Ινδίας. Εδώ θα βρείτε ακόμα μια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με ενσωματωμένα δύο Jacuzzi, hammam, σάουνα, γυμναστήριο και κομμωτήριο.

Τέλος, στον χώρο του ξενοδοχείου φιλοξενείται το κοσμηματοπωλείο Vassilios Diamonds & Diamonds contactgr.html με χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα με μεσαιωνική τεχνική maltesing ή με κρυστάλλους (engraving).

Την high season για ένα απλό δίκλινο με πρωινό θα πληρώσετε 150€ και για ένα απλό δίκλινο με πρωινό και θέα την θάλασσα 166€. Σημειώστε πως οι παραπάνω τιμές είναι προσφορά και ισχύουν μόνο αν κλείσετε τα δωμάτια εγκαίρως (21 ημέρες πριν την άφιξή σας).

Helona Resort, Ακτή Χελώνα. Τηλ.: 22420 45041
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v