Iakovakis Suites: Privé χαμάμ στο Πήλιο

Πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικά μίνι-spa σε ιδιαίτερα value for money τιμές, και όλα αυτά με υπέροχη θέα στα κρυστάλλινα νερά του Πηλίου.
Iakovakis Suites: Privé χαμάμ στο Πήλιο
Σε ένα από τα ελάχιστα ανεξερεύνητα χωριά του Πηλίου, στην Κορώπη των Μηλιών, εκεί όπου βρισκόταν το Μαντείο του Κορωπαίου Απόλλωνα, ένα πολυτελέστατο αρχοντικό, πιστό στην τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική, περιμένει να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα weekends μας –εκείνα που επιτάσσουν χαλάρωση με αναζωογονητικές θεραπείες spa, cocooning σε πολυτελείς σουίτες και βουτιές σε prive πισίνες.

Στο Iakonakis Suites η πηλιορείτικη πέτρα και το ζεστό ξύλο δένουν αρμονικά με τη minimal αισθητική, το αφαιρετικό design και την διακριτική πολυτέλεια. Μεγάλες ευθείες γραμμές, ανοιχτοί χώροι και επιβλητικά χρώματα στους τοίχους ντύνονται με πολυτελή υφάσματα και υλικά, ενώ ο προσεκτικά μελετημένος φωτισμός αναλαμβάνει να προσδώσει ατμόσφαιρα στο αποτέλεσμα.

Φυσικά, η κάθε σουίτα διακρίνεται από το δικό της, ξεχωριστό στυλ, το οποίο αποτυπώνεται στο όνομά της. Το Παραμυθένιο, το Παραδοσιακό, το Κύμα και το εντυπωσιακό Έναστρον είναι μερικές από τις επιλογές, που μας βάζουν στον πειρασμό να επιστρέφουμε ξανά και ξανά, μέχρι να τις δοκιμάσουμε όλες. Κοινό στοιχείο όλων των σουιτών, είναι η μαγευτική θέα στα γαλήνια νερά του Παγασητικού.

Ο εξοπλισμός των σουιτών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κλιματισμό, χαμάμ και jacuzzi δύο ατόμων, ντουζιέρα με τεχνητή βροχή, μπουρνούζια και παντόφλες, δορυφορική τηλεόραση flat screen, DVD, στερεοφωνικό σύστημα, θυρίδα ασφαλείας, τζάκι, δωρεάν mini bar, ιδιωτικό μπαλκόνι, ασύρματη σύνδεση στο internet, στεγνωτήρα μαλλιών, θέρμανση, καλλυντικά μπάνιου και άλλες ανέσεις.

Οι γεύσεις του εστιατορίου είναι μια ολόκληρη εμπειρία: Ξεκινήστε με ένα πλούσιο πρωινό στο μπουφέ της τραπεζαρίας, συνεχίστε με εκλεκτές επιλογές όπως αχνιστή αστακομακαρονάδα ή ζουμερά μπιφτέκια από το μπάρμπεκιου για μεσημέρι και ολοκληρώστε, το βράδυ, χαλαρώνοντας με ένα ποτήρι κρασί από τη μεγάλη ποικιλία. Ολόφρεσκα γλυκά θα σας κάνουν να ενδώσετε στον πειρασμό του επιδορπίου.

Το spa του ξενοδοχείου προσφέρει ολοκληρωμένες θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Σημειώστε, δε, ότι κάποιες από τις σουίτες διαθέτουν το δικό τους, ιδιωτικό mini spa με χαμάμ και Jacuzzi δύο ατόμων. Η χρήση της πισίνας του spa, όπως και της εξωτερικής, είναι δωρεάν για τους ενοίκους του ξενοδοχείου.

Όταν –και εφόσον– καταφέρετε να απαρνηθείτε την πολυτέλεια της σουίτας σας, θα βουτήξετε στα κρυστάλλινα νερά της Κορώπης, θα περπατήσετε στα μονοπάτια που συνδέουν το χωριό με τις Μηλιές και τα Καλά Νερά και θα εξερευνήσετε τους ελαιώνες και τα δάση της γύρω περιοχής.

Το Iakovakis Suites λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές ξεκινούν από 100 ευρώ τις καθημερινές και από 120 ευρώ τα Σαββατοκύριακα, και περιλαμβάνουν πρωινό, κρασί και φρούτα στο δωμάτιο, mini bar χωρίς έξτρα χρέωση και δύο ώρες καθημερινά χρήση του spa.

Η.Κ.

Iakovakis Suites, Κορώπη, Μηλιές, Πήλιο, τηλ.: 24230 22004
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v