Caldera's Lilium Villas: Πολυτελής βεράντα στο Ηφαίστειο

Κομψή απλότητα, σύγχρονες ανέσεις, spa και μαγευτική θέα στην Καλντέρα. Τέσσερεις πτυχές του νεόχτιστού Lilium Villas στην Σαντορίνη, τέσσερεις «δικαιολογίες» για να το επισκεφτούμε.
Calderas Lilium Villas: Πολυτελής βεράντα στο Ηφαίστειο
Η Σαντορίνη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο να σε συνεπαίρνει κάθε φορά που την επισκέπτεσαι και να σε κάνει να νιώθεις άσχημα για όλες τις φορές που αναγκάστηκες να την χαρακτήρισες «εμπορική» η «τουριστική», επηρεασμένος από τις ορδές τουριστών που την πολιορκούν κάθε καλοκαίρι.

Στα διάσημα Φηρά λοιπόν, κρέμεται κυριολεκτικά από τον γκρεμό το νεόκτιστο Lilium Villas, ένα συγκρότημα με γκαρσονιέρες και σουίτες που μοιάζουν να έχουν δημιουργηθεί μόνο και μόνο για να σου παρέχουν την δυνατότητα να απολαύσεις με την ησυχία σου την όμορφη θέα στο ηφαίστειο και στο... πολυδιαφημισμένο σαντορινιό ηλιοβασίλεμα.

Τα 32 συνολικά δωμάτια – συμπεριλαμβανομένων και των suites- συνδυάζουν την κυκλαδίτικη λιτότητα με τις σύγχρονες ανέσεις και την minimal αισθητική, ενώ διαθέτουν σαλόνι, κλιματισμό, κουζίνα, DVD, mini bar, δορυφορική τηλεόραση και φυσικά βεράντα με θέα στο ηφαίστειο. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον ιδιωτική πισίνα, για να απολαμβάνετε το μπάνιο σας στο χείλος του... γκρεμού.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει κυρίως δημιουργική μεσογειακή κουζίνα, ενώ από τις προτάσεις της σεφ δεν λείπουν και τα «ντόπια» πιάτα με παραδοσιακά τοπικά υλικά. Σαντορινιά φάβα, ντοματοκεφτέδες και ρεβυθάδα, είναι μερικές μόνο από τις γευστικές επιλογές που σας προσφέρονται στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του.

Στην συνέχεια μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα δροσιστικά cocktails που σερβίρονται στο pool bar, ακριβώς πάνω στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης και εξωτερικό εστιατόριο, το οποίο λειτουργεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Lillium Villa’s ξεχωρίζει οπωσδήποτε το πλήρες spa, στο οποίο έχετε την δυνατότητα – με επιπλέον χρέωση – να κάνετε ό,τι μασάζ περνά από το μυαλό σας: αρωματοθεραπείας, after sun, πλάτης και ώμων, καρέκλας, ακόμα και μασάζ ειδικά σχεδιασμένο για ζευγάρια, το οποίο απολαμβάνετε παρέα με τον/την σύντροφό σας.

Επίσης έχετε την δυνατότητα να κάνετε Ζεν Σιάτσου (ιαπωνική τεχνική που χρησιμοποιεί πιέσεις σε ειδικά σημεία), TCM (παραδοσιακή Κινέζικη θεραπευτική), αλλά και θεραπεία με βεντούζες, Ινδικό και Ταϊλανδικό μασάζ. Επίσης, το spa διαθέτει υπηρεσίες περιποίηση προσώπου, σώματος, τζακούζι, μανικιούρ και σάουνα. Δείτε αναλυτικά της υπηρεσίες του spa εδώ.

Το απλό δίκλινο κοστίζει 240€ με πρωινό την high season, η απλή σουίτα 300€ και η Vip σουίτα 550€.

Lilium Santorini Villas. Φηρά Σαντορίνη, τηλ: 2286025333.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v