Λητώ: Minimal πολυτέλεια στην Ύδρα

Minimal chic αισθητική, διακριτική πολυτέλεια και υψηλού επιπέδου παροχές συνθέτουν ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για να φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες στιγμές, σε ένα νησί όπου τίποτα δεν διαταράσσει την ησυχία του ειδυλλιακού τοπίου.
Λητώ: Minimal πολυτέλεια στην Ύδρα
Είναι κάποια ανοιξιάτικα weekends που νοσταλγούμε άρωμα νησιώτικο. Θέλουμε να μυρίσουμε θάλασσα, να πιάσουμε τραπεζάκι δίπλα στο κύμα για ουζοποικιλία, να περπατήσουμε ξυπόλυτοι σε κάποια παραλία. Οι πιο τολμηροί να επιχειρήσουν και τις πρώτες βουτιές. Θέλουμε να περάσουμε το βράδυ σε ένα lux ξενοδοχείο, με spa και Jacuzzi, όχι απαραίτητα γιατί γιορτάζουμε κάτι, αλλά για να βγούμε λίγο από το μόνιμο πνεύμα οικονομίας –όπως οι εφαρμόζοντες τη «δίαιτα του κλέφτη» βγαίνουν για γαστριμαργικές κραιπάλες τα Σαββατοκύριακα. Για αυτά τα ανοιξιάτικα weekends μοιάζει φτιαγμένη η Ύδρα.

Στο αγαπημένο νησάκι του Αργοσαρωνικού όπου κανένας θόρυβος μηχανής δεν χαλάει την απόλυτη ησυχία του ειδυλλιακού τοπίου, ένα κατάλευκο αρχοντικό με γκρι-σιέλ παράθυρα και παραδοσιακές καμάρες στην πρόσοψή του στεγάζει το 4 αστέρων ξενοδοχείο Λητώ. Ιδανικό για να φιλοξενήσει τις πιο ιδιαίτερες αποδράσεις μας, το Λητώ διαθέτει εικοσιένα δωμάτια, τέσσερα εκ των οποίων επικοινωνούν εσωτερικά μεταξύ τους, για να φιλοξενούν οικογένειες ή μεγάλες παρέες.

Τα δωμάτια αποπνέουν minimal chic αισθητική, με τα ξύλινα πατώματα και έπιπλα, τους ολόλευκους τοίχους, τον απαλό φωτισμό, και τις αραχνοΰφαντες κουρτίνες τους να υπογραμμίζουν την αισθητική φιλοσοφία του “less is more”, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η πολυτέλεια δεν κρύβεται απαραίτητα σε φορτωμένους πολυελαίους και μπαρόκ αντίκες.

Στο ίδιο πνεύμα, αλλά με λίγο πιο τονισμένο το νησιώτικο στοιχείο, κινούνται και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου. Λευκοί τοίχοι, εσωτερικές καμάρες, παραδοσιακά αντικείμενα –πορσελάνινα πιάτα που στολίζουν στους τοίχους και περίτεχνα φαναράκια που κρέμονται από τα ταβάνια– και χειροποίητα κιλίμια κοσμούν το σαλόνι και την τραπεζαρία στο εσωτερικό. Η μικρή αυλίτσα, στρωμένη με τις χαρακτηριστικές γκρίζες πλάκες, φιλοξενεί τις ηλιόλουστες ημέρες τα τραπεζάκια του πρωινού, στρωμένα με λευκά τραπεζομάντηλα και στολισμένα με φρέσκα λουλούδια.

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, με μεγάλα μπάνια εξοπλισμένα με είδη προσωπικής περιποίησης, τηλεόραση LCD, mini-bar, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι μαλλιών, τηλέφωνο και wi-fi internet. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται, επίσης, room service, συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας σαράντα ατόμων, γυμναστήριο, sauna και υδρομασάζ.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές ξεκινούν από 165 ευρώ για το superior δωμάτιο, και από 185 ευρώ για το superior plus.

Η.Κ.

Ξενοδοχείο Λητώ, Ύδρα, τηλ.: 22980 53385-6
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v