El Greco: Κερδίστε «λαμπρινές» νύχτες στην Θεσσαλονίκη

Πάσχα στην Θεσσαλονίκη; Αν θέλετε να απολαύσετε την "πασχαλινή" συμπρωτεύουσα, τότε το In2life σε συνεργασία με το Visithotels.gr σας χαρίζουν διαμονή τριών διανυκτερεύσεων σε ένα από τα δωμάτια του αριστοκρατικού ξενοδοχείου El Greco. Δηλώστε τώρα συμμετοχή.
El Greco: Κερδίστε «λαμπρινές» νύχτες στην Θεσσαλονίκη
Ο τυχερός αναγνώστης που κερδίζει διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τις ημέρες του Πάσχα είναι ο:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΣΠΡΟΜΑΤΗΣ

Ο νικητής έχει ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Το ξενοδοχείο El Greco απέχει μόλις δέκα λεπτά από την κεντρική πλατεία Αριστοτέλους και προσφέρει άνετα δωμάτια με δωρεάν ασύρματο Internet και εύκολη πρόσβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για να μετακινηθείτε με ευκολία σε όλη την πόλη. Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και ο σιδηροδρομικός σταθμός  είναι επίσης πολύ κοντά στο ξενοδοχείο (απέχουν περίπου πέντε λεπτά).

Τα ενενήντα δωμάτια του El Greco είναι άρτια εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι και σύστημα κλιματισμού. Eίναι πλήρως ανακαινισμένα, ευρύχωρα, με κλασσικό στυλ διακόσμησης, έπιπλα από ξύλο οξιάς και αποπνέουν μία «ζεστή» και παραδοσιακή ατμόσφαιρα.

Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα γευστικό και δυναμωτικό σπιτικό πρωινό (σερβίρεται από τις 7:30 μέχρι τις 10:30) με απολαυστικές μαρμελάδες, ποικιλία φυσικών χυμών, τοστ και μπαγκέτες. Συνεχίστε με μια πρωινή βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους και εν συνεχεία στην παραλιακή οδό Νίκης, όπου θα βρείτε πληθώρα café bar και εστιατορίων. Τον καφέ ή το τσάι σας μπορείτε να απολαύσετε και στο Lounge bar που βρίσκεται στον ημιόροφο του ξενοδοχείου. Τέλος, το ξενοδοχείο διαθέτει και 24ωρο bar, στο οποίο σερβίρονται cocktails και ποτά.

Ξενοδοχείο El Greco
Εγνατίας 23, ΤΚ 54 630 Θεσσαλονίκη.
Tηλ. +30 2310 520 620, Fax: +30 2310 520 612, E-mail: [email protected]
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v