Πέτρινο Ρόδο – Αρχοντικό Ζαφειρίου: Στα ομορφότερα ελληνικά τοπία

Το in2life, σε συνεργασία με το Web Greece, προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα Σαββατοκύριακο σε δύο πολυτελή ξενοδοχεία στο Καρπενήσι και στην Καστοριά. Γνωρίστε τα και... κερδίστε τα.
Πέτρινο Ρόδο – Αρχοντικό Ζαφειρίου: Στα ομορφότερα ελληνικά τοπία
Ο διαγωνισμός του In2life σε συνεργασία με το Web Greece μόλις ολοκληρώθηκε. Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις στα παρακάτω ξενοδοχεία έχουν ως εξής:

Για τον Ξενώνα Πέτρινο Ρόδο: Ευάγγελος Κάραλης

Για την Πανσιόν Ζαφειρίου: Δημήτριος Βρετάκος

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Το in2life, σε συνεργασία με το πρακτορείο Web Greece, προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα Σαββατοκύριακο (δύο διανυκτερεύσεις: Παρασκευή και Σάββατο) για δύο άτομα, σε δύο πολυτελή ξενοδοχεία, το ένα στον Άγιο Νικόλαο Καρπενησίου και το άλλο στην αρχοντική Καστοριά. Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν, μετά από συνεννόηση με το κάθε ξενοδοχείο, την ημερομηνία που θα το επισκεφτούν, εντός δύο μηνών από την λήξη του διαγωνισμού. Δεν είναι, ωστόσο, διαθέσιμες οι μέρες του Πάσχα.

Οι φόρμες μέσω των οποίων μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό βρίσκονται στο τέλος του κειμένου του κάθε ξενοδοχείου, παρακάτω. Δηλώστε τώρα συμμετοχή και μείνετε on-line μέχρι το πρωί της 8ης Μαρτίου 2010, οπότε θα αναρτηθούν στο παρόν άρθρο τα ονόματα των νικητών.

Ξενώνας Πέτρινο Ρόδο: Παράδοση και αρχοντιά στον Άγιο Νικόλαο Καρπενησίου

Σ’ένα όμορφο και καταπράσινο χωριό, τον Άγιο Νικόλαο, μόλις 6χλμ. από το Καρπενήσι, υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια ένας καλόγουστος ξενώνας χτισμένος σε αμφιθεατρικό σημείο με μεράκι και σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική που θέλει το ξύλο και την πέτρα να παντρεύονται αρμονικά.

Τα ζεστά χρώματα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, τα μεγάλα τζάκια και η όμορφη μίξη της παράδοσης και της σύγχρονης διακόσμησης συνθέτουν ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον που συμπληρώνει ιδανικά τα μεγάλα παράθυρα με φόντο το γραφικό τοπίο του γύρω ορεινού όγκου και του χωριού, καθιστώντας το έτσι ιδανική επιλογή για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στο καθιστικό του ξενώνα η υπέροχη θέα θα σας συντροφεύει στο πρωινό σας που, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ξενώνα, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία και σερβίρεται ως αργά με σπιτικά εδέσματα από τα καλύτερα υλικά της περιοχής. Το απόγευμα προσφέρεται σπιτικό λικέρ, γλυκά του κουταλιού ή τσίπουρο.

Αν θέλετε να κερδίσετε ένα τριήμερο στον Ξενώνα Πέτρινο Ρόδο, το οποίο θα περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή -Παρασκευή και Σάββατο- και πρωινό, δηλώστε συμμετοχή μέσω αυτής της Φόρμας Διαγωνισμού.

Πέτρινο Ρόδο - Παραδοσιακός Ξενώνας: Αγιος Νικόλαος, Καρπενήσι Ευρυτανίας. Τηλ: 22370 23428, 23586. Κιν: 6979 412508

Πανσιόν Ζαφειρίου: Η αριστοκρατική όψη της Καστοριάς
 
Στην όμορφη Καστοριά, η Πανσιόν Ζαφειρίου αποτελεί ιδανική επιλογή για τον επισκέπτη που αναζητά τον απόλυτο συνδυασμό της πολυτέλειας με την ηρεμία σε ένα φιλικό περιβάλλον. Έναντι του εκθετηρίου γούνας (ΕΔΗΚΑ) στα οκτώ πολυτελή δωμάτια και τους φιλόξενους χώρους του καφέ θα απολαύσετε ώρες ξεγνοιασιάς με θέα το όρος Βίτσι και την πανέμορφη λίμνη της πόλης.

Τα δωμάτια, σε στιλ νέο-μπαρόκ προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, είναι όμορφα διακοσμημένα, ευρύχωρα και φωτεινά. Οι δε κοινόχρηστοι χώροι προσφέρονται, πέρα από το πρωινό, για να απολαύσετε εκεί τον καφέ ή το ποτό σας, σα να βρισκόσασταν σε ένα μοντέρνο bar. Όσο για την πόλη της Καστοριάς, μία από τις ομορφότερες της Βορείου Ελλάδας, έχει να σας αποκαλύψει ομορφιές που δεν έχετε καν φανταστεί –δείτε στα Σχετικά Άρθρα.

Αν θέλετε να κερδίσετε ένα τριήμερο στην Πανσιόν Ζαφειρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή -Παρασκευή και Σάββατο- και πρωινό, δηλώστε συμμετοχή μέσω αυτής της Φόρμας Διαγωνισμού.

Πανσιόν Ζαφειρίου: Λεωφόρος Γουναράδων [εναντι ΕΔΗΚΑ]. Περιοχή Χλόη, Καστοριά. Τηλ.24670 28893.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v