Elefsina Hotel: Αγ. Βαλεντίνος στο πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της Αττικής

Μία μικρή απόδραση εν όψει του Αποκριάτικου Βαλεντίνου, είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε τον έρωτά σας. Το Elefsina Hotel περιμένει δύο τυχερά ζευγάρια-αναγνώστες του In2life για διανυκτέρευση και γεύμα πολλών αστέρων, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.
Elefsina Hotel: Αγ. Βαλεντίνος στο πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της Αττικής
Φέτος Βαλεντίνος & Βαλεντίνη έχουν έναν λόγο παραπάνω να γιορτάσουν τον έρωτά τους πιο ρομαντικά από ποτέ! Ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται όλος αύρα μυστηρίου και σαγήνης... στο ELEFSINA HOTEL, για μια ατμοσφαιρική βραδιά ερωτευμένων!

Στις 14 Φεβρουαρίου 2010 η απόδραση έχει τη διεύθυνση του ELEFSINA HOTEL και οι ερωτευμένοι επιλέγουν το πρόγραμμα της απόλαυσής τους. Η υπόθεση αρχίζει να ξεδιπλώνεται στο εστιατόριο «Το Στάχυ», το οποίο προτείνει το Valentine’s Masquerade Menù! Το εστιατόριο έχει προβλέψει ένα μενού πέντε πιάτων ξεχωριστά για τους εραστές του κρέατος και για τους εραστές του ψαριού, με υλικά, ατμόσφαιρα και χαρακτήρα εορταστικό αφού έχει συμπεριλάβει πιάτα όπως τάρτα με brie και καπνιστό fouantré, Πεσκανδρίτσα ποσέ με αρωματικό πλιγούρι και sauce σαμπάνιας, pavlova με κρέμα φρούτων του πάθους και rasberry sauce. Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν με το που θα πέσουν οι μάσκες... Τιμή κατ’ άτομο: €25 και €35 (επισυνάπτεται το μενού).

Για όσους επιλέξουν να συνεχίσουν πρωτότυπα τη βραδιά τους, τους περιμένει ένα ξεχωριστό πακέτο διαμονής Valentine’s Masquerade Escape, με μικρές αποκριάτικες εκπλήξεις!

Valentine’s Masquerade Escape ~ Κυριακή 14/02
- Διαμονή για 2 άτομα (Executive δωμάτιο: τιμή €168/ζευγάρι)
- Δείπνο για δύο στο εστιατόριο “Το Στάχυ” με exclusive Valentine Masquerade Menù
- 1 gift basket (με βενετσιάνικες μάσκες, σαμπάνια, φράουλες, σοκολατάκια)
- Πρωινό στο δωμάτιο
- Δώρο Αγίου Βαλεντίνου

ELEFSINA HOTEL: Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, τηλ. 210 5589700, fax 210 5562924
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v