Φρατέλια & Don Constantino: Διακοπές στα χιόνια

Το in2life, σε συνεργασία με το Web Greece, προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα Σαββατοκύριακο σε δύο ατμοσφαιρικά ξενοδοχεία σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Γνωρίστε τα και... κερδίστε τα.
Φρατέλια & Don Constantino: Διακοπές στα χιόνια
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν διαμονή στα δύο αυτά ξενοδοχεία έχουν ως εξής:

Για το ξενοδοχείο Don Constantino ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗΣ
Για το ξενοδοχείο Fratelia ΕΙΡΗΝΗ ΔΟΥΚΑ 

Οι νικητές έχουν ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail.
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Το in2life, σε συνεργασία με το Web Greece, προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα Σαββατοκύριακο (δύο διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα, σε δύο ατμοσφαιρικά ξενοδοχεία σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν, σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο, οποιοδήποτε διήμερο –εκτός των επίσημων τριημέρων– εντός δύο μηνών από τη λήξη του διαγωνισμού.

Φρατέλια
Σε υψόμετρο χιλίων μέτρων, στην καρδιά ενός καταπράσινου, ειδυλλιακού τοπίου, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Φρατέλια, στο Δίστρατο Ιωαννίνων, είναι η ιδανική πρόταση για ένα weekend σε άμεση επαφή με τη φύση, χωρίς περιττές πολυτέλειες.

Στην τέλεια θέση για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της γύρω περιοχής –από την κορυφή του Σμόλικα και την περίφημη Δρακολίμνη μέχρι τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, αλλά και την Κόνιτσα, και τη Σαμαρίνα και τα υπόλοιπα χωριά– το Φρατέλια διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα και σοφίτες, πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες παροχές και ανέσεις.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, ψυγείο, τηλεόραση και υπέροχη θέα, ενώ σε κάποια θα βρείτε και τζάκι. Στο σαλόνι με το αναμμένο τζάκι θα απολαύσετε καθημερινά σπιτικό πρωινό, με τραχανά, πίττες, βούτυρο, μέλι και αυγά, για ένα καλό ξεκίνημα, καθώς και το απαραίτητο βραδινό ποτάκι στο μπαρ, κατά την επιστροφή από τις περιηγήσεις σας.

Το μόνο πρόβλημα που θα έχετε να… αντιμετωπίσετε είναι η σωστή οργάνωση του πρόγραμματός σας, ώστε να αφιερώσετε ένα τουλάχιστον απόγευμα στο Δίστρατο, για να απολαύσετε τσίπουρο και κόκκινο κρασί στις γραφικές ταβέρνες του χωριού, να περιδιαβείτε τα πλακόστρωτα, να επισκεφθείτε τη νεροτριβή και το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Το Φρατέλια λειτουργεί όλο τον χρόνο. Οι τιμές για το δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από 60 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και από 50 ευρώ τις καθημερινές.

Φρατέλια, Δίστρατο Ιωαννίνων, τηλ.: 26550 24816, 6974362088

Don Constantino
Σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, αλλά και τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, το Don Constantino δεσπόζει σε μια κατάφυτη πλαγιά που του εξασφαλίζει πανοραμική θέα στα ειδυλλιακά τοπία της γύρω περιοχής. Κτισμένο σύμφωνα με τις επιταγές της τοπικής αρχιτεκτονικής, διακοσμημένο με παραδοσιακά, ξύλινα έπιπλα αποπνέει ατμόσφαιρα χωριού, χωρίς να στερείται πολυτέλειας.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του, οι οποίες διαθέτουν και τζάκι, είναι πλήρως εξοπλισμένα με τηλεόραση, ψυγείο, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, υδρομασάζ και στεγνωτήρα μαλλιών. Η συμφωνία πέτρας και ξύλου, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, και η θέα από τα τεράστια παράθυρα είναι μερικά ακόμη χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη διαμονή σας εδώ αξέχαστη.

Στο bar restaurant του ξενοδοχείου θα απολαύσετε τοπικές συνταγές αλλά και διεθνή κουζίνα, πλάι στην τζαμαρία που αγναντεύει το χειμωνιάτικο τοπίο της Πίνδου. Το Don Constantino διαθέτει και χαμάμ με jacuzzi, για να σας εξασφαλίσει την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση σε περίπτωση που η θαλπωρή του δωματίου σας δεν είναι αρκετή.

Το Don Constantino λειτουργεί όλο τον χρόνο. Οι τιμές για το δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από 100 ευρώ, ενώ για τη σουίτα από 150 ευρώ. Στις τιμές περιλαμβάνονται το πρωινό και η χρήση του χαμάμ.

Don Constantino, 26ο χλμ. Γρεβενών – Βασιλίτσας, τηλ.: 24620 83060, 6942012133

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v