Seleni Suites: Eco chic πολυτέλεια στη Βυτίνα

Για όσους βαρέθηκαν το country style της πέτρας και του ξύλου στα weekends τους, ένα boutique ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Βυτίνα προτείνει minimal πολυτέλεια με οικολογικές ανησυχίες και θέα στο βαθυπράσινο ελατοδάσος του Μαινάλου.
Seleni Suites: Eco chic πολυτέλεια στη Βυτίνα
Σε απόσταση… μιας ανάσας από το κέντρο της Βυτίνας, ένα boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων απαρνιέται την country chic αισθητική που έχει γίνει σχεδόν νόμος στη φιλοξενία των αρκαδικών χωριών και επενδύει στη minimal πολυτέλεια για να δημιουργήσει μία ξεχωριστή πρόταση διαμονής. Κτισμένο σε ένα οικόπεδο εικοσιέξι στρεμμάτων, με πανοραμική θέα στο ελατόδασος του Μαινάλου και τη Βυτίνα, το Seleni Suites θυμίζει μοναστήρι σε διάταξη και μορφή, και lux resort σε παροχές, διακόσμηση και ανέσεις.

Το minimal λευκό κυριαρχεί στους εσωτερικούς χώρους, ενώ ζωηρές πινελιές χρωμάτων αναλαμβάνουν να σπάσουν τη μονοτονία: ένα κόκκινο χαλί, ένας μαύρος καναπές, μια μπορντό κουρτίνα, ένας τοίχος βαμμένος σε έντονο ροζ ή φλούο πράσινο πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού κρατούν τις ισορροπίες δημιουργώντας stylish chic αίσθηση.

Ολόκληρο το ξενοδοχείο «επικοινωνεί» με τον περιβάλλοντα χώρο, μέσα από τεράστια παράθυρα που δημιουργούν ένα εξωστρεφές feeling, τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Οι λιτές γραμμές στα έπιπλα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και οι ξυλόσομπες που αντικαθιστούν το τζάκι σε κάθε δωμάτιο συνθέτουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα του ξενοδοχείου.

Το Seleni Suites επιμένει... οικολογικά, με υλικά που σέβονται το περιβάλλον, βιοκλιματικό σύστημα εξαερισμού και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με τηλεόραση, τηλέφωνο, πρόσβαση στο internet, βραστήρα για καφέ και τσάι, αυστριακές ξυλόσομπες, σεσουάρ και μπάνιο με θέα. Οι executive suites διαθέτουν επίσης μηχανή για espresso και μπανιέρα με υδρομασάζ. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται, επίσης, room service, home cinema, βιβλιοθήκη σε κλειστό αίθριο χώρο και γυμναστήριο.

Η μέρα σας θα ξεκινήσει με ένα πλούσιο πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει σπιτικές λιχουδιές όπως ζυμωτό ψωμί, πίτες και μπουγάτσες, τραχανά, ρυζόγαλο, κρέμες, λουκουμάδες, αυγά, αλλαντικά και λουκάνικα, δημητριακά, σπιτικές μαρμελάδες, γιαούρτι, τυρί, μέλι ελάτης και ανθέων και πολλά άλλα. Αγαπημένη λεπτομέρεια, το γεγονός ότι για να το απολαύσετε, δε χρειάζεται να βάλετε ξυπνητήρι: σερβίρεται ό,τι ώρα ζητήσετε.

Στο εστιατόριο θα γευτείτε παραδοσιακά συνταγές και τοπικές σπεσιαλιτέ, μεσογειακή κουζίνα, ζουμερά stakes, πιάτα για χορτοφάγους, παιδικά μενού, καθώς και μενού διαίτης ή κατά παραγγελία για όσους ακολουθούν συγκεκριμένη διατροφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Seleni Suites φιλοξενεί και τους τετράποδους φίλους μας, κατόπιν συνεννόησης.

Για τις στιγμές που θα καταφέρετε να απαρνηθείτε την πολυτέλεια του δωματίου σας, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχουν προβλέψει πληθώρα δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνουν περιηγήσεις σε χαρτογραφημένα μονοπάτια στο Μαίναλο και στο φαράγγι του Λούσιου, ιππασία, rafting, ψάρεμα πέστροφας στον Λούσιο και στον Αλφειό και επισκέψεις στις γύρω πόλεις, χωριά και μοναστήρια της ορεινής Αρκαδίας. Για τα πιτσιρίκια σας, υπάρχει ειδικά εξοπλισμένος παιδότοπος, καθώς και υπηρεσία baby sitting.

Το Seleni Suites λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 95 ευρώ για το απλό δίκλινο δωμάτιο με πρωινό από Δευτέρα έως και Πέμπτη, και από 170 ευρώ από Παρασκευή έως Κυριακή.

Η.Κ.

Seleni Suites Boutique Deluxe Hotel, Βυτίνα, τηλ.: 27950 31750
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v