Αλλοτινό: Άρωμα belle epoque στο Ναύπλιο

Ένα πανέμορφο νεοκλασικό στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ναυπλίου. Ρομαντισμός περασμένων εποχών σε συνδυασμό με σύγχρονες ανέσεις. Δωμάτια σε funky, ρομαντικούς και παλ τόνους, για να διαλέξετε ανάλογα με τη διάθεσή σας.
Δεν είναι ότι το θυμόμαστε κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το Ναύπλιο το αγαπάμε όλο το χρόνο. Απλά το φθινόπωρο του πάει περισσότερο απ’ όλες. Ταιριάζει απόλυτα με τη ρομαντική του φύση. Και τι καλύτερο για ένα ρομαντικό, φθινοπωρινό weekend αστραπή από ένα ρομαντικό ξενώνα –παραδοσιακή πανσιόν, όπως προτιμούν να την αποκαλούν οι ιδιοκτήτες της;

Το Αλλοτινό είναι ένα πανέμορφο, αναπαλαιωμένο νεοκλασικό στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, βήματα μόνο από την κεντρική, πλακόστρωτη πλατεία. Τα πέντε δωμάτια και οι δύο σουίτες του, βαπτισμένα ανάλογα με τα χρώματα που κυριαρχούν στη διακόσμησή τους, χωρούν να φιλοξενήσουν όλες τις στιγμές χαλάρωσης και απόδρασης από την καθημερινότητα που ονειρεύεστε.

Συνδυάζοντας το ρομαντισμό περασμένων εποχών με τις σύγχρονες ανέσεις, τα δωμάτια του Αλλοτινού διακοσμούνται με ξύλινα έπιπλα στους τόνους του σκούρου καφέ, σφυρήλατα κρεβάτια, αέρινα υφάσματα και ζεστά χρώματα, φωτίζονται ατμοσφαιρικά από διαφορετικές γωνίες, με μοντέρνα σποτάκια, all time classic αρωματικά κεριά και vintage πορτατίφ της γιαγιάς και χρωματίζονται σε funky, ρομαντικούς και παλ τόνους, για να διαλέγετε κάθε φορά διαφορετικό, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Είστε, για παράδειγμα, σε ρομαντικό, ονειροπόλο mood; Το ροζ δωμάτιο είναι η ιδανική επιλογή για το Σαββατοκύριακό σας. Μήπως έρχεστε στο Ναύπλιο για ολονύχτιες μπαρότσαρκες; Το funky πορτοκαλί θα σας γεμίζει ενέργεια τα πρωινά του hangover. Είστε ζεν τύπος; Θα εκτιμήσετε την ηρεμία που αποπνέει το λαδί. Γιορτάζετε το πρώτο Σαββατοκύριακο με το νέο σας έρωτα στο Ναύπλιο; Κόκκινο, ολοταχώς. Θέλετε απλά να χαλαρώσετε, χαζεύοντας την καλύτερη θέα της πόλης; Επιλέξτε το πράσινο.

Και τι να πει κανείς για τις δύο υπέροχες σουίτες, Κυπαρισσί και Κανέλα; Ευρύχωρες, ηλιόλουστες, με ξεχωριστό σαλόνι και υπνοδωμάτιο, μεγάλα μπαλκόνια με πανοραμική θέα στην παλιά πόλη και το Παλαμήδι, διακοσμημένες προσεκτικά, με έμφαση στην κάθε πορσελάνινη λεπτομέρεια, ώστε να αποπνέουν τον αριστοκρατικό αέρα περασμένων εποχών, υπόσχονται να σας… ξεμυαλίσουν τόσο που σχεδόν θα ξεχάσετε την πολύωρη εξερεύνηση της πόλης που σχεδιάζατε.

Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, δορυφορική τηλεόραση, air condition, ψυγείο, σεσουάρ, χρηματοκιβώτιο, τηλέφωνο και room service. Οι δίχωρες σουίτες διαθέτουν και μπανιέρα με υδρομασάζ, ως extra bonus.

Στο ισόγειο της πανσιόν θα βρείτε ένα κουκλίστικο café, το ομώνυμο Αλλοτινό, με ξύλινα τραπεζάκια και ζεστή διακόσμηση που… επεκτείνεται στον πεζόδρομο όταν ο καιρός είναι καλός, για people watching με αρωματικό καφέ ή ζεστή σοκολάτα στο χέρι. Hit θεωρούνται οι κρέπες του, ειδικά οι γλυκές, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε και στην… ησυχία του δωματίου σας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Το Αλλοτινό λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές για το δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από 90 ευρώ και για τη σουίτα από 120 ευρώ –πάντα με πρωινό.

Η.Κ.

Αλλοτινό, Βασ. Κωνσταντίνου 19, Ναύπλιο, τηλ.: 27520 96150-1
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v