Istion Club & Spa: All Inclusive πακέτα μόνο για τους αναγνώστες του In2life

Το νέο όνομα στην πολυτέλεια και την χαλάρωση στην Χαλκιδική είναι Istion Club & Spa. Ένα νεόκτιστο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ν. Ποτιδαία που περιμένει δύο τυχερά ζευγάρια από εσάς να περάσουν δωρεάν ένα αξέχαστο εξαήμερο.
Istion Club & Spa: All Inclusive πακέτα μόνο για τους αναγνώστες του In2life
Ο διαγωνισμός του Istion Club Luxury Resort σε συνεργασία με το In2life ολοκληρώθηκε. Οι 2 τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από ένα All Inclusive πακέτο διαμονής για 2 άτομα και 5 βράδια είναι οι:

ΟΛΓΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Το νεόκτιστο Istion Club & Spa στην όμορφη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής παρέχει στους φιλοξενούμενους την τέλεια πολυτέλεια και χαλάρωση. Η νέα λειτουργική και οργανωμένη μονάδα χαρακτηρίζεται από την σύγχρονη αισθητική και προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε μοντέρνα και άνετα δωμάτια, ενώ η απόλαυση συναντά την ευεξία τόσο στο υπερσύγχρονο κέντρο Spa Milfey και το οργανωμένο γυμναστήριο, όσο και στα υπέροχα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.

Η τοποθεσία του Istion Club & Spa στην αρχή της χερσονήσου της Κασσάνδρας στη μαγευτική Ν. Ποτίδαια, λίγα μόνο λεπτά από την Θεσσαλονίκη, χτισμένο πάνω σε μία τεράστια παραλία με κρυστάλλινα νερά του Θερμαϊκού και με θέα τον Όλυμπο πραγματικά θα σας συναρπάσει. Όσο για την διαμονή σας εκεί, ο στόχος του ξενοδοχείου είναι να απολαύσετε ποιοτικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με πολυτέλεια, άνεση, διασκέδαση αλλά και χαλάρωση και ξεκούραση.

Πιο συγκεκριμένα, τα δωμάτια χωρίζονται σε Standard Double και Triple (25 τ.μ.), Superior Double και Triple με θέα στην θάλασσα και Suites (45 τ.μ.). Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με πλήρεις ανέσεις και με θέα είτε στον κήπο του ξενοδοχείου ή στην θάλασσα, ενώ οι όμορφες και πολυτελείς σουίτες αποτελούνται από 2 άνετους χώρους (living room, bed room) και έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 2 άτομα έως και μια τετραμελή οικογένεια. Στις standard παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται: Κλιματισμός-θέρμανση (ρυθμιζόμενη ανά δωμάτιο), δυνατότητα για διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις, πολυκάναλη επίπεδη οθόνη και δορυφορική τηλεόραση, mini bar, μπουρνούζια, πολυτελή λινά σεντόνια, απογευματινό σέρβις, στεγνωτήρας μαλλιών και ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο.

Οι μέρες σας στο Istion Club & Spa θα γεμίσουν χαλάρωση και αναζωογόνηση, ειδικά αν αποφασίσετε να περάσετε μερικές ώρες στο πολυτελές κέντρο ευεξίας Spa Milfey συνολικού εμβαδού 600 τ.μ. με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα (προσεχώς), σάουνα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, καμπίνες θεραπειών, κομμωτήριο, κέντρο αισθητικής κ.ά.

Όσο για τις γαστριμαργικές σας ανησυχίες, αυτές θα καλυφθούν πλήρως σε κάθε μία από τις τρεις λαχταριστές επιλογές κουζίνας, είτε ελληνική παραδοσιακή στην ταβέρνα, ή ιταλική κουζίνα, ή ακόμα και κλασική διεθνή κουζίνα, όλες σε ιδανικό σημείο ακριβώς απέναντι από τις θαυμάσιες πισίνες και την μαγευτική παραλία. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εστιατόρια Main Restaurant Thalatta που λειτουργεί από τις 7:00 έως τις 11:00 το πρωί προσφέροντας πλούσιο μπουφέ με αμερικάνικο πρωινό, και από τις 6:30 το απόγευμα ως τις 10:00 το βραδύ προσφέροντας πλούσιο μπουφέ από γεύσεις διεθνής και ελληνικής κουζίνας. Επίσης, δύο φορές την εβδομάδα προσφέρονται θεματικές βραδιές (ελληνική παραδοσιακή βραδιά και ασιατική).

Στην ελληνική ταβέρνα "Inias" προσφέρονται γεύσεις από ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με νόστιμα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα ημέρας και πιάτα της ώρας. Στο ιταλικό εστιατόριο "Al Mare", που ανοίγει προσεχώς στο ίδιο επίπεδο με το εστιατόριο "Thalatta", οι φίλοι της ιταλικής κουζίνας θα ενθουσιαστούν με τα φρέσκα υλικά και τις πρωτότυπες συνταγές, ενώ στο "Main Bar Eros" μπορείτε να απολαύστε ένα παγωμένο καφέ ή δροσερό κοκτέιλ με την μουσική να σας ταξιδεύει σε ονειρεμένα μέρη. Tα δε πρωινά σας στο Istion Club & Spa θα γεμίσουν με σπορ και ψυχαγωγία, αφού μπορείτε να λάβετε μέρος στο καθημερινό πρόγραμμα animation και στις ατελείωτες δραστηριότητες και σπορ, όπως τένις, αερόμπικ, γυμναστική, πινγκ πονγκ, μπιλιάρδο, Boccia, Darts, βόλεϊ, water sports, σέρφινγκ και καταδύσεις.

Αν μάλιστα δεν θέλετε να χάσετε τίποτε από όλα αυτά, αξίζει να επιλέξετε το All Inclusive πακέτο του ξενοδοχείου, το οποίο περιλαμβάνει πλήρη διατροφή συμπεριλαμβανομένων των ποτών σας (πρωινό και δείπνο) με θεματικές βραδιές δύο φορές την εβδομάδα, σνακς, παγωτά και καφέδες καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς και την ελεύθερη χρήση του mini bar, το οποίο συμπληρώνεται κάθε δύο μέρες. Στην τιμή περιλαμβάνεται επίσης ελεύθερη χρήση στις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες και τις πετσέτες του ξενοδοχείου, συμμετοχή σε όλα τα θαλάσσια σπορ, δωρεάν διάθεση λεωφορείου για να σας μεταφέρει στα Νέα Μουδανιά και την Ποτίδαια, συμμετοχή σε animation προγράμματα, διάθεση του mini-club για τους μικρούς επισκέπτες και χρήση του ασύρματου internet σε όλο το ξενοδοχείο. Διασκέδαση, ευκολίες και παροχές στο full δηλαδή.

Οι ενδεικτικές τιμές του Istion Club & Spa για την high season του Αυγούστου για ένα standard δίκλινο χωρίς την χρήση του All Inclusive πακέτου ξεκινούν από 220 ευρώ, για διαμονή περισσότερων των επτά βραδιών και φτάνουν τα 248 ευρώ για λιγότερα από επτά βράδια.

Istion Club Luxury Resort: Ποτίδαια Χαλκιδικής, Ν. Μουδανιά, Τ.Κ. 39 63200, τηλ. 23730 41900, email: [email protected]


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v