Themonies Luxury Suites: Αυτό που θες στην Φολέγανδρο

Μην ψάχνετε άλλο για κατάλυμα στην Φολέγανδρο. Μόλις το βρήκατε. Δεν μας πιστεύετε; Συνεχίστε στο άρθρο, δείτε τις φωτογραφίες και σηκώστε το ακουστικό του τηλεφώνου για να προλάβετε να κλείσετε δωμάτιο.
Themonies Luxury Suites: Αυτό που θες στην Φολέγανδρο
Στην Φολέγανδρο θα πας γιατί θες διακοπές ήρεμες, σε ένα πανέμορφο, γνήσιο κυκλαδίτικο νησί και σε άμεση επαφή με την φύση. Δεν θέλετε πολυτέλειες, δεν θέλετε βραδινή ζωή και ονειρεύεστε μερικά βράδια στη βεράντα του ξενοδοχείου σας με ένα ποτήρι κρασί, ένα καλό βιβλίο, να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε την θέα και το δροσερό αεράκι. Έτσι δεν είναι;

Έτσι είναι, σκέφτηκαν και οι ιδιοκτήτες του ολοκαίνουργιου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Themonies Luxury Suites, το οποίο λειτουργεί φέτος για πρώτη φορά στην Χώρα της Φολεγάνδρου και έχει ήδη δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Όπως μαρτυρά και το όνομα, πρόκειται για ένα πλήρες συγκρότημα πραγματικών πετρόκτιστων θεμωνιών (αγροτικά οικήματα) του 19ου αιώνα, το οποίο ανακαινίστηκε, διακοσμήθηκε με την αύρα του νησιού και μετατράπηκε σε πέντε ανεξάρτητες μαγευτικές κατοικίες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους από όλες τις απόψεις –όχι όμως και όσον αφορά την ατμοσφαιρική πολυτέλεια και την ζεστασιά της φιλοξενίας.

Πιο συγκεκριμένα, για την διαμονή σας στις Themonies Luxury Suites μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις εξής εναλλακτικές:
- Paroustia: Δίχωρο 54 τ.μ. με king size κρεβάτι, καθιστικό, βεράντα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα).
- Eleliphaskos: Δίχωρο 46 τ.μ. με king-size κρεβάτι, καθιστικό, βεράντα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα).
- Triferi: Δίχωρο 39 τ.μ. με queen-size κρεβάτι, καθιστικό, βεράντα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα).
- Shepherd’s Themonia: Δίχωρο 38 τ.μ. με queen-size κρεβάτι, καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτική αυλή και βιοκλιματική ψύξη (μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα).
- Large Themonia: Τρίχωρο 72 τ.μ. με δύο κρεβατοκάμαρες με king-size και queen-size κρεβάτια, μεγάλο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, ιδιωτικό κήπο, αποκλειστική χρήση του τεράστιου καθιστικού «αλόνι», ενώ δεν έχω κλιματιστικό καθώς ψύχεται βιοκλιματικά (μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως 5 άτομα).

Στις επιπλέον παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται φυσικά ψηφιακή και δορυφορική τηλεόραση, DVD/MP3 Player, κλιματισμός (βιοκλιματικός ή μηχανολογικός), χρηματοκιβώτια, σεσουάρ, δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ, πολυτελή προϊόντα μπάνιου, μπουρνούζια, παντόφλες, πετσέτες θαλάσσης, υποαλλεργικά στρώματα με επιστρώματα latex επεξεργασμένα με aloe vera κ.α. Ενώ οι παροχές του ξενοδοχείου συνολικά περιλαμβάνουν πρωινό στην σουίτα από χειροποίητα προϊόντα, δυνατότητα φιλοξενίας ατόμων με κινητικά προβλήματα, δυνατότητα πλυντηρίου και χώροι πάρκινγκ.

Δεν πειστήκατε ακόμα; Αξίζει μόνο να αναφερθούμε στην ατμόσφαιρα των δωματίων, στην αρχέγονη αίσθηση της πραγματικής πολυτέλειας, αυτής που δεν απαιτεί τα πολλά αλλά τα καλά. Στο γνήσιο κυκλαδίτικο ύφος της διακόσμησης, στην θέα από τις ιδιωτικές βεράντες προς την Χώρα και την θάλασσα, το απέραντο γαλάζιο, στην απίστευτα ζεστή φιλοξενία των ιδιοκτητών. Χωρίς πολλά λόγια, οι Themonies είναι το κατάλυμα που αναζητάτε στην Φολέγανδρο.

Οι τιμές των σουιτών των high season είναι στα 220 ευρώ για τις δίχωρες σουίτες των 2 ατόμων και 480 ευρώ για την μεγαλύτερη σουίτα των 4 ατόμων, ενώ κάθε επιπλέον άτομο χρεώνεται 50 ευρώ. Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται και πρωινό.

Themonies Luxury Suites: Χώρα Φολεγάνδρου, τηλ. 22860-41517.

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v