Perantzada… 1811 Art Hotel: Στον πηγαιμό για την Ιθάκη

Η νεώτερη είσοδος της πολυτελούς αλυσίδας Tsimaras Art Hotels βρίσκεται στο Βαθύ της Ιθάκης και δείχνει να αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή διαμονής στο νησί που, ως άλλος Οδυσσέας, θέλει κανείς να επιστρέφει ξανά και ξανά.
Perantzada… 1811 Art Hotel: Στον πηγαιμό για την Ιθάκη
Και κατά την διαμονή σας στο εκπληκτικό Perantzada θα εύχεστε όχι μόνο να είναι μακρύς ο δρόμος των διακοπών σας αλλά και ατελείωτος. Ίσως ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί από άποψη πολυτέλειας και φιλοξενίας.

Η πανέμορφη Ιθάκη είναι έτσι κι αλλιώς ένας καλός λόγος να βρεθείτε στο νησί του Οδυσσέα. Το Perantzada 1811 Art Hotel, όμως, είναι ο σημαντικότερος. Και αυτό γιατί είναι τοποθετημένο σε τόσο ειδυλλιακό σημείο, πάνω στο γραφικό λιμανάκι Βαθύ, και με μοναδική θέα στα φυσικά κάλλη του νησιού, στο απέραντο μπλε και στο πράσινο, που θα μαγευτείτε από το πρώτο λεπτό που θα βρεθείτε εκεί.

Στην θέση του σημερινού ξενοδοχείου, υπήρχε τον 19ο αιώνα ένα νεοκλασικό πανδοχείο σχεδιασμένο από τον Γερμανό αρχιτέκτονα Τσίλερ, το οποίο λειτούργησε ως πηγή έμπνευσης τόσο για τον κατασκευαστή όσο και για τους διακοσμητές του Perantzada (διάσημα ονόματα, όπως οι Varner Panton, Tom Dixon, Ingo Mauer and Philip Stark), με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα οίκημα πραγματικό έργο τέχνης, ένα φανταστικό μικρό boutique hotel. Οι περισσότεροι από αυτούς, μάλιστα, αποτελούν ακόμα τακτικούς επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Στα διακοσμητικά στοιχεία του Perantzada ο επισκέπτης θα παρατηρήσει τις υπέροχες πολυθρόνες της Belle Epoque, τα περσικά χαλιά του 19ου αιώνα, αλλά και τα αριστουργήματα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως οι Νίκος-Γιώργος Παπουτσίδης, Steven Antonakou και Αντώνης Κυριακούλης. Και όλα αυτά αρμονικά συνυφασμένα με την ασύγκριτη αύρα του Ιονίου.

Για την διαμονή σας στο Perantzada έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 19 δωμάτια, 12 δίκλινα και 7 σουίτες, όλα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους τόσο σε μέγεθος όσο και σε ύφος, κάποια με θέα στην θάλασσα και κάποια με θέα στους κήπους του ξενοδοχείου, αλλά με κοινές παροχές όπως: κλιματισμός, σύνδεση στο ίντερνετ, δορυφορική tv, video, mini bar, σεσουάρ και καλλυντικά Korre. Παράλληλα, στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται: μία μεγάλη πισίνα, γυμναστήριο, baby sitting (on request), ενοικίαση αυτοκινήτου κ.λ.π. Ακόμα, το ξενοδοχείο αναλαμβάνει, εφόσον το επιθυμείτε, να οργανώσει για εσάς κρουαζιέρες από το Βαθύ για Κεφαλονιά, Λευκάδα και άλλα γειτονικά νησιά. Ενώ το highlight της διαμονής σας εκεί θα αποτελέσει το πρωινό σας γεύμα, το οποίο αποτελείται από ολόφρεσκα τοπικά υλικά, πίτες και μαρμελάδες, σε έναν υπέροχο χώρο με φανταστική θέα στην πισίνα και την θάλασσα.

Οι τιμές στο Perantzada 1811 Art Hotel τον Αύγουστο ξεκινούν από 150 έως 200 ευρώ για ένα δίκλινο (ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου που θα επιλέξετε), συμπεριλαμβανομένου του πρωινού.

Perantzada 1811 Art Hotel: Ανδρούτσου 821, Βαθύ, Ιθάκη. Τηλ. 26740 33496.

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v