Casa Delfino: Ρομαντζάδα... εποχής στην παλιά πόλη των Χανίων

Ένα αυθεντικό ενετικό palazzo του 17ου αιώνα μετατρέπεται σε executive ξενοδοχείο πολυτελείας στην παλιά πόλη των Χανίων, για να στεγάσει στις 22 στιλάτες σουίτες του τις πλέον ρομαντικές μας αποδράσεις.
Casa Delfino: Ρομαντζάδα... εποχής στην παλιά πόλη των Χανίων
Στην καρδιά της ατμοσφαιρικής παλιάς πόλης των Χανίων, ένα γνήσιο ενετικό palazzo του 17ου αιώνα ανακαινίζεται για να επαναπροσδιορίσει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του, με μοναδικό τρόπο την πολυτέλεια της παλιά κοινωνίας, και να φιλοξενήσει τις πιο ιδιαίτερες, τις πλέον ρομαντικές αποδράσεις μας, έχοντας πλέον μετατραπεί σε ένα executive ξενοδοχείο πολυτελείας.

Είκοσι δύο σουίτες, καθεμιά με τη δική της, ξεχωριστή διακόσμηση, μοναδικού ύφους και χαρακτήρα, αντανακλούν και αποτίουν φόρο τιμής στο γόητρο της ενετικής εποχής. Θολωτά ταβάνια, μαρμάρινα μπάνια, έπιπλα αντίκες, ατμοσφαιρικός φωτισμός, διακριτικά παλ χρώματα με έντονες πινελιές να ζωηρεύουν επιλεγμένα σημεία, πολυτελή υφάσματα και γήινα υλικά επιστρατεύονται για να αναβιώσουν την ατμόσφαιρα εποχής, σε συνδυασμό με το ρομαντισμό που τόσο λείπει από τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Για τη διαμονή σας, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 Απλά Δωμάτια (Standard Rooms), 8 Μονόκλινα Διαμερίσματα (1 Bedroom Apartments), 6 Μονόκλινες Σουίτες (1 Bedroom Suites), ένα Δίκλινο Διαμέρισμα (2 Bedroom Apartment), μία Δίκλινη Σουίτα (2 Bedroom Suite), μία Γαμήλια Σουίτα (Honeymoon Suite) και μία Σουίτα Ρετιρέ (Penthouse Suite).

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, εξωτερική τηλεφωνική γραμμή, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, μαρμάρινο λουτρό, ντουζιέρα, (όλες οι Μονόκλινες Σουίτες διαθέτουν Jacuzzi), χρηματοκιβώτιο, μίνι μπαρ, καφετιέρα, σεσουάρ μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, μουσικά κανάλια και DVD player.

Η Penthouse Suite, που έκλεψε την καρδιά μας, διαθέτει στο κάτω επίπεδο υπάρχει καθιστικό και λουτρό (με μπανιέρα) και στο επάνω κρεβατοκάμαρα, λουτρό με ντουζιέρα και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα το λιμάνι. Η διακόσμηση είναι σε ανατολίτικο ύφος, με μαρμάρινα πατώματα και μπάνια. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται 26 ιντσών LCD τηλεόραση, DVD player, αυτόνομος κλιματισμός, μίνι μπαρ, εξωτερική τηλεφωνική γραμμή, φωνητικά μηνύματα, δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, χρηματοκιβώτιο, μπουρνούζια, παντόφλες, σεσουάρ μαλλιών, προϊόντα περιποίησης Κορρέ, μεγεθυντικός φακός περιποίησης προσώπου.

Μοναδικά διακοσμημένη, η Γαμήλια Σουίτα διαθέτει ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα με υπέρδιπλο κρεβάτι, ξεχωριστό καθιστικό με δύο καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, και γραφείο με επιστολόχαρτα και κάρτες με μονόγραμμα, λουτρό με μαρμάρινα πλακίδια και Jacuzzi υδρομασάζ. Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται όλες οι παροχές της Penthouse Suite, ενώ το μπαλκόνι της απολαμβάνει μοναδική θέα στα ατμοσφαιρικά καλντερίμια της παλιάς πόλης.

Το Casa Delfino Suites διαθέτει ένα μικρό στιλάτο μπαρ που οδηγεί στο καθιστικό και εν συνεχεία σε μια μεγάλη ιδιωτική αυλή γεμάτη δέντρα και λουλούδια. Σε αυτό το χώρο σερβίρεται καθημερινά το λαχταριστό πρωινό με ολόφρεσκα κρητικά προϊόντα. Το απόγευμα, μετά τις βόλτες μας, ανεβαίνουμε στην ταράτσα για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα της θάλασσας, του λιμανιού, της οροσειράς των Λευκών Ορέων και των στενών σοκακιών της παλιάς πόλης των Χανίων απολαμβάνοντας σπιτικά κρητικά κρύα πιάτα ή αράζοντας με ένα δροσερό κοκτέιλ στην ξαπλώστρα.

Στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, 24ωρο room service, δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, φροντίδα μωρού, μασάζ κατά παραγγελία, κομμώτρια, καθαρισμός δωματίου δύο φορές την ημέρα, υπηρεσία πλυντηρίου και στεγνού καθαρίσματος, διεθνή και ελληνικά περιοδικά και ημερήσιος τύπος, 24ωρη υπηρεσία θυρωρού συμπεριλαμβανομένων ενοικίασης αυτοκινήτων, υπηρεσία ταχυδρομείου κτλ.

Το Casa Delfino λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο, και μέχρι τις 18 Ιουλίου, ξεκινούν από 189 ευρώ για το απλό δίκλινο δωμάτιο, και από 254 ευρώ για τις σουίτες.

Η.Κ.

Casa Delfino, Θεοφάνους 9, Χανιά, Κρήτη, τηλ.: 28210 87400 / 93098
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v