Gerakari Suites: Πέτρινες αναμνήσεις στο νησί του Έρωτα

Στην άγρια ομορφιά των Κυθήρων, το Γερακάρι suites μας προσκαλεί στις άνετες και πολυτελείς σουίτες του για να περάσουμε όμορφες διακοπές στο νησί της Αφροδίτης και του Έρωτα.
Gerakari Suites: Πέτρινες αναμνήσεις στο νησί του Έρωτα
Το νησί όπου έδρασε ο ξακουστός Μπαρμπαρόσσα, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις. Στο νησί θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα μεγάλο πλήθος από αξιοθέατα με κυριότερο τα πολυάριθμα και διάσπαρτα σε μικρή απόσταση το ένα από το άλλο, παραδοσιακά χωριά και το λοφώδες τοπίο. Υπάρχουν πολλά βυζαντινά και ενετικά μνημεία, καθώς και μερικά αγγλικά, τα οποία συνθέτουν τον πλούσιο πολιτισμικό χαρακτήρα του νησιού (διαβάστε περισσότερα για τα Κύθηρα εδώ.) Στην περιοχή Γερακάρι λοιπόν, οι έξι βίλες 45 τετραγωνικών μέτρων και οι δύο μεζονέτες του Γερακάρι Suites σας περιμένουν για να φιλοξενήσουν τις διακοπές σας στο όμορφο νησί.

Το χτισμένο με πέτρα πολυτελές συγκρότημα χάνεται στην πλούσια φύση των ελιόδεντρων και γίνεται ένα με αυτήν. Έχει δημιουργηθεί με μεράκι και σεβασμό προς τους επισκέπτες, κάτι που θα διαπιστώσετε και εν ιδίοις όμμασι. Τοποθετημένο σε... στρατηγικό σημείο, θα σας δώσει την δυνατότητα να επισκεφτείτε όλα τα αξιοθέατα του νησιού (πιστέψτε μας είναι πολλά), αλλά και να απολαύσετε τις ιδιωτικές σας στιγμές.

Στα δωμάτια η εικόνα που βρίσκουμε εναρμονίζεται με τον όμορφο χαρακτήρα του συγκροτήματος. Μοντέρνα διακόσμηση σε άσπρους τόνους, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με κεραμικές εστίες, κλιματιστικά ART COOL της LG, κρεβάτια - κλινοσκεπάσματα COCOMAT, τηλεοράσεις LCD 32", DVD, Ηχοσύστημα Philips με Ipod, Πίνακες BizArt, Σεσουάρ και καλλυντικά KORRE στο μπάνιο, για επώνυμη περιποίηση. Το Room Service είναι αξιόπιστο και διακριτικό, ενώ έχετε και την επιλογή να απολαύσετε το πρωινό σας στον ιδιωτικό κήπο δίπλα στην πισίνα σας!

Όλες οι σουίτες έχουν θέα στο δάσος και τη θάλασσα και διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο. Ο εξωτερικός χώρος της Junior Suite είναι 80 τ.μ. και της Exclusive Suite είναι 150 τ.μ. O εσωτερικός χώρος της Junior Suite είναι 45 τ.μ. και της Exclusive Suite είναι 60 τ.μ.

Το ξενοδοχείο απέχει 22 χιλιόμετρα από την Χώρα, 14 χλμ. από το αεροδρόμιο, 22 χλμ. από το λιμάνι και 5 χλμ. από την παραλία. Οι τιμές για τις σουίτες διαμορφώνονται στα 200€ την μεσαία σεζόν (01/06 - 15/07 & 01/09 - 30/09) και 250€ την ψηλή (15/07 - 31/08). Οι μεζονέτες ξεκινάνε από 250€ την μεσαία σεζόν και φτάνουν τα 300€ την ψηλή. Στις τιμές περιλαμβάνεται και το πλούσιο πρωινό.

Info:
Διεύθυνση: Παυλάντη Ραχήλ, Γερακάρι Κυθήρων, τ.κ:80100
Τηλ.: +30 2106549054, +30 2736038184

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v