Ξενώνας Σειρίη: Cosy διαμονή στην Τζιά

Στο πιο κοντινό κυκλαδονήσι ανακαλύπτουμε έναν ζεστό, σύγχρονο ξενώνα που καταφέρνει και συνδυάζει ιδανικά απλότητα και πολυτέλεια. Λίγο έξω από την Ιουλίδα, η Σειρίη, μας προσκαλεί να περάσουμε ομορφες διακοπές στην Τζιά σε ένα από τα 7 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια.
Ξενώνας Σειρίη: Cosy διαμονή στην Τζιά
Για την νήσο Κέα (Τζιά) τα έχουμε ξαναπεί , αποτελεί  την νούμερο ένα προτίμηση για σύντομες αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα και όχι μόνο. Η εγγύτητά της στην Αθήνα (μόλις μιάμιση ώρα από το κέντρο) την έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητή σε κάθε επίδοξο Αθηναίο που ψάχνει έναν κοντινό προορισμό για να βρει την ησυχία του. Εκεί λοιπόν, 300 μέτρα από την είσοδο της πρωτεύουσας Ιουλίδας, ο Ξενώνας Σειρίη, με την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τα weekend σας, αλλά και τις διακοπες του καλοκαιριού.

Εκ πρώτης όψεως το πέτρινο στοιχείο κυριαρχεί. Το κτίριο είναι χτισμένο ακολουθώντας πιστά την αιγεοπελαγίτικη αρχιτεκτονική, γεγονός που προσθέτει πολλούς πόντους στην εξωτερική του εμφάνιση. Πριν μερικά χρόνια, στο σημείο που βρίσκεται τώρα ο ξενώνας υπήρχε ένα παλιό κτίριο με ενοικιαζόμενα δωμάτια, το οποίο ουδεμία σχέση είχε με την αρχιτεκτονική που προαναφέραμε. Το μεράκι όμως και οι προσπάθειες των σημερινών ιδιοκτητών κατάφερε να το μετατρέψει σε έναν όμορφο και cosy ξενώνα για λίγους και... καλούς.

"Διεισδύοντας" στον ξενώνα θα ανακαλύψουμε τα 7 ευρύχωρα δωμάτιά του, το καθένα διακοσμημένο ξεχωριστά με ταπεραμέντο και μοντέρνα αισθητική. Τα ζωντανά τους χρώματα θα σας φέρουν αμέσως στο μυαλό εικόνες κυκλαδικές, ενώ η θέα από το μπαλκόνι στην Χώρα και την καταγάλανη θάλασσα ολοκληρώνουν την θετική εντύπωση που αποκομίζει ο επισκέπτης.

Παρ'ότι ξενώνας, οι παροχές του δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν ένα ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας: Πρωινό,Καφετέρια, Bar, Χώρος στάθμευσης, Βεράντα, Air condition,Τηλεόραση, Ψυγείο, Τηλέφωνο, Σεσουάρ θα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την διαμονή σας. Στο ισόγειο του κτιρίου βρίσκεται το ευρύχωρο καθιστικό με θέα στην υγρή επιφάνεια της βραχώδους πλαγιάς που είναι χτισμένος ο ξενώνας.

Ανοιχτό: Ιαν.-Νοέμ. Τιμές: Από 110 έως 130 ευρώ. Τηλ.: 22880/22355.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v