Melian Hotel & Spa: Πολυτέλεια και παράδοση με στιλ... κυκλαδίτικο

To ολοκαίνουργιο Melian Hotel & Spa, στο γραφικό ψαροχώρι Πολλώνια της Μήλου, υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και φόντο το ομορφότερο κυκλαδίτικο τοπίο του Αιγαίου.
Melian Hotel & Spa: Πολυτέλεια και παράδοση με στιλ... κυκλαδίτικο
Στο μαγευτικό νησί της Μήλου, το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Melian Hotel & Spa, τοποθετημένο στο πανέμορφο ψαροχώρι Πολλώνια, υπόσχεται στους επισκέπτες του μία αποκλειστική εμπειρία χαλάρωσης και πολυτέλειας σε φόντο… κυκλαδίτικο. Σχεδιασμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, και διακοσμημένο σε ύφος boutique-hotel, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και μία άκρως φιλική ατμόσφαιρα. Άλλωστε, η διαμονή στο Melian Hotel, σε ξεχωριστές μεταξύ τους σουίτες, με χειροποίητα έπιπλα, τζακούζι και ιδιωτικές βεράντες, υπόσχεται ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Μήλος από άποψη φιλοξενίας. Με λίγα λόγια, εδώ… θα μείνετε!

Για την διαμονή σας στο Melian έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 15 διαφορετικά μεταξύ τους δωμάτια και σουίτες, κομψά διακοσμημένα και επιπλωμένα, με πολυτελή μπάνια, ιδιωτικές βεράντες και θέα στην θάλασσα. Πιο συγκεκριμένα, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε Superior δωμάτια, μεγέθους από 20 έως 26 τ.μ., τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν 2 ή 3 άτομα αφού πέρα από ένα υπέρδιπλο κρεβάτι διαθέτουν και καναπέ-κρεβάτι, ή σε Penthouse Superior, τα οποία ξεχωρίζουν από τα πρώτα στο γεγονός ότι βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.

Υπάρχουν οι Junior Suites, μεγέθους από 29 έως 46 τ.μ., στο ισόγειο του κτιρίου, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα, αφού διαθέτουν ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και έναν διπλό καναπέ-κρεβάτι, αλλά και μία Junior Deluxe Suite, μεγέθους 46 τ.μ. επίσης για 4 άτομα και με ιδιωτικό τζακούζι. Μικρότερα αλλά όχι λιγότερο πολυτελή είναι τα δύο Deluxe δίκλινα δωμάτια, που μπορούν να δεχθούν ένα ακόμα άτομο σε καναπέ-κρεβάτι και βρίσκονται στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Ενώ για ειδικές περιστάσεις διατίθεται μία Honeymoon Suite, αυστηρά για δύο άτομα, στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, που ξεχωρίζει για την απεριόριστη πολυτέλειά της και τις προσεγμένες λεπτομέρειες αφού διαθέτει και ιδιωτικό τζακούζι, αλλά και μία Family Suite, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα, αφού διαθέτει δύο υπέρδιπλα κρεβάτι και έναν καναπέ-κρεβάτι, ενώ χωρίζεται σε δύο δωμάτια, μεγέθους περί τα 24 τ.μ. το καθένα.

Εννοείται πως στο κάθε δωμάτιο, πέρα από τον αυτονόητο κλιματισμό, mini-bar, δορυφορική τηλεόραση με LCD οθόνη 32’’ και τηλεφωνική γραμμή, παρέχονται επίσης σύνδεση με Ίντερνετ, καφετιέρα και βραστήρας νερού για τσάι, γραφείο, προϊόντα περιποίησης Korres στο μπάνιο, καθώς και σεσουάρ μαλλιών, μπουρνούζια και παντόφλες.

Στις περαιτέρω παροχές του Melian Hotel δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το Melian Spa & Fitness Centre, δημιουργημένο με τα πιο υψηλά στάνταρ και όσον αφορά στα μηχανήματα του γυμναστηρίου αλλά και στις υπηρεσίες του Spa που πέρα από τζακούζι περιλαμβάνουν χαμάμ και προσωπική φροντίδα από εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και μανικιούρ-πεντικιούρ.

Όσο για τις διακοπές σας εκτός ξενοδοχείου, στο μαγευτικό νησί της Μήλου, με τις μοναδικές παραλίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε τις πιο ρομαντικές στιγμές της ζωής σας. Δείτε στα Σχετικά Άρθρα περισσότερες πληροφορίες για την Μήλο.

Οι τιμές στο ξενοδοχείο Melian την χαμηλή περίοδο για ένα δίκλινο ξεκινούν από 80 ευρώ την βραδιά με πρωινό, ενώ την υψηλή περίοδο μπορούν να φτάσουν και τα 260 ευρώ την βραδιά με πρωινό.

Melian Hotel & Spa: Πολλώνια, Μήλος, τηλ. 22870 28200.

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v