Belle Helene: Κερδίστε πασχαλινό τετραήμερο στο Γύθειο

Ένα ονειρεμένο πασχαλινό τετραήμερο συνολικής αξίας 400 ευρώ προσφέρει το in2life σε συνεργασία με το Hotel Belle Helene στο Γύθειο, σε δύο τυχερούς αναγνώστες. Δηλώστε τώρα συμμετοχή και ζήστε το καλύτερο Πάσχα της ζωής σας.
Belle Helene: Κερδίστε πασχαλινό τετραήμερο στο Γύθειο
Οι δύο τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν ένα υπέροχο πασχαλινό τετραήμερο στο Γύθειο με τρεις διανυκτερεύσεις σε superior δίκλινο (17, 18 και 19 Απριλίου), δείπνο στο εστιατόριο με ειδικά διαμορφωμένο μενού για το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, και prive πρωινό για δύο στο δωμάτιο, είναι οι: ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΨΑΡΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑ. Οι δύο τυχεροί θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο Belle Helene στο τηλέφωνο 27330 93001-5 για να επιβεβαιώσουν την κράτηση του δωματίου τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.


Ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε ένα μικρό ιδιωτικό, επίγειο παράδεισο. Το βλέμμα σας ατενίζει το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας καθώς ένα δροσερό αεράκι σας χαϊδεύει φιλικά το πρόσωπο. Γύρω σας ένα καταπράσινο τοπίο γεμάτο λουλούδια πλαισιώνει το μονοπάτι που οδηγεί σε έναν λόφο, για να ανακαλύψετε το μικρό εκκλησάκι του 19ου αιώνα, τον Αϊ – Νικόλα. Προσπαθείτε να πιάσετε με το βλέμμα σας τη βυθισμένη αρχαία πόλη Λας; Ανοίξτε τα μάτια σας… Βρίσκεστε στο Hotel Belle Helene.

Αν ψάχνετε τον κατάλληλο προορισμό για τις, προ των πυλών, διακοπές του Πάσχα το Hotel Belle Helene, στον Κόλπο Βαθύ του Γυθείου έχει σχεδιάσει το κατάλληλο Πέρασμα που θα σας οδηγήσει από τη γη…στον παράδεισο. Είτε αναζητείτε την ιδανική ευκαιρία για μια ολιγοήμερη απόδραση με τους αγαπημένους σας, είτε αναρωτιέστε τι το διαφορετικό θα κάνετε και φέτος για τις εαρινές σας διακοπές, το Belle Helene διαμόρφωσε δύο ειδικά πακέτα διαμονής για όσους αναζητούν μια exclusive απόδραση σε ένα μαγικό τοπίο, μόλις δέκα λεπτά από το Γύθειο.

Paquet De Fleur I
Υποδεχτείτε την Άνοιξη, φορέστε την πιο ανέμελη διάθεση σας και απολαύστε με το αγαπημένο σας πρόσωπο:
- 3ήμερη διαμονή σε superior δωμάτιο με θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας
- 1 Δείπνο στο εστιατόριο Vathie Bleu με ειδικά διαμορφωμένο μενού για το Μ. Σάββατο & την Κυριακή του Πάσχα
- Prive πρωινό για δύο στο δωμάτιο
* Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα €200 / άτομο

Paquet De Fleur II
Ξεχάστε για λίγο τα deadlines και τις υποχρεώσεις, κλείστε το κινητό και αποδράστε οικογενειακώς απολαμβάνοντας:
- 3ήμερη διαμονή σε σουίτα (για οικογένειες με 2 παιδιά) με θέα στη θάλασσα
- 1 Δείπνο στο εστιατόριο Vathie Bleu με ειδικά διαμορφωμένο μενού για το Μ. Σάββατο & την Κυριακή του Πάσχα
* Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα €500 / οικογένεια

***Για όλα τα πακέτα διαμονής του ξενοδοχείου ισχύει η δωρεάν χρήση σεζλόνγκ & ομπρέλας ***Τα superior δωμάτια & οι σουίτες διαθέτουν amenities της εταιρείας Korres
*** H 3ήμερη διαμονή αφορά σε τρεις διανυκτερεύσεις


Μ. Σάββατο & Κυριακή του Πάσχα
Το Hotel Belle Helene ακολουθώντας τις επιταγές της παράδοσης, έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό αναστάσιμο μενού για το βράδυ του Μ. Σαββάτου, ξεκινώντας με τραγανά φύλλα σαλατικών με λιαστή ντομάτα και σος κρέμας από λευκό βαλσάμικο για να ακολουθήσει η πατροπαράδοτη σπιτική μαγειρίτσα με αγνά υλικά παραγωγής του ξενοδοχείου. Για το κυρίως δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το αρνάκι γάλακτος μαγειρεμένο στη γάστρα με φρέσκο δενδρολίβανο, εστραγκόν θυμάρι και φασκόμηλο, σερβιρισμένο με πατάτες φούρνου ριγανάτες. Τέλος μια γλυκιά έκρηξη γεύσης σας περιμένει δοκιμάζοντας καρυδόπιτα με παγωτό καϊμάκι. Όσο για την Κυριακή του Πάσχα θα εκμεταλλευτούμε το καταπράσινο περιβάλλον του ξενοδοχείου και με θέα τη θάλασσα θα τιμήσουμε από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά, το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στη σούβλα μετά μουσικής και άλλων πολλών ξεχωριστών εδεσμάτων.

Hotel Belle Helene – «Η Ωραιότερη Γή»
Το Belle Helene ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1974. Είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο στον Κόλπο Βαθύ του Γυθείου, το οποίο βρίσκεται πάνω στην παραλία σε έναν ήσυχο κόλπο, ο οποίος συνδυάζει το βουνό, την αμμουδιά στη παραλία, τα λουλούδια και τα ελαιόδεντρα, αποτελώντας το ιδανικό μέρος για exclusive χαλαρωτικές διακοπές, μακριά από την ένταση της καθημερινότητας, εφόσον στο μανιάτικο αυτό κόλπο σας συντροφεύει μόνο η πλούσια βλάστηση και η θαλασσινή αύρα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις ορόφους οι οποίοι αποτελούνται από 60 standard δωμάτια, 35 superior (διαθέτουν shampoo, conditioner, foam bath & body lotion της εταιρείας Korres) και 3 σουίτες (οι 2 με υδρομασάζ). Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από τα τέσσερα διαφορετικά στιλ διακόσμησης των δωματίων, ενώ ο χώρος του lobby σας μεταφέρει σε ένα περιβάλλον…θαλάσσιων ερευνών, μέσα από το στιλ nautica, που κυριαρχεί.

Το Belle Helene αναλαμβάνει τη διοργάνωση συνεδρίων καθώς διαθέτει τη δική του θεατρική συνεδριακή αίθουσα, χωρητικότητας 120 ατόμων, ενώ υπάρχει και prive αίθουσα 10 ατόμων. Ακόμη, για όσους ονειρεύονται έναν παραμυθένιο γάμο πάνω στη θάλασσα, χορεύοντας στην ψιλή άμμο και απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά του μανιάτικου κόλπου, το Belle Helene συνθέτει το παζλ της «ωραιότερης γης», διοργανώνοντας μαγευτικές γαμήλιες δεξιώσεις σε ένα περιβάλλον που προσφέρει αποκλειστικά για τους επισκέπτες του τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Το Hotel Belle Helene προσφέρεται για πολλών ειδών δραστηριότητες καθώς διαθέτει δικό του γήπεδο τένις, beach volley, παιδική χαρά, ενώ μόλις 20 χιλ. μακριά θα συναντήσετε έναν ιππικό όμιλο. Τέλος, το ξενοδοχείο διαθέτει τη δική του οργανωμένη παραλία η οποία έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Το ξενοδοχείο αποτελεί το κατάλληλο ορμητήριο για τις αποδράσεις σας στην… άγρια ομορφιά της Μάνης και του Γυθείου (Λιμένι, Κότρωνας, Αρεόπολη, Ακρωτήρι Τέναρο)! 

Hotel Belle Helene, Παραλία Βαθύ, Γύθειο Λακωνίας, τηλ.: 27330 93001-5
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v