Ιππολύτη: Μία "Αμαζόνα" στο Νάυπλιο

Τιμώντας την ιστορία και την πολυτέλεια του Ναυπλίου, το φινετσάτο αυτό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης θα αποτελέσει το ιδανικό κατάλυμα για όλους εσάς που επιθυμείτε "αριστοκρατική" διαμονή σε προσιτές τιμές.
Το ξενοδοχείο Ιππολύτη στεγάζεται σ' ένα αρχοντικό, που αφού ανακαινίστηκε, κατέληξε σε ένα κομψό και συγχρόνως παραδοσιακό περιβάλλον. Στα 19 πολυτελή του δωμάτια εγγυάται άψογες συνθήκες διαμονής. Στις παροχές των δωματίων συγκαταλέγονται: Τζάκι (σε ορισμένα), A/C, LCD TV, DVD player, mini bar, καλλυντικά περιποίησης, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ και υδρομασάζ ενώ στις υπόλοιπες παροχές συμπεριλαμβάνεται 24-ωρη υπηρεσία δωματίων, σάλα με τζάκι, εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ και μπουφές αμερικάνικου τύπου

Τα 19 δωμάτια διαφέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος, αλλά είναι όλα ευρύχωρα με εντυπωσιακή επίπλωση σε μοντέρνο ύφος, και το σκούρο καφέ του ξύλου να κυριαρχεί παντού. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στην παραλία και φυσικά στο επιβλητικό Μπούρτζι. Αφου ξεκινήσετε την μέρα σας με το πλούσιο πρωινό και απολαύσετε μια ποικιλία από εδέσματα στον κήπο, δίπλα στην πισίνα με το υδρομασάζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξενοδοχείο σαν "ορμητήριο" και να κάνετε με την ησυχία σας μια βόλτα στα γραφικά στενά δρομάκια του Ναυπλίου.

Αν πάλι επιλέξετε το Ιππολύτη για τις χειμερινές σας εξορμήσεις, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στη σάλα του ξενοδοχείου και να χαρείτε τη ζεστασιά που προσφέρει το τζάκι που βρίσκεται εκεί. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης cafe- εστιατόριο με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, ιδανική για να απολαύσετε το μεσημεριανό και βραδινό σας γεύμα. Λειτουργεί επίσης χώρος για μικρά συνέδρια των 20 ατόμων κατόπιν συνεννόησης.

Οι τιμές ξεκινάνε από 120€ το δίκλινο.

Διεύθυνση:  Αριστείδου & Ηλία Μηνιάτη 9, Ναύπλιο Τ.Κ. 211 00
Τηλέφωνο:  27520 - 96088
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v