Hotel Edem και Ξενώνας Καζά: And the winners are...

To In2life σε συνεργασία με το Web Greece σας προσκαλούν στο πανέμορφο Λουτράκι Πέλλας και στην γραφική Δημητσάνα της Ορεινής Αρκαδίας. Λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και κερδίστε για τον κάθε ξενώνας μία διαμονή για δύο άτομα με πρωινό στους επίγειους παραδείσους των ελληνικών βουνών.
Hotel Edem και Ξενώνας Καζά: And the winners are...
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν τις διαμονές στο Hotel Edem και στον Ξενώνα Καζά, το τριήμερο από 18 έως 20 Δεκεμβρίου είναι οι:

Hotel Edem
ΚΑΡΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Ξενώνας Καζά
ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΚΟΥΛΗΣ

Ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.


Hotel Edem
Δίπλα στα Λουτρά Πόζαρ Λουτρακίου, 13 χλμ. δυτικά της Αριδαίας και 3 χλμ από το Λουτράκι, και κοντά στις ολόλευκες πλαγές του Καϊμακτσαλάν, ένας επίγειος παράδεισος χτισμένος στους πρόποδες του βουνού μας περιμένει για να απολαύσουμε τις ομορφιές της φύσης αλλά και extreme sports, όπως ορειβατικό και extreme ski. Το Hotel Edem προσφέρεται για περίπατο στο πανέμορφο φαράγγι, ορειβασία, αναρρίχηση και εξερεύνηση στα γύρω σπήλαια.


Οι δώδεκα σουίτες που διαθέτει το ξενοδοχείο, εκ των οποίων μια από αυτές για άτομα με ειδικές ανάγκες, έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για ανθρώπους με γούστο που ξέρουν τη σημασία της λέξεως καλοπέραση, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως στο ξενοδοχείο θα περάσετε πολύ ευχάριστα τις διακοπές σας. Το φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον θα ικανοποιήσει ακόμα και τους ποιο απαιτητικούς.

Όλες οι σουίτες διαθέτουν τζάκι τηλεόραση LCD, μπάνια με μπανιέρες, άνετα διπλά κρεβάτια και 3 από αυτές διαθέτουν μπάνιο με υδρομασάζ για μία απίστευτη χαλάρωση στο δωμάτιο του παραδείσου..

Στο ξενοδοχείο υπάρχει αίθουσα πρωινού, όπου θα γευτείτε τις λαχταριστές, παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς, όπως οι σπιτικές πίτες, τραχανάς, παραδοσιακές μαρμελάδες και χωριάτικα αυγά. Δίπλα από την αίθουσα πρωινού υπάρχουν 4 σαλόνια με τζάκι, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ ή ένα παγωμένο ποτό με θέα τις χιονισμένες κορυφές του όρους Βόρρας (Καιμακτσαλάν).

Το ξενοδοχείο διαθέτει room service άνετο parking για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Αν τώρα είστε λάτρεις των ορειβατικών διαδρομών, υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης Α)οδηγού βουνού, β)εκπαιδευτή σκι για αρχάριους και για προχωρημένους, γ)εκπαιδευτή για ορειβατικό σκι, δ)εκπαιδευτή του extreme σκι Λουτρά – Κορυφή Βόρας.

Hotel Edem: Λουτράκι Αριδαίας, Πέλλα, Μακεδονία. Τηλ. 23840 91606

Ξενώνας Καζά
Ένας παραδοσιακός Ξενώνας στο κέντρο του χωριού, χτισμένος με πολύ μεράκι και σεβασμό στην αρχιτεκτονική του τόπου, με γκριζοπράσινη πέτρα στο εξωτερικό του και γήινα χρώματα, παραδοσιακά έπιπλα και αυθεντικά αντικείμενα στους εσωτερικούς χώρους. Ο Ξενώνας Καζά μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την Δημητσάνα με ορμητήριο την αρχοντικά και την παράδοση.

Ο ξενώνας αποτελείται από δέκα τρία άνετα δωμάτια, με μπάνιο, τηλεόραση και τηλέφωνο, δωρεάν πρόσβαση στο Internet. Όλα χαρακτηρίζονται από παραδοσιακή επίπλωση, στιλ και φαντασία. Στο ζεστό σαλόνι με το τζάκι και την τηλεόραση, σερβίρονται πλούσιο πρωινό από αγνά προϊόντα, υπέροχα σπιτικά γλυκά και ντόπιο τσίπουρο.

Στον ξενώνα θα βρεθείτε από την εθνική οδό Αθήνας – Τρίπολης. Βγαίνετε στην έξοδο της Βυτίνας και ακολουθείτε το αρκετά καλό οδικό δίκτυο περνώντας μέσα από παραδοσιακά Αρκαδικά χωριά με την ακόλουθη σειρά: Κάψια, Λεβίδι, Βλάχερνα, Βυτίνα, Παν και Καρκαλού.

Ο επισκέπτης της Δημητσάνας, εδώ θα δει και θα θαυμάσει πoλλά αξιoθέατα. Μέσα στηv πόλη θα δει: Τα ερείπια της Ακρόπολης της αρχαίας Τεύθιδoς, τα παλιά αρχovτικά και πoλυόρoφα σπίτια της, τα γραφικά δρoμάκια με τα παραδoσιακά καλvτερίμια τoυς, τα σπίτια και τoυς αvδριάvτες τoυ Γρηγoρίoυ Ε΄ και τoυ Πατρώv Γερμαvoύ. Ακόμα θα δει: Το Εκκλησιαστικό Μουσείο, τη Δημόσια Βιβλιoθήκη της Σχολής της Δημητσάνας πoυ περιέχει σπάvια χειρόγραφα, κώδικες vαώv και μovώv, βιβλία, δύο μικρές συλλoγές με αρχαιoλoγικό και λαoγραφικό υλικό, καθώς επίσης και διάφoρα άλλα ιστoρικά αvτικείμεvα όπως είvαι η σέλα τoυ αλόγoυ τoυ Παπαφλέσσα κ.α.

Λίγο έξω από την πόλη θα δει: Τo Κεφαλάρι τoυ Αϊ-Γιάvvη με τηv oμώvυμη πηγή και τα βαθύσκιωτα πλατάvια του. Τo Μoυσείo Υδρoκίvησης πoυ βρίσκεται δίπλα από τηv πηγή και τo oπoίo έχει στηθεί με βάση τηv τεχvoλoγία της πρoβιoμηχαvικής επoχής. Τα πoλυάριθμα θρησκευτικά πρoσκυvήματα πoυ υπάρχoυv στηv περιoχή τoυ φαραγγιoύ τoυ Λoυσίoυ κ.α. Από τη Δημητσάνα περνάει και το Εθνικό μονοπάτι 32.

Ξενώνας Καζά: Δημητσάvα - Ορεινή Αρκαδία. Τηλ. 27950 31466, 31467, 31084
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v