Hotel Helmos: Super προσφορά για ένα σ/κ στα χιόνια

Ο Μάρτης έφερε χιόνια. Τα χιόνια απαιτούν σκι. Και το σκι δε μπορεί παρά να λάβει χώρα στα Καλάβρυτα και σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της περιοχής. To Hotel Helmos περιμένει τους επισκέπτες του από 20 έως 22 Μαρτίου με μία σούπερ-προσφορά.
Hotel Helmos: Super προσφορά για ένα σ/κ στα χιόνια
Για το υπέροχο Hotel Helmos στα Καλάβρυτα έχουμε ξαναμιλήσει. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που το Hotel Helmos τακτικά οργανώνει, αυτόν την μήνα το Σκι παίρνει την πρωτιά και προσκαλεί όλους τους επισκέπτες του Hotel Helmos να το χαρούν με την ψυχή τους!

Με το φρέσκο χιόνι που έφερε στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ο Μάρτης, το Hotel Helmos βρίσκει την ευκαιρία να μας προσκαλέσει στους υπέροχους χώρους του, όχι μόνο για σκι αλλά και για να απολαύσουμε ρομαντικές βόλτες στη χειμωνιάτικη φύση των Καλαβρύτων.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο από 20 έως 22 Μαρτίου 2009, το Hotel Helmos προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του δύο διανυκτερεύσεις (Παρασκευή και Σάββατο) σε πολύ μειωμένη τιμή: Το δίκλινο δωμάτιο δίνεται από 360 ευρώ στην τιμή των 230 ευρώ και η Junior Suite από 540 ευρώ στην τιμή των 400 ευρώ. Στις τιμές αυτές περιλαμβάνεται πλούσιο πρωινό (2 είδη ψωμιού, φρυγανιές, 2 είδη σπιτικού κέικ, κρουασάν, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κομπόστα, αυγά, αλλαντικά, χωριάτικο λουκάνικο, διάφορα τυριά, λουκουμάδες, γαλατόπιτα, brownies, σκαλτσούνια, μηλόπιτα, καφές και πολλά άλλα) και δείπνο σε μπουφέ.

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για το σαββατοκύριακο από 20 έως 22 Μαρτίου; Ό,τι κι αν σκέφτεστε θα το βρείτε στο Hotel Helmos!

Hotel Helmos: Πλατεία Ελευθερίας 1, Καλάβρυτα. Τηλ. 26920 29222
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v