Chalet Maritina: Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στο Καρπενήσι

Εκεί που η πολυτέλεια συναντά την άνεση, και το υψηλής αισθητικής design τη σπιτική θαλπωρή, στεγάζονται τα καλύτερα weekends μας. Λάβετε μέρος στην κλήρωση του in2life για να κερδίσετε ένα από αυτά.
Chalet Maritina: Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στο Καρπενήσι
Η τυχερή αναγνώστρια που κερδίζει την διαμονή στο Maritina Chalet στις 6 και 7 Μαρτίου είναι η: Άννα Ζαβόλα.  Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον Διαγωνισμό.

Ανάμεσα στις καστανιές του Αγίου Νικολάου, ενός από τα γραφικότερα χωριά – δορυφόρους που περιβάλλουν το Καρπενήσι, σε απόσταση μόλις εννέα χιλιομέτρων από την ευρυτανική πρωτεύουσα, ένας νεόκτιστος ξενώνας αγναντεύει το ελατοσκέπαστο, χιονισμένο Βελούχι, από τα μεγάλα παράθυρά του. Πίσω από αυτά, η φωτιά που καίει στο τζάκι δημιουργεί ατμόσφαιρα θαλπωρής, που συμπληρώνεται αρμονικά από τον απαλό φωτισμό και το ξύλο που έχει τον πρώτο λόγο στην επένδυση του χώρου.

Αφράτοι καναπέδες, κεριά, ακριβά υφάσματα, ντιζάιν ταπετσαρίες και μπάνια, μοναδικά αντικείμενα, πουπουλένια παπλώματα και μαξιλάρια, TFT τηλεοράσεις συμπληρώνουν την εικόνα του πολυτελούς design που συναντά την άνεση και τη χαλαρότητα η οποία διαπνέει τη φιλοσοφία του μικρού ξενώνα. Ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Ταβλαρίδης και η διακοσμήτρια Τίνα Νικολοπούλου που σχεδίασαν και διακόσμησαν το χώρο, επιμελήθηκαν και την τελευταία λεπτομέρεια με γνώμονα τη σωματική και ψυχική χαλάρωση που τόσο έχουμε ανάγκη στις μίνι –και, γιατί όχι, μάξι– αποδράσεις μας.

Το Chalet διαθέτει τέσσερις πολυτελείς σουίτες, καθεμία εκ των οποίων ξεχωρίζει για το δικό της, μοναδικό στυλ. Η Elegant suite παίζει με τα χρώματα του μαύρου και του άσπρου, δημιουργώντας ένα χώρο κομψό για ανθρώπους με υψηλές αισθητικά απαιτήσεις. Η Romantic suite, βασισμένη σε αποχρώσεις του μωβ και του λιλά, είναι ιδανική για ατμοσφαιρικές, ρομαντικές αποδράσεις. Η Passion suite, με κυρίαρχο χρώμα το κόκκινο, είναι αφιερωμένη στους λάτρεις του πάθους. Τέλος, η Candy suite διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ με καραμελένιες αποχρώσεις και minimal αισθητική, στη φιλοσοφία του less is more.

Πέραν των σουιτών, ο ξενώνας διαθέτει και τρία καλόγουστα, κομψά δωμάτια, το καθένα με τη δική του ατμόσφαιρα. Το Golden made room δημιουργεί μια ατμοσφαιρική διάθεση πολυτέλειας με σύγχρονη διακόσμηση και επίπλωση, σε αποχρώσεις του χρυσού. Το Happy (pleasant) room παίζει στις φωτεινές αλλά και παλ αποχρώσεις του πορτοκαλί και εμπνέει… θετική ενέργεια. Τέλος, το Living room παίζει με τα χρώματα του πρασίνου, φτιάχνοντας διάθεση για ζωντανές και δραστήριες αποδράσεις.

Οι ιδιοκτήτες του Chalet έχουν προβλέψει και για την άνετη και ευχάριστη διαμονή των ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Οι κοινόχρηστοι χώροι αποτελούνται από δύο μοναδικού στυλ σαλόνια με τζάκι και μπαρ, καθώς και μια ξεχωριστή αίθουσα πρωινού, το οποίο αποτελείται από σπιτικά εδέσματα και τοπικές συνταγές.

Αν καταφέρετε να αποχωριστείτε έστω και για λίγο τη θαλπωρή του δωματίου σας, η περιοχή ενδείκνυται τόσο για δραστηριότητες κοντά στη φύση και χειμερινά σπορ στο χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχίου όσο και για ατελείωτες χαλαρές βόλτες στο χωριό του Αγίου Νικολάου, με τη γραφική πλατεία του και την ομώνυμη εκκλησία που χρονολογείται από το 1887, και στο Καρπενήσι.

Το Chalet λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές για το δίκλινο δωμάτιο αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 75 ευρώ με πρωινό, και από 105 ευρώ με πρωινό για τη σουίτα.

Η.Κ.

Chalet Maritina, Άγιος Νικόλαος, Καρπενήσι, τηλ.: 22370 22481
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v