Chalet Azania's: Κερδίστε 4 διανυκτερεύσεις στα Καλάβρυτα

Το in2life, σε συνεργασία με το Chalet Azania’s, προσφέρουν σε δύο τυχερούς νικητές τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ένα από τα πέτρινα, αυτόνομα διαμερίσματα του ατμοσφαιρικού σαλέ για δύο άτομα. Δηλώστε τώρα συμμετοχή και... φύγατε για Καλάβρυτα.
Chalet Azanias: Κερδίστε 4 διανυκτερεύσεις στα Καλάβρυτα
Ο διαγωνισμός του Chalet Azania's έληξε. Νικητές αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση οι: Στέλλα Ηλιάδου και Αργυρώ Καρακάξη.
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.


Σε μια μοναδική τοποθεσία, στις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού, ο ξενώνας, κτισμένος εξ’ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο, συνδυάζει άψογες εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό και υψηλή αισθητική, για να φιλοξενήσει τις μίνι, και γιατί όχι μάξι, αποδράσεις μας στο ειδυλλιακότερο περιβάλλον.

Επτά αυτόνομα διώροφα διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα, με καθιστικό με τζάκι, κουζίνα και μοναδική θέα στον κάμπο των Καλαβρύτων και τις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού, υπόσχονται να σας… κακομάθουν. Ανάλογα με τον τύπο τους, τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα, ενώ οι τιμές τους αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 150 ευρώ.

Στα μεγάλα συν του Chalet Azania’s, η τοποθεσία του, που επιτρέπει –αν φυσικά καταφέρετε να απαρνηθείτε τη θαλπωρή του– βόλτες στη μαγευτική φύση των Καλαβρύτων, χειμερινά σπορ στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού, μαθήματα Ιστορίας στα μουσεία και τα αξιοθέατα της περιοχής, αλλά και τεμπέλικους καφέδες και γευσιγνωσία στο κέντρο της πόλης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v