Βίλλα Βιργινία: Η παράδοση συναντά την αρχοντιά

Γραφικά χωριά, καταπράσινη φύση, σκι στο εξαιρετικό χιονοδρομικό... Το ξενοδοχείο Βίλλα Βιργινία, λίγο έξω από το Καρπενήσι, υπόσχεται αυτά και ακόμα περισσότερα για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο. Πόσο μάλλον, όταν αυτό συμπίπτει με του Αγ. Βαλεντίνου....
Όσο ο καιρός είναι χειμερινός μεν αλλά καλός τα σαββατοκύριακα φαντάζουν με μικρές οάσεις στην καθημερινότητά μας και η διάθεση για εκδρομές κορυφώνεται. Το Καρπενήσι αποτελεί ιδανικό προορισμό για ολιγοήμερες αποδράσεις και συνδυασμένο με ένα άκρως παραδοσιακό κατάλυμα στην γύρω περιοχή, υπόσχεται μία παραμυθένια εμπειρία κρυμμένη στα γραφικά χωριά και την εντυπωσιακή φύση της Ευρυτανίας.

Όσο για το κατάλυμα, αυτό δε μπορεί να είναι άλλο από το Hotel Villa Virginia, ένα ξενοδοχείο 3* χτισμένο μέσα στα έλατα και σε πανοραμική τοποθεσία. Βρίσκεται περί τα 7χλμ. από το Καρπενήσι, στο ήσυχο χωριό Βουτύρο, το οποίο σύμφωνα με έρευνα της Ουνέσκο ανήκει στις 5 πρώτες περιοχές του κόσμου σε καθαριότητα περιβάλλοντος.

Η διαμονή σας εκεί προϋποθέτει διάθεση για επαφή με την παράδοση και την αρχοντιά. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν υπέρδιπλα κρεβάτια, σαλονάκι, δορυφορική τηλεόραση με DVD, και φυσικά αυτόνομη θέρμανση, mini bar, κλιματιστικό και τηλέφωνο. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε ανάμεσα στις 2 σοφίτες-σουίτες με τζάκι ή κάποιο από τα 3 δίκλινα δωμάτια με τζάκι, ένα από τα οποία διαθέτει και ατομικό τζακούζι.

Επιπλέον, το Hotel Βίλλα Βιργινία διαθέτει κοινόχρηστους χώρους αποτελούμενους από 2 σαλόνια με τζάκι και bar, ενώ για ακόμα περισσότερη χαλάρωση, παρέχει στους επισκέπτες του θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, τζακούζι και χαμάμ. Το πρωινό σας εκεί, το οποίο θα απολαύσετε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, θα είναι ακόμα μία παραδοσιακή εμπειρία, με σπιτικά γλυκά και νόστιμες λιχουδιές στον μπουφέ.

Και φυσικά, ενώ θα είστε στο Καρπενήσι, οι ώρες θα περάσουν ευχάριστα, τόσο στο εξαιρετικό χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου, ένα από τα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα της Ελλάδας, όσο και στις γραφικές ταβέρνες, τα καλόγουστα μπαράκια και φυσικά με βόλτες, ορειβασία και διάφορες άλλες δραστηριότητες στην παρθένα φύση της Ευρυτανίας. Πέτρινα χωριά, υπέροχες λίμνες, παμπάλαια μοναστήρια και γεφύρια, θα ξετυλίγονται μπροστά σας σαν από ζωγραφικό πίνακα…

Το κόστος των δωματίων στο Hotel Βίλλα Βιργινία αυτήν την εποχή, ξεκινάει από 115 ευρώ για ένα δίκλινο (η τιμή μπορεί να κατέβει στα 110 ευρώ για παραπάνω από δύο διανυκτερεύσεις), ενώ για την σουίτα η τιμή κυμαίνεται στα 170 ευρώ την βραδιά. Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται φυσικά και ο πρωινός μπουφές.

Hotel Βίλλα Βιργινία: Βουτύρο Ευρυτανίας, Καρπενήσι, τηλ. 22370 25133 – 80300 – 25835.

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v