Μεγάλος διαγωνισμός: Γιορτές στο Elefsina Hotel

Μοναδικά εορταστικά πακέτα, λαμπερά ρεβεγιόν, και μία μεγάλη έκπληξη για τους αναγνώστες του in2life ετοιμάζει το Elefsina Hotel για τις φετινές γιορτές. Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε ένα πρωτοχρονιάτικο πακέτο διαμονής αξίας 192 ευρώ.
Μεγάλος διαγωνισμός: Γιορτές στο Elefsina Hotel
Το in2life σε συνεργασία με το Elefsina Hotel προσφέρει σε ένα τυχερό ζευγάρι ένα πρωτοχρονιάτικο πακέτο διαμονής, αξίας 192 ευρώ, για τις 31 Δεκεμβρίου. Επίσης, όλοι όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό κερδίζουν 30% στο εστιατόριο Το Στάχυ για τις ημερομηνίες 19-23 και 26-30 Δεκεμβρίου. Δηλώστε τώρα συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού .

Χριστούγεννα είναι… η αλλαγή στη ρουτίνα, είναι η ελπίδα μέσα στα ζεστά φιλιά, οι αγκαλιές κι οι απροσδόκητοι επισκέπτες. Είναι το καλό φαϊ και η φωτιά στο τζάκι, τα γέλια και τα αγαπημένα πρόσωπα. Χριστούγεννα είναι… η επιστροφή στο σπίτι. Μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, στο Elefsina Hotel, ένας χριστουγεννιάτικος κόσμος ανοίγει τις πόρτες του, δημιουργώντας στους μικρούς και ξαναθυμίζοντας στους μεγάλους αγαπημένες στιγμές μιας λαμπερής εορταστικής ατμόσφαιρας.

Από τη στιγμή που θα φτάσετε στο Elefsina Hotel έχετε την αίσθηση ότι είστε σπίτι σας. Υπέροχη διακόσμηση, σπιτικά γλυκά και μουσικές για να υποδεχθούν την έλευση του θείου βρέφους, μεταφέρουν εσάς και τους αγαπημένους σας, στην παραμυθένια αίσθηση των εορτών. Γευθείτε τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα που έχει ετοιμάσει το ξενοδοχείο, ενώ απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί στο Lounge Café Bar. Χαλαρώστε στα κομψά δωμάτια λίγο προτού απολαύσετε το εορταστικό μενού στο εστιατόριο Το Στάχυ για ένα αξέχαστο ρεβεγιόν, με θέα στη στολισμένη πισίνα, συνοδεία οργανικής μουσικής από τον ελληνικό και διεθνή χώρο από τους Volume 3 (Σάκης Πετρόπουλος / κιθάρα, Σωκράτης Γανιάρης / ντραμς, Δημήτρης Δήμας / μπάσο, την Άλκυστις Ραυτοπούλου στο πιάνο και τον Φώτη Μυλωνά στο φλάουτο).

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2009 και ο Άγιος Βασίλης φθάνει νωρίς στο Elefsina Hotel. Ξεκινήστε με σαμπάνια, για να συνεχίσετε με το απόλυτα γευστικό και εορταστικό δείπνο στο εστιατόριο Το Στάχυ με το μουσικό συγκρότημα Volume 3 και τη μελωδική φωνή της Αναστασίας Εδέν, που θα σας συνοδεύσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες του 2009. Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, το ξενοδοχείο θα κόψει τη βασιλόπιτά του και ένας τυχερός θα απολαύσει ένα μοναδικό δώρο.

Πρώτη μέρα του χρόνου και αν επιθυμείτε μια χορταστική και λαμπερή αρχή, αφεθείτε στο Εορταστικό Πρωτοχρονιάτικο Πρωινό του ξενοδοχείου που σερβίρεται από τις 5 το πρωί. Ξεκινήστε το έτος ατενίζοντας τα φωτάκια της πισίνας, σε lounge μουσικούς ήχους και ζεστή ατμόσφαιρα. Αργότερα μέσα στην ημέρα μπορείτε να γευθείτε το ειδικό μενού που το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει για εσάς, όσο πρέπει γλυκό και απολαυστικό για μια καινούρια αρχή.

Το Elefsina Hotel φρόντισε να δημιουργήσει το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο δώρο για εσάς και τα αγαπημένες σας πρόσωπα. Αποδράστε… γιορτινά μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα διαμονής Christmas Magic Package και 2009 New Year’s Package και νιώστε την ευχάριστη αγωνία των εορτών να κορυφώνεται.

Το in2life σε συνεργασία με το Elefsina Hotel προσφέρει σε ένα τυχερό ζευγάρι ένα πρωτοχρονιάτικο πακέτο διαμονής, αξίας 192 ευρώ, για τις 31 Δεκεμβρίου. Επίσης, όλοι όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό κερδίζουν 30% στο εστιατόριο Το Στάχυ για τις ημερομηνίες 19-23 και 26-30 Δεκεμβρίου. Δηλώστε τώρα συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού.

Elefsina Hotel, Δήμητρος & Ρήγα Φεραίου, Ελευσίνα, τηλ.: 210 5589700
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v