Ξενώνας Δρυάδες: Ζαρούχλα... ολοταχώς

Οι αξέχαστες χειμωνιάτικες διακοπές δεν γίνονται απαραίτητα σε πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Πολλοί ξενώνες προσφέρουν εξίσου όμορφη διαμονή, πόσο μάλλον όταν έχουν το "ατού" να βρίσκονται μέσα στο πνυκνοφυτεμένο δάσος της Ζαρούχλας.
Η Ζαρούχλα δεν χρειάζεται συστάσεις, πρόκειται για ένα πανέμορφο χωριό, σε αλπικό τοπίο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους αντίστοιχους προορισμούς του εξωτερικού. Ο Ξενώνας Δρυάδες βρίσκεται μέσα σε ένα πυκνοφυτεμένο δάσος από έλατα, μαυρόπευκα, πλατάνια, κέδρους, καστανιές, καρυδιές κ.α., σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1125μ. στη θέση Ιτιά, που πήρε το όνομα της από την ομώνυμη πηγή στον περίβολο του ξενοδοχείου.
 
Η ξύλινη Φιλανδική κατασκευή του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με πέτρα, είναι πλήρως εναρμονισμένη με το περιβάλλον, μεταδίδοντας μία ζεστή ατμόσφαιρα ηρεμίας. Διαθέτει οκτώ ευρύχωρα δωμάτια και δύο σουίτες (μικρή και μεγάλη), όλα με πανοραμική θέα της περιοχής, εξοπλισμένα με τηλεόραση, dvd player, τηλέφωνο, πολυκουζινάκι, σεσουάρ, παπλώματα, πουπουλένια μαξιλάρια και αυτόνομη θέρμανση.

Ο ξενώνας διαθέτει επίσης δύο μεγάλες αίθουσες, υποδοχής και ψυχαγωγίας, με μεγάλα τζάκια, διακοσμημένες με μεράκι και μοναδική θέα στο φαράγγι του Κράθι και τα γύρω βουνά. Ιδανικές αν έχετε επιλέξει να έρθετε εδώ με φίλους.

Η αίθουσα ψυχαγωγίας διαθέτει βιβλιοθήκη με βιβλία μεγάλης γκάμας ενδιαφέροντος, tv, dvd, home theater, επιτραπέζια παιχνίδια, τραπέζια για χαρτιά κλπ. Είναι διακοσμημένη με αυθεντικούς πίνακες γνωστών Ελλήνων ζωγράφων, περσικά χαλιά, διάφορες συλλογές αντικειμένων, και θα βρείτε τραπέζια για χαρτιά, επιτραπέζια παιχνίδια, τραπεζάκι σκακιού, ένα μικρό home theater, ένα μεγάλο τζάκι, βιβλιοθήκη, και πολλές γωνιές να απολαύσετε με την παρέα σας.

 Το bar του ξενοδοχείου προσφέρει ποικιλία ποτών, κόκκινο κρασί, σπιτικά γλυκά και μια μεγάλη ποικιλία special ουΐσκι κ.α.  Ολα τα δωμάτια είναι από 20τμ και πάνω, έχουν όλα θέα στο φαράγγι του Κράθη και στα γύρω βουνά, και είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, πολυκουζινάκι, σεσουάρ, τηλεόραση, δείκτες εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας, και πουπουλένια μαξιλάρια και παπλώματα. Οι σουίτες ΕΛΑΤΟ και ΚΑΡΥΔΙΑ είναι γωνιακές, με υπέροχη θέα, ευρύχωρες, εξοπλισμένες με mini bar, dvd player, tv, καφετιέρα, θυρίδα ασφαλειάς, μπουρνούζια κ.α.

Το πρωί ένας πλούσιος μπουφές με τοπικά προϊόντα, σπιτικές μαρμελάδες, χωριάτικο ζυμωτό ψωμί, τυριά, αλλαντικά, φρούτα, γλυκά κ.α. θα σας δώσει δυνάμεις για μία βόλτα στα αμέτρητα μονοπάτια στο δάσος της Ζαρούχλας. Από το ξενοδοχείο υπάρχει άμεση πρόσβαση σε μονοπάτια πεζοπορίας και διαδρομές 4x4 για να ανακαλύψετε διασκεδάζοντας τις αναρίθμητες ομορφιές της Νωνάκριδας.

Πιο αναλυτικά οι εκδρομές: Λίμνη Τσιβλού,  Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων,  Σπήλαιο λιμνών, Υδατα Στυγός,  Βρύση Γκόλφως, Μοναστήρι Αγίας Τριάδος,  Λίμνη Δόξας,  Αρχαίος Φενεός και αμέτρητα μονοπάτια για πεζοπορία και 4χ4 στο δάσος της Ζαρούχλας και στα γύρω χωριά.

Αργότερα, μπορείτε να χαλαρώσετε στο χαμάμ έξι ατόμων που διαθέτει ο ξενώνας, με δυνατότητα κράτησης για αποκλειστική χρήση με την παρέα σας. Επιπλέον παρέχονται υπηρεσίες fax, έγχρωμου εκτυπωτή, scanner και φύλαξης τιμαλφών σε χρηματοκιβώτιο. Τέλος, ο ξενώνας προσφέρεται και για δεξιώσεις/ημερίδες.

Ενδεικτικές τιμές δικλίνου από 85 - 240 ευρώ ανάλογα την εποχή και τις διανυκτερεύσεις.

Ξενοδοχείο ΔΡΥΑΔΕΣ
Ζαρούχλα Ακράτας
Τηλ. 26960 34840 Φαξ 26960 34841
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v