Epirus Palace Hotel: Ένα "παλάτι" στα Ιωάννινα

Στα Γιάννενα, τον πιο «χειμωνιάτικο» προορισμό της Ελλάδας, το Epirus Palace δεσπόζει ως το πολυτελέστερο ξενοδοχείο της πόλης. Τα άνετα πολυτελή δωμάτια, οι δεκάδες ανέσεις και οι εντυπωσιακοί του χώροι, το κάνουν έναν ξεχωριστό προορισμό από μόνο του.
Epirus Palace Hotel: Ένα παλάτι στα Ιωάννινα
Επτά χιλιόμετρα έξω από τα Ιωάννινα, την πόλη των θρύλων και των παραδόσεων, βρίσκουμε το πολυτελέστερο ξενοδοχείο της πόλης. Επί της Εθνικής οδού Αθηνών-Ιωαννίνων, δεσπόζει το Epirus Palace πιστό στις αρχές της απόλυτης πολυτέλειας. Με μια πρώτη ματιά εντυπωσιάζει ακόμα και τον πιο απαιτητικό: Μεταμοντέρνο κτίριο με κλασσικά στοιχεία, ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο που προσφέρει απλόχερα πολυτέλεια στους επισκέπτες του.

Το εσωτερικό των δωματίων είναι από τα μεγαλύτερα ατού του ξενοδοχείου. Πολυτελή ξύλινα έπιπλα σε σκούρους τόνους του καφέ που δένουν μοναδικά με τους τόνους από τα υφάσματα και τις κουρτίνες. Στα μπάνια κυριαρχεί απόλυτα το μάρμαρο, ενώ τα κρεβάτια είναι άνετα και υπέρδιπλα. Όλα τα έπιπλα των δωματίων μοιάζουν να είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις προσωπικές απαιτήσεις σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 200 δωμάτια και σουίτες πλήρως εξοπλισμένες. Διαθέτουν κεντρική θέρμανση, μίνι bar, δορυφορική τηλεόραση, και μαρμάρινο μπάνιο. Πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στις σουίτες, ο υπερυψωμένος χώρος του κρεβατιού, το οποίο μάλιστα περιβάλλεται από λευκές κουρτίνες. Γενικότερα οι σουίτες είναι ιδιαίτερα άνετες και ευρύχωρες και τις συνιστούμε ανεπιφύλακτα για όσους από εσάς θέλετε το κάτι παραπάνω στις χειμερινές σας διακοπές. Tο στοιχείο που κυριαρχεί στους υπόλοιπους χώρους είναι οι Μurano πολυέλαιοι και τα χειροποίητα έπιπλα, με σκαλιστά καλυμένα από φύλλα χρυσού.

To piano restaurant του ξενοδοχείου είναι μοναδικό. Σε έναν υπέροχο χώρο, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις, με την συνοδεία ζωντανής μουσικής. Ένα από τα καλύτερα γαστρονομικά εστιατόρια σε ένα κομψό περιβάλλον με προσεγμένη διακόσμηση. Ο πρωινός μπουφές που προσφέρεται είναι επίσης εξαίσιος και με μεγάλη ποικιλία. Η ιδανική γευστική αρχή για μία «γεμάτη» μέρα στα όμορφα Ιωάννινα. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης Κεντρικό Bar, Snack Bar, Pool Bar και Νυχτερινό Κέντρο.

Όπως κάθε ξενοδοχείο που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και το Epirus προσφέρεται για διοργανώσεις συνεδρίων, επιχειρηματικών συνεδριάσεων, αλλά και γαμήλιων δεξιώσεων στον υπέροχο χώρο του εστιατορίου. Επίσης, διαθέτει parking 540 θέσεων και τέλος, δωρεάν μεταφορά με πουλμανάκι από και προς το αεροδρόμιο χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Οι τιμές για την χειμερινή περίοδο κυμαίνονται από 143€ για το διπλό απλό δωμάτιο, μέχρι 345€ για τις πολυτελείς σουίτες. (Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται πρωινό στον εξαιρετικό μπουφέ.)

Epirus Palace
7ο χλμ. Ιωαννίνων -Αθηνών
45500 Ιωάννινα
Τηλ: 2651093555

N.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v