Nastou View Hotel: Στην αγκαλιά της ορεινής φύσης

Η ομορφιά της ορεινής Ελλάδας κόβει έτσι κι αλλιώς την ανάσα. Όταν, μάλιστα, αυτή συνδυάζεται με ένα υπέροχο ξενοδοχείο βουτηγμένο κυριολεκτικά στα χρώματα και τα αρώματα της φύσης, το ταξίδι γίνεται μαγευτικό.
Αυτό το σαββατοκύριακο μένουμε Ελλάδα και επισκεπτόμαστε ένα από τα ομορφότερα χωριά των Σερρών, προγραμματίζοντας τη διαμονή μας σε ένα από τα πιο φιλόξενα ξενοδοχεία της περιοχής. Το Nastou View Hotel, χτισμένο δίπλα στο δάσος του όρους Μπέλες στο όμορφο χωριό Άνω Πορρόια και σε υψόμετρο 502 μέτρων, προσφέρει εδώ και ενάμιση χρόνο αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και απόλαυσης στους θαμώνες του.

Ξεκινώντας από την τοποθεσία του ξενοδοχείου, δεν θα μπορούσε να είναι ιδανικότερη, αφού συνδυάζει μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, τόσο χάρη στην καταπράσινη δενδρόφυτη έκταση, αλλά και λόγω της ασύγκριτης ομορφιάς πανοραμική θέα στη λίμνη Κερκίνη, στην πεδιάδα και στα γύρω χωριά.

Για τη διαμονή σας εκεί μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 πολυτελή δωμάτια-σουίτες, το καθένα με ξεχωριστό χαρακτήρα και διακόσμηση και όλα με σαγηνευτική θέα, που δημιουργήθηκαν με έμφαση στη λεπτομέρεια και θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Το αναμμένο τζάκι, οι φιλόξενοι χώροι και οι πολυτελείς παροχές δημιουργούν τις ιδανικότερες συνθήκες για μία πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, τα δωμάτια χωρίζονται σε δίκλινα και τρίκλινα. Ο διάκοσμός τους, τα έπιπλα και η όλη αισθητική του χώρου τους συναρπάζουν τον επισκέπτη. Το κάθε δωμάτιο έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ξύλο και πολυτελή υφάσματα, που το κάνει να ξεχωρίζει και να διαφέρει από τα υπόλοιπα, ενώ οι βασικές παροχές τους, όπως ο αυτόνομος κλιματισμός, η LCD TV με δορυφορικά κανάλια, το ψυγείο με το mini bar, το πιστολάκι μαλλιών και ένα υπέροχο σετ με φυτικά είδη περιποίησης στο μπάνιο, είναι κοινές.

Εξίσου αξιόλογη, πρωτότυπη και λειτουργική και υπόλοιπη αρχιτεκτονική του κτιρίου. Το ξύλο, η πέτρα, και τα υπόλοιπα οικολογικά υλικά δένουν αρμονικά μεταξύ τους σαν μια φυσική προέκταση του τοπίου, δημιουργώντας έτσι όμορφους χώρους, όπως π.χ. αυτός του πρωινού, με κύρια χαρακτηριστικά τη ζεστασιά και την άνεση. Στον ίδιο χώρο μπορεί ο επισκέπτης με την παρέα του να περάσει όμορφα βράδια πίνοντας το ποτό του.

Ο δε κήπος του ξενοδοχείου, ειδικά τις μέρες που ο καιρός το επιτρέπει, πραγματικά αγαλλιάζει το μάτι και την ψυχή. Ένα πολύχρωμο τοπίο αποτελούμενο από καταπράσινα δέντρα, γρασίδι και αμέτρητα λουλούδια προσφέρει, λοιπόν, την φιλοξενία του για να απολαύσει κανείς τον καφέ, το ποτό του, κάποιο παραδοσιακό γλυκό ή κρύο πιάτο με συνοδεία εκλεκτών κρασιών.

Ως προς την ευρύτερη περιοχή, οι μέρες σας στο Nastou View Hotel θα περάσουν γαλήνια και αρμονικά, γεμάτες αρώματα της φύσης αλλά και αμέτρητες δραστηριότητες που θα σας διασκεδάσουν. Κάποιες από αυτές είναι η πεζοπορία-ορειβασία στα περιπατητικά μονοπάτια του όρους Μπέλες, η ποδηλασία με mountain bikes που διατίθενται από το ξενοδοχείο, η βαρκάδα στη λίμνη Κερκίνη, 8 χλμ μακριά από το ξενοδοχείο, με τη βοήθεια οδηγού-ξεναγού, η ιππασία στις όχθες της λίμνης καθώς και το χαμάμ, σε δύο από τα πιο φημισμένα λουτρά της περιοχής, αυτά του ακριτικού Αγκίστρου και του Σιδηροκάστρου.

Αν πάλι προτιμάτε ξενάγηση στα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε το Οχυρό Ρούπελ, στον δρόμο για τα σύνορα Ελλάδας – Βουλγαρίας, που είναι μεγίστης ιστορικής σημασίας για τη χώρα μας αφού διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους. Αξίζει, επίσης να επισκεφθείτε το ησυχαστήριο του Τίμιου Προδρόμου, στο γειτονικό χωριό Ακριτοχώρι, καθώς και τον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων, στην Ποντοκερασιά αλλά και το Σπήλαιο της Αλιστράτης και το Φαράγγι του Αγγίτη. Σε λίγο καιρό μάλιστα που θα αρχίσουν και τα χιόνια, το χιονοδρομικό κέντρο του Ν. Σερρών «Λαϊλιάς» θα σας περιμένει για σκι και διάφορα άλλα χειμερινά παιχνίδια.

Αφεθείτε, λοιπόν, στους ρυθμούς και τα αγγίγματα της φύσης και περάστε μερικές υπέροχες μέρες χαλάρωσης στο Nastou View Hotel.

Οι τιμές του ξενοδοχείου αυτήν την εποχή ξεκινούν από 90 ευρώ για ένα δίκλινο με πρωινό.

Nastou View Hotel: Άνω Πορρόια Σερρών, τηλ. 23270 51586-7.

E.M.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v