Vaela Pallas: O γύρος του κόσμου σε... ένα ξενοδοχείο!

Ένα διαφορετικό cultural resort στον παραδοσιακό οικισμό Παλαιού Ελατοχωρίου Πιερίας υπόσχεται να σας χαρίσει διαφορετικές διακοπές από αυτές που είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα. Ο λόγος για το πρωτότυπο και άκρως γοητευτικό Vaela Pallas resort.
Vaela Pallas: O γύρος του κόσμου σε... ένα ξενοδοχείο!
Πώς θα σας φαινόταν να μένατε στο St. Moritz της Ελβετίας, σε κάποιο από τα Fjord της Σκανδιναβίας ή ακόμα σε ένα δωμάτιο του Λίχτενσταϊν; Το Vaela Pallas με 17 άνετα δωμάτια και σουίτες δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να «επισκεφτούν» διάφορες περιοχές του κόσμου μέσα από μεγάλη ποικιλία διακόσμησης των δωματίων του, την οποία επιμελήθηκε προσωπικά η ιδιοκτήτρια και διακοσμήτρια κυρία Εύα Το Tyrol της Αυστρίας, το St.Moritz της Ελβετίας, τα Fjords της Σκανδιναβίας, το Buffalo Bill της Αμερικής, το Beaver Creek του Καναδά και το History of Ski, επίσης το Ashford Castle της Ιρλανδίας, το Granada της Ισπανίας το Stefani της Ελλάδας το Papies από το Λίχτενσταϊν, το Aspen Colorado της Αμερικής καθώς και τα Provence, English, Toscana και Exochi, όλα τα δωμάτια είναι στην διάθεση σας για να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάξει καλύτερα στις απαιτήσεις και τον χαρακτήρα σας.

Από τις 17 σουίτες ξεχωρίσαμε την Buffalo Bill από την Αμερική με διακόσμηση εμπνευσμένη από την Άγρια Δύση, την Ashford Castle με αέρα από άγρια φύση της Ιρλανδίας και την Εξοχή, με αέρα ελληνικό και έντονη την παρουσία του μασίφ ξύλου. Εντύπωση θα σας κάνει και το εστιατόριο του ξενοδοχείου (Poami Bar- Restaurant) στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε εκλεκτές γεύσεις από όλον τον κόσμο όπως το Salmon de Fjord's, Filet La Provence, Colorado Burger, Risotto ala Toscana και άλλες ακόμα πολλές γεύσεις που συνδέονται άμεσα με τα 17 δωμάτια –σουίτες του ξενοδοχείου. Εκπληκτικό. Για όσους πάλι επιθυμούν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας μπορούν να χαλαρώσουν πλήρως αν επισκεφθούν το οργανωμένο Spa του ξενοδοχείου. Μασάζ, υδρομασάζ και αρωματοθεραπεία είναι μερικές από τις υπηρεσίες του Spa που θα σας χαλαρώσουν μαζί με την υπέροχη θέα στις ακτές του Θερμαϊκού.

Το ξενοδοχείο σας δίνει επίσης την δυνατότητα να συμμετέχετε σε μία πληθώρα δραστηριοτήτων καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου όπως πεζοπορία, ιππασία, wind surf και wakeboard στην παραλία των Νέων Πόρρων, flyfish, jeep safari και άλλες πολλές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εφορμήσεις στην φύση και την ύπαιθρο, αλλά και την θάλασσα. Δοκιμάσαμε το jeep safari και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε, το ξενοδοχείο προσφέρει δικά του jeep και εκπαιδευμένους οδηγούς προσφέροντας μοναδικές στιγμές. Η τιμή είναι 30 ευρώ το άτομο και συμπεριλαμβάνει την βενζίνη των αυτοκινήτων. Μην αμελήσετε να επισκεφτείτε επίσης το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου (8 χλμ. από το ξενοδοχείο), που διαθέτει τρία λιφτ και πέντε πίστες.

Οι τιμές για το χειμώνα ξεκινάνε από 80€ το βράδυ για τα απλά δωμάτια και φτάνουν μέχρι τα 150€ για τις πολυτελείς σουίτες.

Info: Vaela Pallas cultural resort & spa, Π.Ελατοχώρι Πιερίας. Τηλ: 23510 82955
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v