Emelisse Hotel: Ένα παραμύθι στο Φισκάρδο

Στο μαγευτικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, ένα υπέροχο ξενοδοχείο πέντε αστέρων σας περιμένει να ζήσετε το δικό σας παραμύθι. Το Emelisse Hotel είναι ό,τι ακριβώς φαντάζεστε στις διακοπές των ονείρων σας.
Στο μεγαλύτερο (και κατά πολλούς ομορφότερο) νησί του Ιονίου, στη σμαραγδένια Κεφαλονιά, και συγκεκριμένα σε ένα από τα γραφικότερα λιμανάκια της, το Φισκάρδο, βρίσκεται ένα πραγματικό διαμάντι, το Emelisse Hotel. Ένα παραμυθένιο ξενοδοχειακό συγκρότημα τοποθετημένο σε ένα σημείο γαλήνιας ησυχίας, ανάμεσα σε φουντωτά κυπαρίσσια και μυρωδάτους κέδρους, και με άπλετη θέα στην καταγάλανη θάλασσα του Ιονίου.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι έτσι σχεδιασμένα και διακοσμημένα ώστε να δημιουργούν στο χώρο μία ατμόσφαιρα ηρεμίας, με φυσικά υλικά σε γήινους τόνους και μαρτυρώντας την ιδιαίτερα σημασία στη λεπτομέρεια. Στο μπάνιο θα εξυπηρετηθεί κανείς με προϊόντα Korre, ενώ στις λοιπές παροχές του δωματίου περιλαμβάνονται mini bar, χρηματοκιβώτιο, πιστολάκι μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, dvd player, cd player, απευθείας τηλεφωνική γραμμή και πρόσβαση στο ίντερνετ.

Πιο συγκεκριμένα, για τη διαμονή σας εκεί έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 7 τύπους δωματίων: Τα double executives, με ιδιωτική πισίνα που μοιράζεται με περιορισμένο αριθμό άλλων δωματίων, απαλά μπουρνούζια, διπλό κρεβάτι με ουρανό, έπιπλα από ξύλο τηκ, βεράντα με θέα στη θάλασσα και όλες τις παραπάνω παροχές. Τα family apartments, με δύο ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, θέα στο βουνό και τη θάλασσα, τοποθετημένα ακριβώς δίπλα στην παιδική χαρά, ενώ διαθέτουν και ένα πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι. Τις maisonettes, που διαθέτουν ό,τι και τα family rooms, αλλά είναι διαμορφωμένες σε δύο ορόφους, ενώ έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική πισίνα.

Και τις σουίτες: Οι Junior Suites διαθέτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ενώ αντί για δεύτερη κρεβατοκάμαρα περιέχουν ένα χώρο καθιστικού που περιλαμβάνει ένα κρεβάτι, έτσι ώστε να φιλοξενηθεί μία τριμελής οικογένεια ή μία παρέα τριών ατόμων. Οι Master Suites έχουν διάσταση 128 τ.μ. Εμπεριέχουν ό,τι και η presidential suite και επιπλέον μία κρεβατοκάμαρα με δικό της μπάνιο. Οι Executives Suites έχουν και αυτές δύο κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο, καθώς και καθιστικό με ένα επιπλέον κρεβάτι, ενώ από το μπαλκόνι τους η θέα φτάνει μέχρι τη Λευκάδα. Τέλος, η Presidential Suite αποτελείται από τέσσερα δωμάτια με δύο μπάνια, ένα καθιστικό και μία τραπεζαρία, ενώ η βεράντα της προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την ιδιωτική πισίνα.

Ως προς τις γαστριμαργικές σας απολαύσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει μία ποικιλία εξωτερικών και εσωτερικών εστιατορίων και μπαρ, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικά ορεκτικά, σαλάτες αλλά και κυρίως γεύματα από τον έμπειρο σεφ του ξενοδοχείου. Εκεί θα απολαύσετε το πρωινό σας, ένα σπιτικό μπουφέ με ομελέτες, μαρμελάδες, κέικ και πίτες. Στο Lounge Bar restaurant, πάνω ακριβώς από τον μικρό κολπίσκο Έμπλιση, μπορείτε να δροσιστείτε με ένα κοκτέιλ και να δοκιμάσετε νόστιμα σνακ καθώς κάνετε το μπάνιο σας, ενώ το βράδυ στον χώρο αυτόν προβάλλεται υπαίθριος κινηματογράφος. Τέλος, το Βότσαλο είναι το επίσημο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ανοιχτό όλη μέρα για να απολαύσετε τα εξαιρετικά πιάτα του από θαλασσινά και φρέσκα ψάρια.

Οι μέρες σας στο Emelisse Hotel θα περάσουν όμορφα και ευχάριστα, με διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το ξενοδοχείο διοργανώνει για εσάς scuba diving και boat trips σε απομακρυσμένες, δυσπρόσιτες παραλίες του νησιού αλλά και στα γύρω νησιά, ενώ διατίθενται και ποδήλατα που μπορείτε να νοικιάσετε για να γυρίσετε την περιοχή και το πανέμορφο Φισκάρδο. Η παραλία του κολπίσκου Έμπλιση, άλλωστε, προσφέρεται για δροσερά μπάνια στα κρυστάλλινα νερά της. Ενώ στο Αργοστόλι, την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, θα γνωρίσετε τη βραδινή ζωή του νησιού.

Οι τιμές των δωματίων αυτή την εποχή για δύο άτομα κυμαίνονται στα 290 ευρώ με πρωινό, τόσο στα double executives δωμάτια με την ιδιωτική μοιρασμένη πισίνα όσο και στις Junior Suites με περιορισμένη θέα στη θάλασσα. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο.

Emelisse Hotel: Παραλία Έμπλιση, Φισκάρδο, Κεφαλονιά. Τηλ. 26740 41200 (και 8 επιπλέον γραμμές).

E.M.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v