Cleopatra Beach: Άνετες διακοπές στην Λευκάδα

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε: η Λευκάδα είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός. Πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με διαμονή σε ένα όμορφο και άνετο ξενοδοχείο όπως το Cleopatra Beach.
Στο πανέμορφο νησί του Άγγελου Σικελιανού και του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, με τις καρτ-ποστάλ παραλίες και την καταπράσινη ενδοχώρα βρίσκουμε ένα άκρως συμπαθητικό και άνετο ξενοδοχείο, το Cleopatra Beach.

Στον όρμο Βλυχού, στον οικισμό Γένι μας περιμένει το ανακαινισμένο πλέον ξενοδοχείο. Οι εξωτερικοί του χώροι είναι άκρως εντυπωσιακοί, με μπόλικο πράσινο και έμφαση στα φοινικόδεντρα. Η αρκετά μεγάλη έκταση του γκαζόν ενδείκνυται για ώρες χαλάρωσης και διαβάσματος με θέα τον γαλήνιο κόλπο του Βλυχού. Η περιοχή μάλιστα στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο, το Γένι, έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως περιοχή «απείρου φυσικού κάλλους», χαρακτηρισμός καθόλου υπερβολικός.

Η εξωτερική αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου είναι μινιμαλιστική χωρίς υπερβολές. Από χρώματα, το απαλό κίτρινο δεσπόζει τόσο στην πρόσοψη του ξενοδοχείου όσο και στους εσωτερικούς χώρους της ρεσεψιόν και της τραπεζαρίας. Όσον αφορά τα δωμάτια μπορείτε να διαλέξετε: την οικονομική λύση του απλού δίκλινου ή την πιο... τσιμπημένη επιλογή του πολυτελούς δίκλινου και τρίκλινου. Τόσο το απλό όσο και το πολυτελές δίκλινο είναι εξίσου άνετα και όμορφα, με αρκετές αποχρώσεις του μωβ για το απλό και αποχρώσεις ώχρας και καφέ για το πολυτελές.

Τα απλά δωμάτια είναι όλα με θέα στην θάλασσα και στον κήπο του ξενοδοχείου με τους υπέροχους φοίνικες. Τα πολυτελή είναι διακοσμημένα με κέφι και φαντασία, καθένα με διαφορετική διακόσμηση και ύφος, ταπετσαρίες, χρώματα, έπιπλα, φωτιστικά, κουρτίνες είναι διαλεγμένα με μεράκι και φαντασία, ενώ τα μπάνια είναι όλα πολυτελή. Και οι 2 κατηγορίες δωματίων περιλαμβάνουν συν τοις άλλοις κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι με θέα στην θάλασσα.

Από τις υπόλοιπες παροχές του ξενοδοχείου ξεχωρίσαμε το μπαρ Lido, το μικρό αλλά άκρως λειτουργικό γυμναστήριο, την μεγάλη πισίνα με τους φοίνικες τριγύρω και το Jacuzzi δίπλα ακριβώς από την πισίνα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με την παρέα σας από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 07:00 μ.μ. Όσοι έχετε έρθει με τα παιδιά σας, μπορείτε να τα αφήσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της παιδικής χαράς, με γκαζόν και παιχνίδια, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τον καφέ σας δίπλα στην πισίνα.

Η παραλία είναι αρκετά κοντά με τα πόδια  και διαθέτει ιδιωτική προβλήτα όπου μπορείτε να αφήσετε το σκάφος σας. Ούτε η στάθμευση είναι πρόβλημα μιας και το ξενοδοχείο διαθέτει πάρκινγκ. Το προσωπικό είναι άκρως εξυπηρετικό και με επαγγελματισμό θα σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Όπως λένε και οι ίδιοι «Το όραμα μας ....Να σας κάνουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας». Και το καταφέρνουν μια χαρά. Είτε είστε λοιπόν της ... πολυτέλειας είτε της... οικονομίας, το Cleopatra Beach είναι το ξενοδοχείο για εσάς. Ζεστό, φιλικό και πολυτελές, υπόσχεται να σας χαρίσει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στην γραφική Λευκάδα.

Οι τιμές για το απλό δίκλινο την High Season είναι 125 ευρώ, ενώ για το πολυτελές 180. Αντίστοιχα στο τρίκλινο, οι τιμές κυμαίνονται στα 205 ευρώ η βραδιά.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ: 26450 95189
210 4285608
Fax: 26450 95579
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v