Γεροφοίνικας Complex: Άνεση με θέα στο Αιγαίο

Χτισμένο πάνω σε ύψωμα και με μαγευτική θέα στον πιο γραφικό οικισμό του νησιού, το "Γεροφοίνικας complex" στην Σίφνο, ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στην ποιότητα και την τιμή.
Η γραφική Απολλωνία, ο γαλήνιος Αρτεμώνας, η ηλιοθεραπεία πάνω στην Χρυσοπηγή, το μπάνιο στις ήσυχες μικροσκοπικές παραλίες Πουλάτη, Φάρο, Φασολού και Τρουλάκι, η απογευματινή βόλτα στο πανέμορφο Κάστρο είναι μερικοί από τους λόγους που αξίζει να επισκεφθείτε την σοφιστικέ και διαρκώς ανανεωμένη ταξιδιωτικά Σίφνο.

Χτισμένο πάνω σε 4 στρέμματα γης στον δρόμο από την Απολλωνία προς το Κάστρο, το «Γεροφοίνικας» συνδυάζει έξοχα την παράδοση με την άνεση. Τα όμορφα διαμερίσματα και οι σουίτες θα εξασφαλίσουν άνετες και ξεκούραστες διακοπές για εσάς και την οικογένειά σας, σε λογικές τιμές.

Όλα τα δωμάτια και οι 2 σουίτες του ξενοδοχείου (Κάστρο και Χρυσοπηγή) διακρίνονται από λιτή, διακριτική παραδοσιακή επίπλωση χωρίς υπερβολές. Το άσπρο, που κυριαρχεί στην πλειονότητα των δωματίων, ξεκουράζει το μάτι και βοηθάει στην χαλάρωση. Οι παροχές των δωματίων είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές: τηλεόραση, κλιματισμός, room service, σεσουάρ, τηλέφωνο μπάνιο κτλ. Σε αυτά προσθέστε και την ονειρική θέα στο Κάστρο και στο Αιγαίο από την βεραντούλα και έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο! Υπάρχουν δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια για να διαλέξετε και όλα έχουν υπέροχη θέα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει συν τοις άλλοις άνετο parking, πρωινό, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο, υπηρεσίες Internet και barbeque. Οι φιλόζωοι θα ικανοποιηθούν, αφού η είσοδος στα ζώα επιτρέπεται.

Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου και να δροσιστείτε με ένα ποτάκι στο pool bar. Οι πιο… ρομαντικοί μπορούν να γευματίσουν στο ήσυχο και διακριτικό snack bar του «Γεροφοίνικα» κάτω από την πανσέληνο.

Tip: δοκιμάστε να ξυπνήσετε νωρίς το πρωί μια μέρα, η ανατολή του ηλίου σίγουρα θα σας ανταμείψει!

Το «Γεροφοίνικας complex» είναι ανοιχτό όλον τον χρόνο και οι τιμές του για τα απλά δωμάτια κυμαίνονται από 115 έως 135 ευρώ (Ιούλιος –Αύγουστος), ενώ για τις 2 σουίτες Χρυσοπηγή και Κάστρο 135 με 150 ευρώ και 160 με 175 ευρώ αντίστοιχα.

Γεροφοίνικας, Παραδοσιακό Συγκρότημα: Χρυσόστομος, Απολλωνία, Σιφνος. Τηλ. 22840 33450, Fax. 22840 33275, Κιν. 6948 171 818, 6948 171 819.

Ν. Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v