Paxos Beach: Χαλάρωση με φόντο το Ιόνιο

Στους ρομαντικούς Παξούς, ένα ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο παραδοσιακό feeling και την πολυτέλεια σε σωστές δόσεις, εγγυάται χαλαρωτικές διακοπές με... θέα θάλασσα.
Στους καταπράσινους Παξούς, που συνδυάζουν τον γαλαζοπράσινο εξωτισμό του Ιονίου με την πολυτέλεια του… ησυχαστηρίου, που δε συναντάται εύκολα στα υπόλοιπα Επτάνησα, σε έναν ειδυλλιακό κόλπο, 1,5 μόλις χιλιόμετρο από το κέντρο του νησιού, το ξενοδοχείο Paxos Beach, σκαρφαλωμένο στην πλαγιά ενός λόφου πνιγμένου στα πεύκα και τις ελιές, αγναντεύει από ψηλά τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου.

Κτισμένο από πέτρα, βασισμένο στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική που ενσωματώνει έξυπνα μοντέρνες πινελιές όπως η εντυπωσιακή πισίνα, και με πληθώρα παροχών και ανέσεων που εγγυώνται ότι δε θα σας λείψει τίποτα, το ξενοδοχείο αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής που έχει να προσφέρει το νησί, τόσο από άποψη περιβάλλοντος όσο και από αυτήν της αυθεντικής φιλοξενίας.

Τα προσεκτικά διακοσμημένα δωμάτια και οι σουίτες του αποπνέουν ζεστασιά και χαλάρωση: παλ χρώματα, ξύλινα ταβάνια, ατμοσφαιρικός φωτισμός και γήινα υλικά συνεργάζονται για να δημιουργήσουν εσωτερικούς χώρους ζεστούς και φιλόξενους, όπως ακριβώς τους ονειρεύεστε.

Για τη διαμονή σας, θα επιλέξετε ανάμεσα σε standard ή –μεγαλύτερο– superior room, με ή χωρίς θέα στη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, θέρμανση/ψύξη, βεράντα ή μπαλκόνι, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο άμεσης σύνδεσης, στεγνωτήρα μαλλιών, παροχή παιδικών κρεβατιών και βραστήρα νερού για καφέ και τσάι.

Στο εστιατόριο του Paxos Beach θα απολαύσετε το πρωινό σας –σερβίρεται σε μπουφέ– με θέα στη θάλασσα, και θα επιστρέψετε το μεσημέρι ή το βράδυ για το a la carte ή set four course γεύμα ή δείπνο. Τοπικές συνταγές, αγνά υλικά και ρομαντική ατμόσφαιρα είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους θα επιλέξετε να δειπνήσετε εδώ τις περισσότερες από τις ημέρες της διαμονής σας.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται ιδιωτική παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες, γήπεδο τένις, μίνι γκολφ, πινκ πόνκ, αίθουσα τηλεόρασης, παιδική χαρά, χώρος στάθμευσης, θυρίδες ασφαλείας, δυνατότητα αποστολής /λήψης fax, υπηρεσία μεταφοράς από και προς το λιμάνι, ενοικίαση αυτοκινήτων και λέμβων, ταχυδρομείο, ιατρική φροντίδα 24 ώρες το 24ωρο, κρατήσεις για ημερήσιες κρουαζιέρες γύρω από τους Παξούς και για Αντίπαξους, κρατήσεις για ferry boat και δελφίνια από και προς Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα, υπηρεσία μεταφοράς με ταξί, περιποιήσεις ομορφιάς και μασάζ στο δωμάτιο σας (κατόπιν αιτήσεως) και παροχή πρωινού στο δωμάτιο σε πολύ πρωινές αναχωρήσεις.

Το Paxos Beach λειτουργεί από αρχές Μαΐου έως τέλη Οκτωβρίου. Οι τιμές την υψηλή περίοδο, από τέλος Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου, ξεκινούν από 111 και φτάνουν έως 143 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο του δωματίου, με πρωινό.

Η.Κ.

Paxos Beach, Γαίος, Παξοί, τηλ.: 26620 32211, 32333
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v