Grecotel Daphnila Bay Thalasso: Η πολυτέλεια βρίσκεται στην Κέρκυρα

Αν φέτος το καλοκαίρι επιθυμείτε την απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια, σε έναν από τους γραφικότερους ελληνικούς προορισμούς, θα βρείτε αυτά και πολλά παραπάνω στο all-inclusive Grecotel Daphnila Bay Thalasso, στην καταπράσινη Δασιά της Κέρκυρας.
Grecotel Daphnila Bay Thalasso: Η πολυτέλεια βρίσκεται στην Κέρκυρα
Σε μια παραλία κάτω από φοινικόδεντρα και ελιές, στον ιδιωτικό κόλπο της Δασιάς 11 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας βρίσκεται το Grecotel Daphnila Bay Thalasso, που πιστό στην παράδοση των Grecotel προσφέρει πολυτελείς διακοπές για όλη την οικογένεια στα αμφιθεατρικά μπανγκαλόου. Με πολλά θαλάσσια sports, tennis club, πλούσιο μπουφέ και το μοναδικό Elixir Thalasso Spa με υδροτονική πισίνα Aqua Elixir, τζακούζι και προγράμματα αρωματοθεραπείας, το Daphnila Bay αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους εσάς που θέλετε να ζήσετε πολυτελείς διακοπές στην πανέμορφη και γραφική Κέρκυρα.

Αν και οι περισσότεροι επισκέπτες διαλέγουν το κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου, εμείς επιλέξαμε να μείνουμε στα πανέμορφα μπανγκαλόους, με τους καταπράσινους κήπους. Διαθέτουν επίσης μαρμάρινο μπάνιο σε μεσογειακό στυλ και είναι διακοσμημένα σύμφωνα με την κερκυραϊκή παράδοση, λεπτομέρεια που προσδίδει θετικά στην ήδη άριστη εικόνα του δωματίου. Τα δωμάτια κλιματίζονται, έχουν δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο και μπαλκόνι με υπέροχη θέα στην θάλασσα.

Το all-inclusive Grecotel Daphnila Bay Thalasso προσφέρει πλήρη διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο), ποτά, αναψυκτικά, ροφήματα, σνακ και παγωτά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς και νερό, αναψυκτικά, μπύρα και κρασί στα γεύματα, χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει για τον εντυπωσιακό πρωινό μπουφέ που δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Πολύ καλό είναι επίσης και το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπως και η παραδοσιακή ταβέρνα με τα νερά του Ιονίου δίπλα σας.

Κατά την διάρκεια της διαμονής μας, δροσιστήκαμε στην πεντακάθαρη ιδιωτική παραλία με άμμο, η οποία μάλιστα έχει πάρει γαλάζια σημαία. Για τους λάτρεις τις πισίνας υπάρχουν τρεις στον αριθμό. Δύο στο κεντρικό κτίριο και μία θερμαινόμενη εσωτερική, που εξυπηρετεί όσους ακολουθήσουν το πρόγραμμα Elixir Thalasso Spa. Τέλος, υπάρχει και μία παιδική πισίνα στο mini club, ειδικά για τους μικρούς μας φίλους.

Για όσους από εσάς ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, οι αθλητικές δραστηριότητες του ξενοδοχείου θα σας ικανοποιήσουν πλήρως: 6 γήπεδα τένις, δυνατότητα επαγγελματία προπονητή με έξτρα χρέωση, μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ, κέντρο καταδύσεων, mountain bike centre, beach volley, μπάσκετ, ποδόσφαιρο είναι λίγα από τα αθλήματα που προσφέρονται.

Ένα από τα πιο «δυνατά» σημεία του ξενοδοχείου είναι το Elixir Thalasso Spa. Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό είναι ότι πρέπει να ένα αναζωογονητικό μπάνιο, όπως επίσης και για υδροθεραπεία χάρη στον ειδικό εξοπλισμό που παρέχεται. Επίσης, μπορείτε να χαλαρώσετε στο ειδικά διαμορφωμένο τζακούζι καθώς και στο χαμάμ. Στον ίδιο χώρο αξίζει να απολαύσετε τις θεραπευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες των θαλάσσιων φυκιών και της πλούσιας σε μεταλλικά στοιχεία λάσπης, ατενίζοντας τον ιδιωτικό σας ανθόκηπο.

Ενδεικτικές τιμές για ένα δίκλινο μπανγκαλόου με θέα στην θάλασσα την περίοδο:
• 11 Ιουλίου με 23 Αυγούστου : 217 ευρώ το άτομο με συνολικές παροχές.
• 13 Ιουνίου με 10 Ιουλίου: 182 ευρώ το άτομο με συνολικές παροχές.

Grecotel Daphnila Bay Thalasso: Δασιά, 49100 Κέρκυρα, Τηλ. 26610 90 320-4 - Fax. 26610 91 026.

Ν. Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v