Porto Tango: Κυκλαδίτικη παράδοση... with a twist

Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Τήνου, τον Άγιο Ιωάννη Πόρτο, ένα honeymoon hotel συνδυάζει την παράδοση με στυλ και φαντασία και περιμένει να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα weekends μας με φόντο ένα από τα ομορφότερα Κυκλαδονήσια.
Porto Tango: Κυκλαδίτικη παράδοση... with a twist
Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Τήνου, τον Άγιο Ιωάννη Πόρτο, ένα κατάλευκο συγκρότημα από παραδοσιακά διώροφα σπιτάκια κτισμένα γύρω από μια stylish πισίνα περιμένει να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα weekends μας, με φόντο ένα από τα ομορφότερα και πλέον παρεξηγημένα Κυκλαδονήσια.

Από την πρώτη στιγμή που αντικρίζει το Porto Tango, ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται ότι εδώ η παράδοση παρέχει τις βάσεις αλλά εμπλουτίζεται με φαντασία και στυλ, για να δώσει το αποτέλεσμα που άνετα θα χαρακτηρίζαμε κυκλαδίτικο ύφος… with a twist. Οι ολόλευκες προσόψεις των κτιρίων χρωματίζονται από κόκκινα, αντί για μπλε, παράθυρα, οι εσωτερικοί χώροι επιμένουν στις καμάρες και τους χτιστούς καναπέδες, υιοθετώντας όμως και λίγο από άρωμα χωριού, με το σκουρόχρωμο ξύλο στα ταβάνια και τα βαριά παραδοσιακά έπιπλα. Το αποτέλεσμα, προς έκπληξή μας, δε θα μπορούσε να είναι αρμονικότερο.

Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στα δωμάτια: οι λευκοί τοίχοι «σπάνε» με ένα παλ χρώμα στη μία πλευρά του δωματίου, οι λεπτές, αέρινες κουρτίνες και οι ρομαντικές κουνουπιέρες προσθέτουν το απαραίτητο ατμοσφαιρικό touch, τα σφυρήλατα κρεβάτια και τα ξύλινα έπιπλα σε παραδοσιακό ύφος μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Όλα τα δίκλινα δωμάτια έχουν μπαλκόνι ή βεράντα, ενώ οι σουίτες διαθέτουν Jacuzzi και βεράντες με θέα στη θάλασσα, τη Δήλο και την πισίνα.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται 24ωρη reception, μπαρ και εστιατόριο πισίνας, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης χωρίς έξτρα χρέωση, ταβέρνα, καθαρισμός δωματίου 2 φορές την ημέρα, υπηρεσίες καμαριέρη, ενοικίαση αυτοκινήτου, ενοικίαση περιηγήσεων και εκδρομών, πρόσβαση στο internet από τα δωμάτια και από το χώρο υποδοχής, πλύσιμο / σιδέρωμα και ποτό καλωσορίσματος.

Στο χώρο του Porto Tango λειτουργεί και το Tango Thalasso Spa Center, το οποίο προσφέρει μεγάλη ποικιλία θεραπειών ομορφιάς, μασάζ και προγραμμάτων θαλασσοθεραπείας. Το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες, που θα υλοποιηθεί σε έναν απόλυτα ζεν χώρο ευεξίας και χαλάρωσης.

Το Porto Tango λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο και μέχρι το τέλος Ιουλίου ξεκινούν από 139 ευρώ για το δίκλινο δωμάτιο και από 382 ευρώ για τη σουίτα, και περιλαμβάνουν πρωινό και μεταφορά από και προς το λιμάνι. Για τον Αύγουστο, οι τιμές ξεκινούν από 149 ευρώ για το δίκλινο δωμάτιο και από 450 ευρώ για τη σουίτα.

Η.Κ.

Porto Tango Honeymoon Hotel, Άγιος Ιωάννης, Τήνος, τηλ.: 22830-24411
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v