Zannos Melathron: (Ακόμη πιο) ονειρική Σαντορίνη

Δίπλα στην είσοδο του μεσαιωνικού κάστρου στον Πύργο, ένα παραδοσιακό αρχοντικό κρατά ανέγγιχτη την ατμόσφαιρα και την ενέργεια του νησιού, συνδυάζοντάς τις με τις πολυτελέστερες των παροχών, και υπόσχεται στιγμές μοναδικές, με φόντο ένα τοπίο ονειρικό.
Πόσο ονειρικό φαντάζεστε ένα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη; Στη σκιά του κάστρου στον Πύργο, ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα, κτισμένο από τον Μιχαήλ Ζάννο, υπόσχεται να σας ταξιδέψει με τη μοναδική αύρα του, τη ρομαντική του ατμόσφαιρα, τη θέα που κόβει την ανάσα και την απόλυτη πολυτέλεια σε ένα όνειρο από το οποίο δε θα θέλετε να ξυπνήσετε.

Στο υψηλότερο σημείο του Πύργου, δίπλα ακριβώς στην είσοδο του μεσαιωνικού κάστρου, το αρχοντικό ακουμπά σχεδόν σε μια αναγεννησιακή βίλα, κτισμένη το 1750, ορόσημο επίσης της τοποθεσίας, με την οποία συναποτελεί το μοναδικό Zannos Melathron, μέλος της αλυσίδας Relais & Chateaux.

Στο εσωτερικό του, οι καμπύλες των θολωτών ταβανιών και των αψίδων στους τοίχους δένουν αρμονικά με τον απαλό φωτισμό, ενώ τα παλ χρώματα των τοίχων συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία της ρομαντικής ατμόσφαιρας που τόσο ταιριάζει στο νησί. Προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα και αντικείμενα, πολυτελή υλικά και παραδοσιακές λεπτομέρειες συμπληρώνουν το ιδιαίτερο σκηνικό.

Οι κοινόχρηστοι χώροι, από το lobby salon, το καθιστικό και την παλιά τραπεζαρία μέχρι το ανοιχτό a la carte Zannos Restaurant με την πανοραμική θέα στη θάλασσα, το bar restaurant Terrace, το ατμοσφαιρικό wine bar και το cigar lounge, διακοσμημένα με αντίκες και μοντέρνα έργα τέχνης, αποπνέουν υψηλή αισθητική και πολυτέλεια άνευ προηγουμένου.

Στο χαμηλότερο επίπεδο της βίλας του 1750, η πισίνα του ξενοδοχείου, λαξευμένη στην πέτρα, προσφέρει μοναδική φυσική πολυτέλεια, καθώς και απαράμιλλη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και το λευκό της Σαντορίνης. Εδώ θα απολαύσετε τις ακτίνες του ήλιου καθώς θα δοκιμάζετε τους δροσιστικούς χυμούς και τα ποτά του pool service, που λειτουργεί από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ, και λίγο αργότερα θα παραγγείλετε ένα εξωτικό κοκτέιλ και θα θαυμάσετε το μοναδικό στον κόσμο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται 24ωρο room service, υπηρεσία bell-boy, καθημερινό πλυντήριο και σιδέρωμα, parking, μεταφορές και υπηρεσίες ταξιδιωτικού γραφείου. Τακτικά διοργανώνονται βραδιές οινογνωσίας, με βασικούς πρωταγωνιστές τα μοναδικά κρασιά της Σαντορίνης, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα private dining στο φωτισμένο με κεριά ατμοσφαιρικό χώρο του παλιού εστιατορίου.

Το Zannos Melathron λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές για το δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από 230 ευρώ τη χαμηλή περίοδο, και φτάνουν τα 270 την υψηλή, από 1η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου, ενώ για τις σουίτες ξεκινούν από 360 ευρώ τη χαμηλή περίοδο και από 420 ευρώ την υψηλή.

Η.Κ.

Zannos Melathron, Πύργος, Σαντορίνη, τηλ.: 22860 28220
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v