Cavo Tagoo: Η Μύκονος στα καλύτερά της

Τη Μύκονο επέλεξαν οι ιδιοκτήτες του Cavo Tagoo για να δημιουργήσουν ένα super lux ξενοδοχείο απαράμιλλης κομψότητας, τοποθετημένο σε ένα τοπίο με φυσική ομορφιά που κόβει την ανάσα. Τι παραπάνω μπορεί να ονειρεύεστε για φέτος το καλοκαίρι;
Cavo Tagoo: Η Μύκονος στα καλύτερά της
Ό,τι και να λέει ο καθένας για τη Μύκονο, όσο και να έχει «φορεθεί», «πνιγεί», «καεί» (και διάφορα άλλα απαισιόδοξα συνώνυμα) δεν παύει να είναι ένα από τα ομορφότερα -αν όχι το ομορφότερο- νησί των Κυκλάδων. Και ως τέτοιο, δεν θα μπορούσε να μην διακρίνεται για τα υπέροχα ξενοδοχεία του.

Το Cavo Tagoo είναι ένα μοναδικό ξενοδοχείο πολυτελείας, κοντά στη Χώρα της Μυκόνου, χτισμένο μέσα σε έναν λόφο εντυπωσιακής φυσικής ομορφιάς. Διατηρώντας την λιτή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, μένοντας πιστό στα λαμπερά χρώματα της φύσης, το γαλάζιο και το λευκό, μαγεύει τον επισκέπτη με την αριστοκρατική απλότητά του, χαρίζοντάς του τελικά μία απαράμιλλη εμπειρία χαλάρωσης και απολαυστικών παροχών.

Για τη διαμονή σας εκεί μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δέκα διαφορετικού τύπου δωμάτια ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει το Superior Room, στο χαμηλότερο επίπεδο του ξενοδοχείου, που διαθέτει μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, ένα τεράστιο κρεβάτι, μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι και ντουζιέρα, καθώς και καλλυντικά της εταιρίας Korres, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα. Αν πάλι προτιμάτε ιδιωτική πισίνα, υπάρχει το Superior Room with Pool, που -πέρα από την ιδιωτική πισίνα- δεν διαφέρει σε τίποτε άλλο από το απλό Superior.

Ακόμα εντυπωσιακότερη θέα συναντά κανείς στα Executive Rooms που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο του ξενοδοχείου. Χαλαρώστε στη μεγάλη βεράντα απολαμβάνοντας την ομορφιά του Αιγαίου και περάστε όμορφες στιγμές σε ένα υπέροχο δωμάτιο. Και στην περίπτωση των Executive Rooms μπορείτε να επιλέξετε κάποιο με ιδιωτική πισίνα, και έτσι θα τα έχετε όλα: Μοναδική θέα, μουλιάζοντας στο δροσερό νερό της infinity pool.

Για περισσότερο… οικογενειακές στιγμές, τα Family Rooms του Cavo Tagoo διαθέτουν, σε ένα χώρο 45 έως 55 τ.μ., δύο κρεβατοκάμαρες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα. Τα δύο δωμάτια ωστόσο μοιράζονται ένα μπάνιο με δύο νιπτήρες, τζακούζι και ένα ξεχωριστό ντους, παρέχοντας πάντα φυσικά προϊόντα Korres.

Το αποκορύφωμα της κομψότητας, πάντως, το συναντά κανείς στις σουίτες του ξενοδοχείου, οι οποίες διατίθενται με ή χωρίς πισίνα (Suite και Suite Pool). Τοποθετημένες στην πλεονεκτικότερη θέση του ξενοδοχείου, ευρύχωρες και ευήλιες, με τη θάλασσα του Αιγαίου να απλώνεται στον ορίζοντα, οι σουίτες είναι δίχωρες, παρέχοντας πέρα από την κρεβατοκάμαρα, ένα ξεχωριστό καθιστικό. Μπορούν έτσι να φιλοξενήσουν μέχρι τρία άτομα. Τα μίνιμαλ έπιπλα και η λιτή κομψότητα των δωματίων είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο πιο απαιτητικός επισκέπτης.

Στα δωμάτια ξεχωρίζουν ακόμα η Honeymoon Suite, ό,τι πιο ρομαντικό και ζεστό, με τα γήινα χρώματα, την πανοραμική θέα από την ιδιωτική βεράντα και την infinity pool να συνεπαίρνουν, ενώ το τεράστιο δωμάτιο φιλοξενεί ένα king size κρεβάτι… μόνο για δύο. Εναλλακτικά, επιλέξετε την Executive Suite 1 Bedroom, Private Pool, που διακρίνεται για το μέγεθός της και τον εντελώς private χαρακτήρα της, ή την Executive Suite 2 Bedrooms, Private Pool, που στα 100 έως 120 τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Μοιράστε το χρόνο σας στο Cavo Tagoo είτε χαλαρώνοντας στο ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο Spa Center, με τους αναζωογονητικούς χώρους και τη μοναδική εσωτερική πισίνα, καθώς θα απολαμβάνετε τις υπηρεσίες εξειδικευμένων αισθητικών, όπως θαλασσοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία, χρωματοθεραπεία, αλλά και σάουνα και χαμάμ, ενώ εκεί μπορείτε να κάνετε και το μανικιούρ και πεντικιούρ σας.

Απολαύστε το κοκτέιλ σας στις ξαπλώστρες του Lounge & Pool Bar του Cavo Tagoo, εκεί που η infinity pool συναντά το απεριόριστο γαλάζιο της θάλασσας δημιουργώντας ένα τοπίο που κόβει την ανάσα. Το ξύλινο κατάστρωμα είναι εμπνευσμένο από τα μινιμαλιστικά μπαλκόνια της Μέσης Ανατολής που μοιάζουν να επιπλέουν στο νερό, ενώ η τεράστια πισίνα προσφέρεται για νυχτερινές βουτιές. Ενώ για τις γαστριμαργικές σας ανησυχίες, μπορείτε να προτιμήσετε ανεπιφύλακτα το εστιατόριο Tagoo, είτε για το πρωινό σας ή για όποιο άλλο γεύμα σας, δοκιμάζοντας μεσογειακές γεύσεις, φρέσκο ψάρι αλλά και εκλεκτές σούσι λιχουδιές. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη των γνωστών αδελφών Πάνα, που διευθύνουν και το αθηναϊκό κλαμπ Island.

Και όταν καταφέρετε να ξεκολλήσετε από το Cavo Tagoo, πράγμα μάλλον απίθανο, η Μύκονος είναι η Μύκονος. Και θα ήταν μάταιο να σας απαριθμήσουμε τις απεριόριστες εναλλακτικές που έχετε στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου.

Οι τιμές του ξενοδοχείου Cavo Tagoo αυτήν την εποχή ξεκινούν από 320 ευρώ για το Double Superior Room, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, και φτάνουν τα 670 ευρώ τη βραδιά για μία σουίτα με ιδιωτική πισίνα.

Cavo Tagoo: Χώρα Μυκόνου, τηλ. 22890 23692-3-4-5, 22890 20100.

Ε. Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v