Crystal Mountain Hotel: Καινούργιο νόημα στη χαλάρωση

Αν χαλάρωση για εσάς σημαίνει βόλτες σε καταπράσινα μονοπάτια, διαμονή σε ζεστά και φιλόξενα δωμάτια, αξέχαστες παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και ζεστά ροφήματα με την υπέροχη θέα στα βουνά της ορεινής Ναυπακτίας, μόλις βρήκατε το σωστό μέρος.
Συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο, τη λειτουργικότητα με την πολυτέλεια, την ξεκούραση με τις δραστηριότητες αναψυχής, την άνοιξη με το χειμώνα, το Crystal Mountain Hotel αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για μία αξέχαστη απόδραση στην εκπληκτική φυσική ομορφιά της Ορεινής Ναυπακτίας.

Ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου και εύκολα προσβάσιμο, αφού απέχει μόνο 275 χλμ. από την Αθήνα, το Crystal Mountain σας καλεί να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά της Άνω Χώρας, να περιδιαβείτε τα πλακόστρωτα καλντερίμια του χωριού, να επισκεφθείτε τα ιστορικά μοναστήρια και να πιείτε κρυστάλλινο νερό από τις γάργαρες πηγές της περιοχής.

Η διαμονή στο ξενοδοχείο έχει να σας προσφέρει απόλυτη ξεκούραση. Στο ζεστό και φιλόξενο καθιστικό μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να δοκιμάσετε ένα από τα υπέροχα γλυκά του κουταλιού (ή ακόμα και καρυδόπαστα με σοκολάτα) απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα στο χωριό και το δάσος. Ενώ στα προσεγμένα δωμάτια θα νιώσετε πραγματικά σαν στο σπίτι σας.

Πιο συγκεκριμένα, τα δωμάτια του Crystal Mountain διακρίνονται για τα γήινα χρώματα, τα απαλά κλινοσκεπάσματα και τις σύγχρονες ανέσεις. Απολαύστε τα τεράστια κρεβάτια και την άνεση του καθιστικού, θαυμάστε τη θέα, προς το βουνό ή προς το χωριό, από το μπαλκόνι και αφεθείτε στη ζεστασιά του ξύλου και του ρομαντικού φωτισμού. Ανάμεσα στις παροχές περιλαμβάνονται η θέρμανση, η τηλεόραση, ο στεγνωτήρας μαλλιών και το τηλέφωνο.

Στο εστιατόριο «Ακρώρειαι» η ποιότητα παίρνει την πραγματική της έννοια. Το πλούσιο πρωινό με τα ολόφρεσκα φρούτα και τα τοπικά προϊόντα θα σας ενθουσιάσει, ενώ για μεσημεριανό και βραδινό μπορείτε να δοκιμάσετε, μεταξύ άλλων, παραδοσιακά πιάτα με κυνήγι αλλά και πεντανόστιμες σπιτικές πίτες. Όλα τα φαγητά ετοιμάζονται καθημερινά στην κουζίνα του ξενοδοχείου.

Αν έχετε μικρά παιδιά, η διαμονή τους εκεί αποκτά άλλο ενδιαφέρον, χάρη στα «Καστανάκια», έναν εσωτερικό χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο για παιχνίδι και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Επιπλέον, κατά τους θερινούς μήνες η εξωτερική πισίνα προσφέρεται για κολύμπι αλλά και για παιχνίδι στον κήπο γύρω από αυτήν. Ταυτόχρονα, οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν το ούζα και τα μεζεδάκια τους στο pool bar γύρω από αυτήν.

Και επειδή είναι σίγουρο ότι όλα αυτά τα γευστικότατα εδέσματα θα σας ενθουσιάσουν τόσο που θα θέλετε να τα πάρετε και μαζί σας, το ξενοδοχείο διαθέτει και ένα μικρό «Μαγαζάκι» με ποικιλία από γλυκά του κουταλιού, σπιτικές, μαρμελάδες, χωριάτικα ζυμαρικά και διάφορα άλλα παραδοσιακά εδέσματα που κατασκευάζονται από οικογενειακές οικοτεχνίες με παραδοσιακά υλικά (στο site του ξενοδοχείου θα βρείτε κατάλογο με τα ακριβή προϊόντα που πωλούνται στο Μαγαζάκι).

Τέλος, κατά τη διαμονή σας εκεί, μην λησμονήσετε και έναν περίπατο στα γύρω μονοπάτια. Στην περιοχή υπάρχουν οργανωμένες διαδρομές για πεζοπόρους με έγχρωμα σημάδια και συνοχή των μονοπατιών. Εξερευνήστε σε αυτά τα ερείπια βυζαντινών ναών, εγκαταλελειμμένους οικισμούς, γεφύρια, ποτάμια, στάνες και νερόμυλους και φυσικά τα κάλλη της φύσης σε όλο τους το μεγαλείο.

Οι τιμές του ξενοδοχείου ξεκινούν από 74 ευρώ για ένα δίκλινο τις καθημερινές (106 ευρώ τα παρασκευοσάββατα), 100 ευρώ για ένα τετράκλινο (140 ευρώ τα παρασκευοσάββατα) και 128 ευρώ για τη μεζονέτα (178 ευρώ τα παρασκευοσάββατα). Στις τιμές αυτές περιλαμβάνεται και το πρωινό μπουφέ.

Crystal Mountain Hotel: Άνω Χώρα, Ορεινή Ναυπακτία, τηλ. 26340-41555-7, 210-5231083-6.

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v