Leventis Art Suites: 'Οταν η πολυτέλεια συναντά την τέχνη

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει ιδανικότερο κατάλυμα για τον φιλότεχνο ταξιδιώτη που αγαπά παράλληλα την πολυτέλεια και τις ανέσεις, από το Leventis Art Suites. Χτισμένο στην ορεινή πλαγιά της Παναγίτσας, στην Πέλλα, το ξενοδοχείο αυτό λειτουργεί σαν μαγική μηχανή του χρόνου ξυπνώντας συναισθήματα γαλήνης και ευεξίας.
Το ξενοδοχείο Leventis Art Suites δεν απευθύνεται στον μέσο ταξιδιώτη που αναζητά απλά ένα κατάλυμα για να περάσει τις μέρες των διακοπών του. Πρόκειται για ένα εντελώς ξεχωριστό ξενοδοχείο προσεγμένο στην παραμικρή του λεπτομέρεια, με έμφαση στην αρχοντιά, την πολυτέλεια, και με κεντρικό άξονα την τέχνη.

Το όνειρο των ιδιοκτητών, για ένα χώρο διαμονής που να θυμίζει κάτι από θεατρικό σκηνικό του περασμένου αιώνα, και με τη βοήθεια τριών αρχιτεκτόνων και του ζωγράφου Μ. Πολυμέρη, έγινε πραγματικότητα πριν δύο χρόνια, όταν δημιουργήθηκε το Leventis Art Suites, στο χωριό Παναγίτσα της Πέλλας. Σας ακούγεται μακρινό; Κι όμως, το ξενοδοχείο αυτό αποτελεί από μόνο του αφορμή για ταξίδι στην αγκαλιά του Βορά.

Διαχρονικό σκηνικό, ονειρικό τοπίο, μαγευτικά δωμάτια και μία θέα που κόβει την ανάσα. Χώροι εμπνευσμένοι από παραμύθι, πλημμυρισμένοι από το φως της τέχνης και της φύσης, ειδυλλιακοί μόνο για όνειρα. Στο Leventis Art Suites θα χάσετε την επαφή με τον χρόνο και θα γνωρίσετε μία άλλη πλευρά της ελληνικής επαρχίας, που δεν έχετε καν φανταστεί.

9 σουίτες αποτελούν τα εκπληκτικά δωμάτια του Leventis Art Suites, με ιδιωτικές ανεξάρτητες εισόδους, ιδιωτικούς ημιυπαίθριους χώρους, και φυσικά ξεχωριστή διακόσμηση και με διαφορετικές τοιχογραφίες και έργα τέχνης η κάθε μία. Οι 8 από αυτές έχουν μέγεθος από 45 έως 75 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα, ενώ υπάρχει άλλη μία -η προεδρική σουίτα-, μεγέθους 110 τ.μ., με δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, λουτρό και wc και έναν υπέροχο ημιυπαίθριο χώρο 60 τ.μ. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Μεταξύ των παροχών των δωματίων περιλαμβάνονται: Το τζάκι, το υδρομασάζ, αλλά και μπουρνούζια, παντόφλες, σεσουάρ, τηλεόραση, ίντερνετ και room service.

Αυτό, όμως, που πραγματικά ξεχωρίζει στο Leventis Art Suites είναι οι μοναδικοί χώροι τέχνης του, οι οποίοι φιλοξενούν κατά καιρούς περιοδικές εκθέσεις, βραδιές μουσικής και χορού, σεμινάρια και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Παράλληλα, στους χώρους του ξενοδοχείου θα βρείτε και ένα πρωτότυπο μουσείο φωτογραφικών μηχανών και εξαρτημάτων, που χρονολογούνται από 1890 μέχρι το 1960, αποθανατίζοντας την ιστορία και καταγράφοντας συναισθήματα και προσωπική έκφραση. Στο ίδιο «έντεχνο» κλίμα κυμαίνεται, άλλωστε, και το εξαιρετικό café «atelier», οι τεράστιες τζαμαρίες του οποίου «κοιτούν» στις καταπράσινες πλαγιές και τις λίμνες της περιοχής.

Στη διαμονή σας εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε τις λίμνες Βεγορίτιδας, Πετρών και Πρεσπών. Τα ιαματικά λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ), τους υδροβιότοπους Άγρα, Νησίου και Πρεσπών. Τους καταρράκτες της Έδεσσας, το σπηλαιολογικό πάρκο Λουτρακίου, αλλά και τους παραδοσιακούς οικισμούς Παλαιού Αγ. Αθανασίου, Νυμφαίου (Αρκτούρος) και Καστοριάς. Μπορείτε, επίσης, να επιδοθείτε σε διάφορα αθλήματα και hobbies, όπως ορειβασία, αναρρίχηση, ράφτινγκ και καγιάκ, αλλά και ψάρεμα ή ακόμα και ιππασία. Όλη η φύση είναι στα πόδια σας και περιμένει να την εξερευνήσετε…

Οι τιμές για τις Leventis Art Suites κυμαίνονται ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου και την εποχή, ξεκινώντας από 260 με 300 ευρώ τη μέση περίοδο και φτάνοντας τα 420 ευρώ την υψηλή περίοδο. Στις τιμές αυτές περιλαμβάνεται και το πρωινό.

Leventis Art Suites: Παναγίτσα, Νομός Πέλλας, τηλ. 23810 34141 – 2.

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v