Luxury Hotel Ελληνικόν: Από την Αρκαδία με αγάπη

Τα χειμερινά μας τριήμερα θέλουμε να τα περνάμε απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και λιτής πολυτέλειας στη φύση. Πιο συγκεκριμένα, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του Luxury Hotel Ελληνικόν.
Luxury Hotel Ελληνικόν: Από την Αρκαδία με αγάπη
Ένα μοναδικό ξενοδοχείο ανοίγει και φέτος το χειμώνα τις πόρτες του και υπόσχεται να μας χαρίσει αξέχαστες μέρες και νύχτες χαλάρωσης, ξεκούρασης και σεμνής πολυτέλειας. Το Luxury Hotel Ελληνικόν, στη Γορτυνία Αρκαδίας, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στον επισκέπτη του οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο, «ντυμένο» με πέτρα και ξύλο.

Το Luxury Hotel Ελληνικόν βρίθει παράδοση και αρχοντιά άλλων εποχών, όμορφα, όμως, συνυφασμένη στο σήμερα. Η διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων είναι μεν σε ύφος κλασικό, αλλά μερικές έθνικ και παραδοσιακές πινελιές της χαρίζουν μία απρόοπτη ζωντάνια. Το αποτέλεσμα είναι χώροι με έντονη προσωπικότητα αλλά ιδιαίτερα φιλόξενοι και ζεστοί.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαχωρίζονται σε 2 τρίκλινα, 7 δίκλινα και μία σουίτα. Παρά τον μικρό τους αριθμό και τα δέκα δωμάτια χαρακτηρίζονται από ξεχωριστές χρωματικές και διακοσμητικές πινελιές, δίνοντας την αίσθηση του προσωπικού, του χώρου που νιώθει κανείς δικό του με την πρώτη ματιά. Έτσι, ανάμεσα στις ομάδες «Hunter», «Montana» και «Rhapsody» ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει τον τύπο του δωματίου που τον εκφράζει περισσότερο.

Η δε σουίτα, η οποία επικοινωνεί με ένα από τα δίκλινα δωμάτια για την εξυπηρέτηση μιας μεγάλης παρέας ή οικογένειας, εντυπωσιάζει με την ξεχωριστή διακόσμηση «Roman White»: Λευκά, πολυτελή υφάσματα, λευκές πολυθρόνες στο σαλόνι, κόκκινα χαλιά. Ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής που ηρεμεί και χαλαρώνει το πνεύμα μετά από μία γεμάτη μέρα δραστηριοτήτων.

Τι δραστηριοτήτων; Η Γορτυνία αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους χειμερινούς προορισμούς για εκδρομείς με αθλητικό πνεύμα. Το πετρόχτιστο χωριό Ελληνικό, στο οποίο βρίσκεται το ξενοδοχείο, σκαρφαλωμένο στις νότιες πλαγιές της Ρόζενας, σε υψόμετρο 680 μέτρων, περιβάλλεται από ένα παρθένο ορεινό περιβάλλον με βαθιές χαράδρες και φουσκωμένα ποτάμια, ενώ ατενίζει μια μοναδική θέα στον κάμπο της Μεγαλόπολης και τον ποταμό Λούσιο, στις παρυφές της Αρχαίας Γορτυνίας.

Έτσι, στην ευρύτερη περιοχή, μπορεί κανείς να επιδοθεί σε πεζοπορία, σε εξερεύνηση των δασικών λαβύρινθων του όρους Μαινάλου με 4x4 αυτοκίνητο, να κάνει αναρρίχηση ή rafting. Οι λιγότερο… δυναμικοί, θα ενθουσιαστούν με τα αρχαιολογικά αξιοθέατα, την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας και τα πανέμορφα βυζαντινά μοναστήρια. Μία ευχάριστη έκπληξη θα σας περιμένει σε κάθε σας βήμα.

Αλλά και ο χρόνος σας στο Luxury Hotel Ελληνικόν θα περάσει εξίσου ευχάριστα. Από το πλούσιο πρωινό με τα παραδοσιακά εδέσματα και τα τοπικά γλυκίσματα (το οποίο μπορεί μάλιστα να σερβιριστεί και στο δωμάτιό σας, εφόσον το επιθυμείτε), μέχρι τα ελαφρά γεύματα που μπορούν ετοιμαστούν για εσάς, αλλά και κάθε ρόφημα της αρεσκείας σας, η διαμονή σας εκεί θα εμπλουτιστεί από μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε ότι το Luxury Hotel Ελληνικόν προσφέρεται και για επαγγελματικά ταξίδια και εκδρομές. Διαθέτει μία σύγχρονη αίθουσα συνάντησης με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό, η οποία μπορεί άριστα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας εταιρικής συνάντησης. Ταυτόχρονα, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου μπορούν να διοργανώσουν για εσάς ομαδικές δραστηριότητες και εταιρικά παιχνίδια που θα φέρουν τους συναδέλφους που θα λάβουν μέρος πιο κοντά.

Οι τιμές του ξενοδοχείου Luxury Hotel Ελληνικόν αυτήν την εποχή ξεκινούν από 180 ευρώ για ένα δίκλινο με πρωινό, ενώ η σουίτα, στην οποία μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 4 άτομα, ανέρχεται στα 280 ευρώ. Το ξενοδοχείο αυτές τις μέρες παραμένει ανοιχτό για διανυκτέρευση μόνο Παρασκευές και Σάββατα. 

Luxury Hotel Ελληνικόν, Ελληνικό Γορτυνίας, Αρκαδία. Τηλ. 27910 31700, fax: 27910 31703.

Ε. Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v