Athena Pallas Village: Διακοπές τεσσάρων εποχών

Όπως ένα πραγματικό χωριό, το Athena Pallas Village μεταμορφώνεται ανάλογα με τις εποχές και περιμένει με μια φιλόξενη, ανοιχτή αγκαλιά τους επισκέπτες του για να απολαύσουν την πολυτέλεια και τις ανέσεις του κάθε στιγμή.
Το Athena Pallas Village είναι ίσως το πιο πολυδιάστατο ξενοδοχείο που έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Και αυτό που το κάνει να έχει όλα αυτά τα διαφορετικά πρόσωπα είναι η φυσική του μεταμόρφωση, κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε εποχή έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις των καιρών. Αποτελεί, στην κυριολεξία, ένα μικρό χωριό, με τους μόνιμους κατοίκους του αλλά και μία ανοιχτή αγκαλιά για τους εποχιακούς του επισκέπτες.

Μία άλλη, ενδιαφέρουσα διάσταση του ξενοδοχείου είναι η τοποθεσία του, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, και πιο συγκεκριμένα μία ανάσα από τη θάλασσα αλλά και περιτριγυρισμένο από υπέροχους κήπους και αυλές. Οι χειμερινοί μήνες στο Athena Pallas, μετατρέπουν τους χώρους του σε ένα πολυτελές καταφύγιο. Η ζεστασιά από το τζάκι και η μοναδική θέα της θάλασσας παρασύρουν το πνεύμα στην αυθεντική θαλπωρή.

Και τα 168 δωμάτιά του αποπνέουν πολυτέλεια και αρχοντιά. Για να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών, τα δωμάτια χωρίζονται σε 8 κατηγορίες, κάθε μία με τα δικά της χαρακτηριστικά και τις δικές τις παροχές.

Συγκεκριμένα, στο Athena Pallas θα βρείτε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, που μεταξύ άλλων διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, mini-bar και μπαλκόνι. Superior rooms με ξεχωριστή παραδοσιακή διακόσμηση, στα οποία -πέρα από το διπλό κρεβάτι- υπάρχει επίσης σαλονάκι με καναπέ-κρεβάτι. Οι σουίτες «Armonia», που ξεχωρίζουν για την απέριττη πολυτέλειά τους. Εδώ θα βρείτε ένα ξεχωριστό σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, στο μπάνιο υπάρχει ηλεκτρονική ντουζιέρα με υδρομασάζ, μασάζ ποδιών και φωτοθεραπεία, ενώ η θέα από τη βεράντα προς τη θάλασσα και την πισίνα συναρπάζει.

Υπάρχουν ακόμα τρεις executive suites: η «Armonia», η «Patriko» και η γαμήλια σουίτα. Η πολυτέλεια και άνεση εδώ πολλαπλασιάζονται. Στην πρώτη, το δωμάτιο είναι μεγαλύτερο, η επίπλωση μίνιμαλ και κομψή, στο μπάνιο υπάρχει Jacuzzi, ενώ από το μπαλκόνι απολαμβάνετε τη μοναδική θέα στην πισίνα και τη θάλασσα. Στην δεύτερη, το σκηνικό αλλάζει εντελώς και ο επισκέπτης εισέρχεται σε ένα χωριάτικο καταφύγιο. Τα φυσικά υλικά του χώρου, η πέτρα και το ξύλο, προσδίδουν στο διώροφο αυτό δωμάτιο διαχρονικότητα, ενώ τα παραδοσιακά του διακοσμητικά το κάνουν πραγματικά ξεχωριστό. Εδώ μπορούν να φιλοξενηθούν τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Τέλος, η γαμήλια σουίτα, με το τεράστιο στρογγυλό κρεβάτι και το σαλόνι με το τζάκι, αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την περίσταση.

Τέλος, αν είστε μεγάλη παρέα ή αν αποζητάτε απόλυτη ιδιωτικότητα και ηρεμία, μπορείτε να επιλέξετε για τη διαμονή σας μία μεζονέτα, με τη υπέροχη βεράντα και την άμεση και αποκλειστική πρόσβαση στην πισίνα. Ή ακόμα, μπορείτε να αποκοπείτε λίγο παραπάνω από το ξενοδοχείο και να επιλέξετε ένα apartment που μπορεί να φιλοξενήσει μία ολόκληρη οικογένεια και διαθέτει κουζινάκι, άμεση πρόσβαση στον κήπο αλλά και γκριλ-BBQ για όμορφα οικογενειακά γεύματα.

Αξίζει, βέβαια, να αναφέρουμε ότι στο Athena Pallas Village θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την εξαιρετική μεσογειακή του κουζίνα, με τα υπέροχα εδέσματα φτιαγμένα με παραδοσιακά, αγνά υλικά. Στο εστιατόριο «Δοξάτο» θα ενθουσιαστείτε με την άνεση των χώρων, την ποικιλία των γευμάτων και το πλούσιο γευστικό πρωινό. Στο όμορφο εστιατόριο «Διόνυσος» θα σας μαγέψει η θαλπωρή του τζακιού αλλά και η εξαιρετική ελληνική του κουζίνα. Ενώ στη «Βυζαντινή Ταβέρνα», στην πλατεία του «χωριού» θα απολαύσετε φρέσκο ψάρι σε ένα όμορφο, χαλαρό περιβάλλον.

Υπάρχει ακόμα το «Αγνάντι», όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το βραδινό σας γεύμα από τις όμορφες βεράντες του, σε ένα κτίριο που μοιάζει με πύργο, αλλά και το Roof Garden που τους θερινούς μήνες φωτίζεται από το φως του φεγγαριού και υπόσχεται μαγικές βραδιές. Τους χειμερινούς μήνες, ωστόσο, οι «κάτοικοι» του «χωριού» συγκεντρώνονται στο κύριο Bar του ξενοδοχείου και διασκεδάζουν με oriental μουσικές και χορούς, δίπλα στο τζάκι.

Τέλος, οι μέρες σας στο Athena Pallas εμπλουτίζονται με χαλάρωση και διασκεδαστικές δραστηριότητες, είτε στις πισίνες τους ξενοδοχείου, τους θερινούς μήνες, ή στις αθλητικές εγκαταστάσεις, ή ακόμα και στις αίθουσες με το Jacuzzi, το solarium, τη σάουνα και το χαμάμ, ενώ διοργανώνονται και μαθήματα aerobic. Τα παιδιά, μάλιστα, θα ενθουσιαστούν με την παιδική χαρά και τον παιδότοπο, ενώ οι… φιλότεχνοι θα εκτιμήσουν τη δημιουργία του πολύ προσεγμένου Λαογραφικού Μουσείου.

Ένα ξενοδοχείο για όλες τις εποχές του χρόνου, λοιπόν, και για κάθε στιγμή της ζωής σας που έχετε ανάγκη από ξεκούραση, διασκέδαση και ποιοτικές διακοπές.

Οι τιμές του ξενοδοχείου αυτή την εποχή ξεκινούν από 45 ευρώ για ένα απλό δίκλινο με πρωινό. 62 ευρώ για ένα superior δίκλινο με πρωινό. 102 ευρώ για κάποια από τις σουίτες με πρωινό και 153 ευρώ για κάποια από τις executive σουίτες με πρωινό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωμάτια αλλά και τα εστιατόρια, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

Athena Pallas Village: Παραλία Ελιάς, Σιθωνία, Χαλκιδική. Τηλ. 23750 81410, Fax. 23750 81418

E. M.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v