Boutique Hotel Skamnos: Πολυτέλεια στις πλαγιές του Παρνασσού

Ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα και τις πίστες του χιονοδρομικού του Παρνασσού βρίσκεται το ιδανικό χειμερινό καταφύγιο για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε το τερπνόν της διασκέδασης μετά του ωφελίμου της φύσης.
10 μόλις χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, το Boutique Hotel Skamnos δημιουργήθηκε για να εισάγει μία άλλη οπτική στις χειμερινές διακοπές, αυτή που συνδυάζει τις -extreme ή μη- δραστηριότητες στο βουνό, με τις απαραίτητες ανέσεις και τη ζεστασιά που αναζητάμε από ένα κατάλυμα στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα.

Τη βάση σας για κοντινές ή μακρινές αποδράσεις στη φύση, αλλά και για χαλάρωση και διασκέδαση στην όμορφη Αράχωβα θα αποτελέσει αυτό το υπέροχο Boutique Hotel με την εκπληκτική θέα στις καταπράσινες πλαγιές του Παρνασσού, στο Λιβάδι και στις πίστες του χιονοδρομικού. Το χαριτωμένο του αγρόκτημα, δε, με τις κότες, τα περιστέρια, τις χήνες και τα άλογα θα σας δώσει την χαλαρωτική αίσθηση του αγροτουρισμού. Οι έμπειροι ιππείς, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα, μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους του ξενοδοχείου, να απολαύσουν τις βόλτες τους στα γύρω δάση.

Το ξενοδοχείο Σκαμνός αποτελείται από δίκλινα δωμάτια, 14 και 20 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και από 4 μονόχωρα studio με πατάρι, πλήρως εξοπλισμένα, για να προσφέρουν άνετη και ξεκούραστη διαμονή. Επίσης, για τη δική σας ευκολία, τέσσερα από τα δίκλινα επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική πόρτα, έτσι ώστε να διατίθενται και σαν τετράκλινα, για μία παρέα ή για μία οικογένεια τεσσάρων ατόμων.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου Σκάμνος διαθέτουν τηλεόραση με δορυφορικά προγράμματα αλλά και δωρεάν DVD on demand, δωρεάν ασύρματο internet, ξεχωριστή επίπλωση σε κάθε δωμάτιο, αυτόνομη θέρμανση, ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο.

Τα studio είναι όμορφα διακοσμημένα και επιπλωμένα με άνετους χώρους και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Προσφέρονται για διαμονή δύο έως τεσσάρων ατόμων, ενώ διαθέτουν παραδοσιακό τζάκι, για να σας συντροφεύει με τη ζέστη του στις χιονισμένες σας αποδράσεις στην Αράχωβα. Επίσης, δύο από τα studio διαθέτουν και κουζινάκι με ψυγείο.

Τα πρωινά σας στο ξενοδοχείο Σκαμνός θα αποτελέσουν μία ακόμα ξεχωριστή εμπειρία. Η μέρα σας θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, στη αίθουσα πρωινού με την άπλετη θέα και το τζάκι, με παραδοσιακές φρέσκες λιχουδιές και αρώματα. Ζεστές κρέπες, σπιτικές μαρμελάδες, ντόπιο τυρί και σαλάμι, ζεστά κέικ, μαύρο ψωμί από οικολογικό σιτάρι και κριθάρι, καθώς και παραδοσιακό καρβέλι, είναι λίγες μόνο από τις νοστιμιές που πλημμυρίζουν το μπουφέ καθημερινά.

Και μετά από ένα τέτοιο πρωινό, τι καλύτερο από αθλητικές -και μη- δραστηριότητες στον Παρνασσό και τα γύρω χωριά, όπως σκι, κολύμβηση στις ακτές του κορινθιακού (τους θερινούς μήνες), παγοδρομία, ορειβασία, ποδηλασία, εξερεύνηση των σπηλαίων, επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, χρειάζεται μόνο κέφι και καλή παρέα.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι εξίσου όμορφα θα περάσετε ακόμα κι αν παραμείνετε στο ξενοδοχείο, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να αναζωογονηθείτε δωρεάν στο γυμναστήριο αλλά και την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του ξενοδοχείου, καθώς και στη σάουνα, η οποία όμως χρεώνεται με 10 ευρώ τη μέρα ανά δίκλινο.

Και όταν πέσει η νύχτα, το Σκαμνός μετατρέπεται σε ιδανικό καταφύγιο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Η αίθουσα του πρωινού υποδέχεται τους φίλους πλέον του ξενοδοχείου για ένα ποτό ή λίγο τοπικό τσίπουρο, ή ακόμα και για κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι. Ανεκτίμητες προσωπικές στιγμές, τόσο μακριά αλλά και τόσο κοντά στην Αθήνα.

Οι τιμές του ξενοδοχείου Σκαμνός για αυτήν την περίοδο μέχρι 21 Δεκεμβρίου, και για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις Παρασκευής και Σαββάτου, έχουν ως εξής: Το δίκλινο είναι στα 115 ευρώ, το delux δίκλινο στα 125 ευρώ, το deluxe δίκλινο με τζάκι στα 135 ευρώ, το στούντιο με τζάκι για 2 άτομα στα 145 ευρώ, το στούντιο με τζάκι και κουζινάκι για 2 άτομα στα 155 ευρώ, το στούντιο με τζάκι για 4 άτομα στα 165 ευρώ, το στούντιο με τζάκι και κουζινάκι για 4 άτομα στα 175 ευρώ. Οι σοφίτες κυμαίνονται από 145 έως 175 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθός τους.

Ξενοδοχείο Σκαμνός: Αράχωβα Βοιωτίας, τηλ. 22670 31927.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v