The Ixian Grand Hotel: Πολυτέλεια και ρομαντισμός στο Νησί των Ιπποτών

Για εσάς που αναζητάτε ένα ξεχωριστό resort, όπου ονειρεύεστε να περάσετε ρομαντικές στιγμές με το έτερον ήμισυ, το Ixian Grand Hotel στη Ρόδο αποτελεί την ιδανική επιλογή.
Αν ήταν πλοίο, το Ixian Grand Hotel θα ήταν το Πλοίο της Αγάπης. Τοποθετημένο σε ένα ήσυχο περιβάλλον, στην πανέμορφη παραλία της Ιξιάς, στο Νησί των Ιπποτών, το Ixian αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ερωτευμένα ζευγάρια που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα all inclusive resort, απολαμβάνοντας μόνο τις ανέσεις και την πολυτέλειά του.

Ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στην παραλία ή την γιγαντιαία πισίνα, δροσερά κοκτέιλ κάτω από τον καυτό ήλιο, prive απολαύσεις στις πολυτελείς σουίτες και ονειρεμένα γεύματα από κορυφαίους σεφ… Αυτά και μόνο είναι αρκετά για να μαγνητίσουν τον επισκέπτη στα -καθόλου στενά- πλαίσια του ξενοδοχείου και να τον κάνουν να ξεχάσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τον έξω κόσμο. Εδώ θα δημιουργήσετε ένα νέο, υπέροχο μικρόκοσμο.

Ανάμεσα στα 124 δωμάτιά του, 57 κομψά διακοσμημένα standard δωμάτια με θέα στη θάλασσα ή τον κήπο, 64 ευρύχωρες Junior Suites και 3 Estate Suites, με ξεχωριστό καθιστικό, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να κακομάθετε τον εαυτό σας προφέροντάς του ακριβώς ό,τι χρειάζεται τις ημέρες των διακοπών: Την απόλυτη χαλάρωση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι τύποι δωματίων διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι, ενώ αν υπάρχει τρίτο ή και τέταρτο άτομο, οι σουίτες διαθέτουν καναπέδες που μετατρέπονται εύκολα σε κρεβάτια. Λεπτομερέστερα, τα standard δωμάτια, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρεις ενήλικες ή 2 ενήλικες και ένα παιδί, διαθέτουν μπαλκόνι, κλιματισμό, καναπέ, δορυφορική τηλεόραση LCD με μουσικά κανάλια, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο, ψυγείο, μπουρνούζια και παντόφλες, καθώς και προϊόντα προσωπικής φροντίδας και περιποίησης όπως σαμπουάν και αφρόλουτρο, body lotion, είδη μανικιούρ κ.α.

Οι Junior Suites είναι ευρύχωρες μονόχωρες σουίτες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρεις ενήλικες ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά, ενώ οι επιπλέον παροχές είναι αντίστοιχες με αυτές των standard δωματίων. Οι Estate Suites διαφέρουν από τις Junior στο ότι έχουν δύο δωμάτια, κρεβατοκάμαρα δηλαδή και καθιστικό, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 ενήλικες ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά, καθώς και δεύτερο μπάνιο.

Κάποιες από τις σουίτες διαχωρίζονται στις Garden Wing Superior Rooms, οι οποίες βρίσκονται πάνω στους κήπους του ξενοδοχείου και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3 ενήλικες ή δύο ενήλικες και ένα παιδί, ενώ στις παροχές περιλαμβάνεται jacuzzi στο μπάνιο.

Κι όμως, οι ανέσεις δεν σταματούν εδώ. Αν αναζητάτε ακόμα πιο ιδιωτικές στιγμές σε ένα πολύ πιο ήρεμο και απομονωμένο περιβάλλον με ιδιαίτερη εξυπηρέτηση, το Ixian Grand Hotel φρόντισε και για αυτό, δημιουργώντας άλλη μία μονάδα αποκλειστικά με σουίτες πολυτελείας. Οι σουίτες αυτές διαχωρίζονται σε τρεις τύπους: Τις Beach-Front Grand Suites, τις Grand Maisonettes και τις Grand Suites.

Οι πρώτες, 16 Beach-Front Grand Suites, βρίσκονται πάνω στη θάλασσα, είναι μονόχωρες, ενώ διαθέτουν και την ιδιωτική τους πισίνα. Μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρεις ενήλικες ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά, ενώ η εσωτερική τους διακόσμηση ακολουθεί τις προσταγές της μίνιμαλ πολυτέλειας. Το ίδιο ισχύει και για τις 34 Grand Maisonettes, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερις ενήλικες, ενώ είναι διώροφες, με ιδιωτική πισίνα στον πρώτο όροφο, αλλά και δεύτερο μπάνιο. Τέλος, οι 19 Grand Suites έχουν καθιστικό, ιδιωτική πισίνα και τις παροχές των Beach-Front Grand Suites.

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι άλλο ένα δυνατό σημείο του Ixian Grand Hotel. Στα τρία του εστιατόρια μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε γκουρμέ γεύσεις, πολυεθνικά πιάτα αλλά και γευστικά σνακ όλες τις ώρες τις ημέρας. Συγκεκριμένα, στο Main Restaurant προσφέρεται το πρωινό, το γεύμα και το βραδινό, σε συνδυασμό με μία μεγάλη γκάμα καλών ελληνικών κρασιών. Στην Greek Taverna, το εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, θα βρείτε εκλεκτά ελληνικά πιάτα και απολαυστικά επιδόρπια με θέα το καταγάλανο Αιγαίο. Τέλος, στο ντιζαϊνάτο a-la-carte restaurant, μπορείτε να απολαύσετε το βραδινό σας γεύμα συνοδεία κεριών και της ρομαντικής θέας στους κήπους του ξενοδοχείου.

Και επειδή οι διακοπές μας είναι πολύτιμες, το Ixian έχει δώσει έμφαση στη δημιουργία μοναδικών υπαίθριων και μη χώρων, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το κοκτέιλ ή το ποτό του χαλαρώνοντας υπό τους ήχους lounge μουσικής. Στο Lounge Bar, λοιπόν, μπορείτε να επιλέξετε ένα καλό βιβλίο από την πλούσια βιβλιοθήκη και να δοκιμάσετε μυστικές συνταγές του barman. Το Beach Bar είναι ιδανικό για ελαφριά σνακ δίπλα στη θάλασσα. Στο Pool Bar όταν πέφτει ο ήλιος θα διασκεδάσετε με ζωντανή μουσική, ξαπλωμένοι στους μπαμπού καναπέδες, και στο Snack Bar μπορείτε να απολαύσετε τον απογευματινό καφέ ή το τσάι σας, μαζί με νοστιμότατα κέικ ή κουλουράκια, δίπλα στην πισίνα.

Κι αν η πολλή χαλάρωση σας… κούρασε, στο ξενοδοχείο έχετε τη δυνατότητα να επιδοθείτε σε έναν αριθμό θαλάσσιων σπορ, όπως windsurfing, κανό και θαλάσσιο ποδήλατο, τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, wate rpolo, mini golf, πινγκ πονγκ, μπόουλινγκ, ενώ παραδίδονται και μαθήματα αεροβικής, διατίθεται γυμναστήριο αλλά και σάουνα. Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς από μία ξενοδοχειακή μονάδα που αποκλειστικό σκοπό έχει να σας χαρίσει αξέχαστες διακοπές;

Οι τιμές του Ixian Grand Hotel για την περίοδο 1 με 14 Σεπτεμβρίου ξεκινούν από 160 ευρώ για ένα standard δωμάτιο με θέα στον κήπο, και από 300 ευρώ για μία Grand Suite με θέα στην πισίνα. Στις τιμές περιλαμβάνεται πλήρες ημερήσιο γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό), ενώ για τρίτο άτομο υπολογίστε ένα 30% επιπλέον της τιμής.

The Ixian Grand Hotel: Παραλία Ιξιά, Ρόδος. Τηλ. 22410 92944-6, fax: 22410 94413.

Ε. Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v