5 εξωτικές βίλες ζητούν... ενοικιαστή

Ονειρευτήκατε ποτέ ένα εξοχικό στα Fiji; Μία βίλα στο Maui; Ένα παραδοσιακό πλωτό σπίτι στις Μαλδίβες; Οι κατοικίες αυτές υπάρχουν και περιμένουν τους... κροίσους ενοικιαστές τους για να περάσουν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 
5 εξωτικές βίλες ζητούν... ενοικιαστή

Πώς θα σας φαινόταν στην επόμενη άδειά σας να νοικιάζατε μία μοναδική υπερπολυτελή κατοικία σε ένα μαγευτικό εξωτικό νησί αντί για κάποια σουίτα ξενοδοχείου σε ένα πολύβουο resort;
Δεν ακούγεται κακή ιδέα, ειδικά αν η κατοικία αυτή είναι μία από τις καλύτερες θερινές βίλες του κόσμου, έχει θέα στον ωκεανό, τροπικά φυτά και όλες τις ανέσεις που θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε στο δικό σας εξοχικό.

Με την προϋπόθεση ότι στις διακοπές σας αναζητάτε ηρεμία και χαλάρωση σε ένα απόλυτα ιδιωτικό περιβάλλον όπου θα έχετε τη δυνατότητα να νιώσετε πραγματικά σαν στο σπίτι σας αλλά και σε άμεση επαφή με τη φύση, οι κατοικίες αυτές αποτελούν την ιδανική λύση. Αρκεί να ξεκινήσετε να αποταμιεύετε από… τώρα!

South Beach

Το South Beach βρίσκεται στην περιοχή Kihei, στο Μάουι της Χαβάη. Μπροστά του εκτείνεται μία αχανής παραλία με καταγάλανη θάλασσα και τροπικά φυτά. Στα 316 τετραγωνικά του μέτρα διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες με μπάνιο, διακοσμημένες σύμφωνα με το τον τοπικό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα και διαμορφωμένες έτσι ώστε να προσφέρουν απόλυτη άνεση και χαλάρωση τις ημέρες των διακοπών. Είναι ο εξωτερικός χώρος της κατοικίας, όμως, που πραγματικά μαγεύει τον επισκέπτη, με την τεράστια πισίνα, τη μοναδική θέα στον ωκεανό και τη βεράντα που μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια το παιχνίδι των παιδιών.

Ανάμεσα στις παροχές περιλαμβάνονται χώρος ψησταριάς, έξι τηλεοράσεις, cd-player, 3 dvd-players, υπολογιστής και ασύρματο ίντερνετ καθώς και κεντρικός κλιματισμός. Υπάρχει η δυνατότητα μίσθωσης προσωπικού, όπως baby sitters, μάγειρα και καθαρίστρια. Σε απόσταση πέντε λεπτών από το σπίτι υπάρχει γήπεδο γκολφ και τένις, ενώ τόσο απέχει και το κέντρο της πόλης όπου βρίσκει κανείς κάθε είδους κατάστημα. Στην κατοικία μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 10 άτομα.

Το κόστος της διαμονής ξεκινά από 1.606 ευρώ τη βραδιά και κυμαίνεται ανάλογα με την περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Luxury Retreats Private Villa Rentals.


Bloomberg Penthouse B

Το Bloomberg Penthouse βρίσκεται στην περιοχή Camps Bay, στο Κέηπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής. Είναι τοποθετημένο στο τελευταίο διαθέσιμο κομμάτι γης σε ένα βράχο πάνω από την αιγιαλίτιδα ζώνη του ατλαντικού, αφού το υπόλοιπο του όρους Bakoven προστατεύεται από οικολογικές οργανώσεις. Η μοναδικότητα του φυσικού τοπίου, λοιπόν, και η γαλήνη που προσφέρει η περιοχή είναι απαράμιλλης αξίας.

Το ίδιο ξεχωριστή είναι και η μοντέρνα αρχιτεκτονική της κατοικίας με τις λιτές γραμμές, τη συναρπαστική θέα στον ατλαντικό από όλα τα δωμάτια και τη μεγάλη πισίνα στη βεράντα του. Στις 3 κρεβατοκάμαρές του μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 6 άτομα, ενώ οι υπόλοιπες παροχές του σπιτιού, το τζάκι, ο κλιματισμός, η άνετη κουζίνα, καθώς και ο χώρος γυμναστηρίου κάνουν τη διαμονή ακόμα πιο ευχάριστη. Μερικά μόνο χιλιόμετρα απέχουν άλλα παραθαλάσσια χωριά και κωμοπόλεις που αξίζει να επισκεφθεί κανείς, γι’αυτό και ένα μεταφορικό μέσο είναι απαραίτητο.

Το κόστος της διαμονής ξεκινά από 201 ευρώ τη βραδιά και κυμαίνεται ανάλογα με την περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Bloomberg Penthouse B.


Villa Positano


Η Villa Positano βρίσκεται πάνω στην 7 Mile Beach (παραλία 11 χιλιομέτρων), στα νησιά Cayman της Καραϊβικής. Είναι τοποθετημένη στο τέρμα ενός ήσυχου παραλιακού δρόμου, ακριβώς πάνω στη θάλασσα και σε μικρή απόσταση από τη μικρή πόλη West Bay όπου βρίσκει κανείς μικρά καταστήματα με τρόφιμα και υπηρεσίες.

Η βίλα είναι διαμορφωμένη σε μεσογειακό στυλ, ενώ διαθέτει 4 κρεβατοκάμαρες με τρία μπάνια και μία μεγάλη πισίνα με jacuzzi. Όλα τα δωμάτια έχουν μοναδική θέα στα απαστράπτοντα νερά του ωκεανού και τη χρυσή αμμουδιά. Στις παροχές οφείλουμε να συμπεριλάβουμε τον κλιματισμό, το μπάρμπεκιου, την τηλεόραση καθώς και το πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων.

Το κόστος διαμονής ξεκινά από 730 ευρώ τη βραδιά και κυμαίνεται ανάλογα με την περίοδο, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και η διάθεση προσωπικού καθαριότητας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Island Hideaways.


Taveuni Palms


Οι Taveuni Palms είναι δύο πολυτελείς βίλες που βρίσκονται στο νησί Taveuni των Fiji, στο Νότιο Ειρηνικό. Αναμφισβήτητα αποτελούν ιδανική επιλογή για διαμονή στο γαμήλιο ταξίδι ή για παρατεταμένες διακοπές, αφού ο Νότιος Ειρηνικός από μόνος του μοιάζει με επίγειο παράδεισο. Κάθε βίλα είναι τοποθετημένη στην άκρη μιας πανέμορφης παραλίας και εξυπηρετείται από το δικό της προσωπικό (2 σεφ, μπάτλερ, προσωπικό ασφαλείας και καθαριστές).

Στα 185 τετραγωνικά της μέτρα, η κάθε βίλα διαθέτει 2 τεράστιες κρεβατοκάμαρες με μπάνια, πισίνα και jacuzzi με εξωτερικά πέτρινα μπάνια, ιδανικά για ρομαντικές στιγμές υπό το φως του φεγγαριού. Διατίθενται επίσης εξαρτήματα καταδύσεως, γυμναστικής, τένις και γήπεδο γκολφ. Στις παροχές, τέλος, περιλαμβάνονται τηλεόραση, dvd-player, cd-player, βιβλιοθήκη με dvd, βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και υπολογιστής με πρόσβαση στο ίντερνετ.

Το κόστος της κάθε βίλας είναι στα 726 ευρώ τη βραδιά για διαμονή 2 ατόμων και στα 1.091 ευρώ τη βραδιά για διαμονή 4 ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site των Taveuni Palms.


Private Reserve at Soneva Gili


Το Soneva Gili ανήκει στο νησί Lankanfushi των Μαλδίβων, στον Ινδικό Ωκεανό, και απέχει 20 λεπτά με το καραβάκι από την πρωτεύουσα των Μαλδίβων, το Μάλε. Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό κοραλλιογενές νησί μέσα στην αστραφτερή λιμνοθάλασσα, με προβλήτες που σαν μικροί διάδρομοι απλώνονται πάνω από το νερό και ενώνουν τις κατοικίες που αποτελούν το Private Reserve.

Η κάθε μία από αυτές, χτισμένη παραδοσιακά μόνο με φυσικά υλικά, όπως ξύλο και μπαμπού, διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες με μπάνια, jacuzzi, κοινή πισίνα και pool bar, καθώς και έναν αριθμό παροχών που συναντά κανείς σε κάθε πολυτελές ξενοδοχείο, όπως cd-player, dvd-player, 3 home theaters, 4 δορυφορικές τηλεοράσεις, 10 ξαπλώστρες, χώρο γυμναστικής, καθώς και ίντερνετ. Ακόμα, μαζί με κάθε κατοικία παρέχεται ιδιωτική βάρκα για να μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στα γύρω μεγαλύτερα νησιά και στα καταστήματα, καθώς και προσωπικό (2 μπάτλερ, ασφάλεια, καθαριστές και μάγειρες).

Το κόστος διαμονής 6 ατόμων ξεκινά από 5.840 ευρώ τη βραδιά και κυμαίνεται ανάλογα με την περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Luxury Retreats Private Villa Rentals.

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v