Minos Imperial: Ένα resort με... αυτοκρατορικές διαπιστεύσεις

Είτε σχεδιάζετε οικογενειακές διακοπές είτε ρομαντική απόδραση για δύο, το Minos Imperial Resort, στην Ανατολική Κρήτη, υπόσχεται να ανταποκριθεί σε κάθε σας απαίτηση, κάνοντας το όνειρο της ύψιστης πολυτέλειας πραγματικότητα.
Στην καρδιά της Ανατολικής Κρήτης, στο γραφικό παραδοσιακό χωριό Μηλάτος, σε απόσταση αναπνοής από τον Άγιο Νικόλαο και την Ελούντα, το μοναδικό Grand Boutique Premium Resort στην Ελλάδα περιμένει να σας κακομάθει στην πεντάστερη πολυτέλειά του, με χώρους που εκτείνονται σε 190.000 τετραγωνικά και παροχές που εκφράζουν απόλυτα –όταν δεν ξεπερνούν– την έννοια της πολυτελούς διαμονής.

Μοναδικής αισθητικής χώροι, ειδικά σχεδιασμένοι για να ανταποκρίνονται σε κάθε πιθανή απαίτηση και περίσταση, από οικογενειακές διακοπές μέχρι ρομαντικό honeymoon και prive απόδραση, και πληθώρα επιλογών τόσο σε ό,τι αφορά τον τύπο διαμονής όσο και στην αναψυχή και τον ελεύθερο χρόνο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του πολυτελούς resort.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τη διαμονή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επτά τύπους σουιτών, τρεις τύπους δίκλινων και τρεις οικογενειακών δωματίων και bungalows. Συνολικά, το Minos Imperial Luxury Beach Resort & Spa διαθέτει 338 δωμάτια, εκ των οποίων 110 πολυτελείς σουίτες. Κοινό γνώρισμα μεταξύ τους είναι η μοναδική, απερίσπαστη θέα στη θάλασσα, η κομψή προσεκτικά επιλεγμένη διακόσμηση και οι σύγχρονες παροχές.

Όλα ανεξαιρέτως τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με μαρμάρινο μπάνιο, air condition, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση 28 ή 32 ιντσών, ψυγείο, DVD set, μουσική και μεγάλα μπαλκόνια. Με την άφιξή σας, σας προσφέρονται κρασί, φρούτα, προϊόντα περιποίησης και μεταλλικό νερό.

Από τις σουίτες, ξεχωρίζουν η υπερπολυτελής Royal Suite με ιδιωτική πισίνα και Jacuzzi, η οποία περιλαμβάνει fitness room, μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι, πανοραμική θέα στη θάλασσα, 4 TV sets με δύο οθόνες plasma 31 ιντσών, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο και DVD/CD player, ενώ είναι διακοσμημένη με υψηλής αισθητικής χειροποίητα έπιπλα, καθώς και η ρομαντική Tower Suite, με το στρογγυλό κρεβάτι και τα κομψά χειροποίητα έπιπλα, η οποία επίσης διαθέτει μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, καθώς και όλες τις απαραίτητες παροχές και ανέσεις.

Αν προτιμάτε έναν πιο διακριτικό τύπο διαμονής, τα Deluxe Double Water Front bungalows βρίσκονται πλάι στο κύμα, και διαθέτουν ανέσεις όπως δορυφορική τηλεόραση, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, air condition και DVD/CD player, ενώ είναι επίσης προσεκτικά διακοσμημένα με χειροποίητα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Οι επιλογές, όμως, δε σταματούν εδώ. Το Minos Imperial Luxury Beach Resort & Spa έχει φροντίσει για την ικανοποίηση κάθε πιθανής επιθυμίας σας, είτε πρόκειται για γαστριμαργικές ανησυχίες, είτε για βραδινή διασκέδαση και εκλεκτά γούστα σε κρασί και ποτό. Με έξι διαφορετικά εστιατόρια και πέντε μπαρ, το μοναδικό σας πρόβλημα θα είναι η επιλογή ενός από αυτά κάθε φορά.

Θεματικές βραδιές διοργανώνονται κάθε εβδομάδα στο κεντρικό εστιατόριο, που ποικίλλουν από ελληνική και ιταλική βραδιά μέχρι γευσιγνωσία μεσογειακής κουζίνας, παραδοσιακά barbeque και… βραδιά αστακού. Κι αν δε σας φτάνουν όλα αυτά, μπορείτε να επιλέξετε ένα prive δείπνο για δύο πλάι στη θάλασσα, υπό το φως των κεριών κάτω από τον έναστρο ουρανό. Φυσικά, το gourmet εστιατόριο είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας μυήσει σε νέες γευστικές αναζητήσεις.

Για τη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε πώς θα περάσετε τη βραδιά σας ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μπαρ. Εμείς συνιστούμε το Veranda Bar, για την εκτενέστατη λίστα κρασιών, σαμπάνιας και άλλων εκλεκτών οινοπνευματωδών, και χαλαρωτική μουσική από πιάνο τρεις φορές την εβδομάδα, καθώς και το Theatre Bar, για τα καθημερινά live show του και τα ολονύχτια πάρτι στο dancefloor. Πληρέστατη λίστα κρασιών, καθώς και εξαιρετικά κοκτέιλ, θα απολαύσετε και στη βεράντα του bar restaurant Luna d’ Oro, παράλληλα ή μετά από το δείπνο σας.

Οι πιο δραστήριοι από εσάς θα βρουν τον παράδεισό τους στις καθημερινές δραστηριότητες που προσφέρει το Minos Imperial. Εκτός από γήπεδα τένις, μπάσκετ και beach volley, πινγκ πονγκ και μπιλιάρδο, το resort προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα δραστηριοτήτων που θα ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς: μαθήματα surf και καταδύσεων, κανό, snorkeling, water ski, θαλάσσια ποδήλατα, water polo, aerobic και aqua aerobic είναι μερικές μόνο από αυτές. Εξάλλου, το resort διαθέτει πέντε πισίνες, δύο εκ των οποίων διαθέτουν Jacuzzi, μία είναι θερμαινόμενη και μία παρέχει waterfall massage, καθώς επίσης και ένα water park που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, αλλά και ένα mini club αποκλειστικά σχεδιασμένο για τους λιλιπούτειους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Μετά από όλα αυτά, θα χρειαστείτε σίγουρα μερικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης, για τις οποίες φροντίζει το πλήρως εξοπλισμένο spa του ξενοδοχείου. Με χαμάμ, sauna και Jacuzzi, αλλά και οκτώ διαφορετικές θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος, το Minos Imperial Spa σχεδιάστηκε για να σας κακομάθει. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το λεμφικό βιοενεργειακό μασάζ προσώπου Emil Voddez, για τόνωση της κυκλοφορίας και περιποίηση του δέρματος, καθώς και τη θεραπεία με σοκολάτα για την πιο… γλυκιά αναζωογόνηση προσώπου και σώματος.

Όποιον τύπο διαμονής και όποιες δραστηριότητες και αν επιλέξετε, το βέβαιο είναι πως οι διακοπές σας στο Minos Imperial Resort θα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες: θα είναι πασπαλισμένες με τη χρυσόσκονη των ονείρων, εκείνη που δίνει σάρκα και οστά στην αυτοκρατορική πολυτέλεια και τις μυθικές παροχές.

Η.Κ.

Minos Imperial Luxury Beach Resort & Spa, Μηλάτος, Κρήτη, τηλ.: 28410 65000
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v